Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Pabrik turnkey tabung koleksi getih vakum

Pambuka singkat:

IVEN Pharmatech minangka panyedhiya pelopor tanduran turnkey sing nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi lan medis ing saindenging jagad kayata tabung koleksi getih vakum, jarum suntik, jarum koleksi getih, solusi IV, OSD lan liya-liyane, selaras karo EU GMP, US FDA cGMP, PICS, lan WHO GMP.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka:

IVEN Pharmatech minangka panyedhiya pelopor tanduran turnkey sing nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi lan medis ing saindenging jagad kayata tabung koleksi getih vakum, jarum suntik, jarum koleksi getih, solusi IV, OSD lan liya-liyane, selaras karo EU GMP, US FDA cGMP, PICS, lan WHO GMP.

Video produk

Katrangan rinci

Pabrik turnkey tabung koleksi getih vakum IVEN kalebu ruangan sing resik, kontrol otomatis lan sistem pemantauan, sistem perawatan banyu farmasi, sistem injeksi tutup lan tabung, garis perakitan tabung koleksi vakum, sistem pengepakan, kompresor udara, sistem kontrol kualitas, laboratorium pusat lan etc. Fokus ing syarat individu pelanggan, IVEN ngatur solusi teknik kanthi tliti kanggo pangguna ing:

*Layanan konsultasi pra-engineering
* Pemilihan proses produksi
* Pilihan model peralatan lan kustomisasi
* Instalasi lan komisioning
* Validasi peralatan lan proses
* Transfer teknologi produksi
* Dokumentasi hard lan alus
* Pelatihan kanggo buruh trampil lan liya-liyane.

1

Adhedhasar riset jero saka vacutainer US BD, kita diadopsi teknologi produksi tabung koleksi getih vakum paling majeng, ing 15 taun kepungkur kita dikembangaké 5 generasi baris ngrakit tabung koleksi getih vakum lan nyuplai teknologi paling majeng kanggo koleksi getih vakum. pabrik tube turnkey.

IVEN 4 Generasi Lini Produksi

1

Generasi 5: S / S 304 Tipe kombinasi vakum koleksi tabung getih baris ngrakit

Kita duwe tim R&D sing cerdas, tim teknisi sing agresif lan njlimet, lan tim layanan sawise-sales sing efisien lan koperasi banget, kita nyumbang kabeh upaya kanggo pangembangan mesin produksi tabung koleksi getih vakum, saengga kita entuk sing unggul. posisi Pabrik ing lapangan vakum getih koleksi tabung ngrakit baris lan turnkey tanduran ing China, lan dipun China vakum industri tabung koleksi getih dikembangaké kanggo tingkat dhuwur.

Apa kalebu tanduran turnkey tabung koleksi getih vakum IVEN?

1. Mesin ngecor injeksi kanggo tabung lan tutup:

Kanggo nyuntikake tabung koleksi getih vakum lan tutup, kita nggunakake mesin injeksi merek Jerman, kanggo nggarap cetakan injeksi NO.1 ing China, kanggo menehi kualitas tabung lan tutup sing paling apik.

2. Cetakan injeksi kanggo tabung lan tutup:

Cetakan nganggo pelari panas Husky, nyimpen materi lan njaga kualitas produk sing apik.

3. Vakum getih koleksi tabung perakitan baris:

Garis produksi tabung koleksi getih kalebu pemuatan tabung, dosis Kimia, pangatusan, stoppering & capping, vacuuming, loading tray, lsp. Operasi sing gampang & aman kanthi kontrol PLC & HMI individu, mung butuh 2-3 buruh sing bisa mbukak kabeh baris kanthi apik.

4.Packing line:

Sawise ngrakit tabung koleksi getih vakum, bakal dikempalken dening mesin paket nyilikake, banjur sijine produk rampung ing karton kapal.Proses iki bisa ditindakake kanthi manual utawa otomatis.

5. Kamar resik & HVAC:

Iki kalebu panel tembok kamar sing resik, panel langit-langit, jendhela, lawang, jogan, lampu, unit penanganan udara, saringan HEPA, saluran udara, nguwatirake, sistem kontrol otomatis, lsp. Kanggo njaga proses produksi solusi IV kunci dilindhungi ing lingkungan Kelas C + A .

