Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Mesin Majelis Jarum Koleksi Darah

Pambuka singkat:

Mesin perakitan jarum koleksi getih digunakake kanggo perakitan produk jarum koleksi getih jinis pena.Iku otomatis lengkap.Operasi sing gampang & aman kanthi kontrol PLC & HMI individu, mung butuh 3-4 buruh bisa mbukak kabeh baris kanthi apik.Dibandhingake karo manufaktur liyane, mesin perakitan jarum koleksi getih kita duwe dimensi sakabèhé sing luwih cilik, mlaku luwih stabil lan cerdas, tingkat kesalahan sing luwih murah lan biaya pangopènan, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Mesin perakitan jarum koleksi getih digunakake kanggo perakitan produk jarum koleksi getih jinis pena.Iku otomatis lengkap.Operasi sing gampang & aman kanthi kontrol PLC & HMI individu, mung butuh 3-4 buruh bisa mbukak kabeh baris kanthi apik.Dibandhingake karo manufaktur liyane, mesin perakitan jarum koleksi getih kita duwe dimensi sakabèhé sing luwih cilik, mlaku luwih stabil lan cerdas, tingkat kesalahan sing luwih murah lan biaya pangopènan, lan liya-liyane.

Aplikasi

Kanggo produksi jarum koleksi getih jinis pena.

1

Prosedur Produksi

Needle holder loading → Needle loading → Gluing → Drying → Deteksi penyumbatan lubang jarum → Deteksi jarum burrs → Siliconization → Sampah mbusak → Long-needle protecting cover Loading → Cover pressing → Jarum pembalikan → Soft protecting cover loading → Cover pressing tutup nglindhungi Loading → Pencet tutup → Produk rampung.

Deskripsi Stasiun Kerja

Needle holder dipakani

Tangani wadhah jarum kanthi alat vibrator, banjur ketik cara geser lan lebokake ing jalur alat.

2
3

Needle loading

Loading jarum ing cara jarum thimble, jarum diangkat munggah menyang jog jarum dening scraping jamur jog jarum lan banjur dropped menyang jog jarum, sawise loading jarum, nguripake arah lan ngetik stasiun gluing.