6. Pengolahan banyu farmasi

Iki kalebu perawatan banyu sing diresiki (2RO) lan tangki PW.

7. Sistem kompresor udara:

Digunakake kanggo nyuplai tanduran turnkey tabung koleksi getih vakum udara sing dikompres.

8. Laboratorium

Iki kalebu kabeh jinis instrumen tes laboratorium, lan perabotan laboratorium kanggo nguji sampel tabung koleksi getih vakum lan bahan mentah.

Kaluwihan:

IVEN duwe tim teknis lan teknik sing profesional banget, latihan ing situs lan dhukungan sawise dodolan bisa menehi jaminan teknis jangka panjang kanggo tanduran turnkey tabung koleksi getih vakum:

1031
1032

IVEN Dokumentasi lengkap bisa mbantu sampeyan entuk sertifikat GMP & FDA kanggo pabrik cairan IV kanthi gampang (kalebu IQ / OQ / PQ / DQ / FAT / SAT dll ing versi Inggris lan Cina):

1033
1035

Profesi lan pengalaman IVEN bisa mbantu ngrampungake pabrik turnkey solusi IV ing wektu paling cendhak lan ngindhari kabeh jinis risiko potensial:

1036
1042
1037
1040
1038
1041

Apa tanduran turnkey tabung koleksi getih vakum IVEN sing bisa entuk manfaat kanggo sampeyan?

1. Siji assembling line cocok kanggo 13*75mm, 13*100mm, 16*100mm tabung

40

Kanggo koagulan

41

Kanggo glukosa (cair)

42

Kanggo Antikoagulan

43

Kanggo sodium sitrat

44
45
46
48
47

2. Sistem kontrol jarak jauh kanggo njupuk masalah online

49
50

3.Auto sambungan antarane Labeling lan assembling line

4.Ngresiki tabung kosong kanthi hawa ion

52
53

5. Cuci ultrasonik otomatis kanggo nozzles dosis.

6.Pengisi tabung otomatis & ngisi gel & Mesin Koleksi tabung

Ora perlu centrifuge karo gel kualitas

Isi tabung otomatis sadurunge ngisi gel

Mbongkar tabung otomatis sawise ngisi gel

Panggunaan tingkat gel tekan 99,9%

Tank campuran gel kanthi pemanasan & insulasi

54
55

7. Deteksi CCD kanthi Auto Rejection

Range deteksi:

Tabung kosong

Tutup & karet stopper

Reagen

Label

56

Pangguna IVEN ing luar negeri kanggo proyek tabung koleksi getih vakum:

57

Pelanggan Utama IVEN:

58
59
60
61

1.Proyek Tabung Koleksi Darah Vakum Dubai

62

2.Proyek Tabung Koleksi Darah Arab Saudi

63
64
65

3.Tube Project Vakum Koleksi getih Turkey - 1 Line

66
67
68

4.Tube Project Vakum Koleksi getih Turkey - 2 baris

2.1
2.2
2.3

Parameter teknis utama kanggo proyek tabung koleksi getih vakum:

1

Tube sing ditrapake

Ø13 × 75/100mm & Ø16 × 100mm tabung PET (utawa tabung kaca.)

2

Kapasitas Produksi

koagulan: 15000-18000 Pcs / H

   

Antikoagulan: 15000-18000 Pcs / H

   

Sodium Citrate: 15000-20000 Pcs / H

3

Metode Dosing & Akurasi

koagulan

5 nozzle,

Pompa syringe keramik

≤5%

(dhasar 20ul

   

Antikoagulan

5 nozzle,

USA FMI metering pump

≤5%

(dhasar 20ul

   

Sodium sitrat

5 nozzles, Keramik syringe pump

≤5%

(dhasar 100ul

4

Metode Pengeringan

Cara pemanasan PTC, dilengkapi penggemar tekanan dhuwur

5

Spesifikasi Cap.

Tipe munggah

6

Tray Formulir sing ditrapake

Jinis Interlace lan jinis Rank

2.5

Topi jinis munggah

2.6

Baki busa tipe interlace


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita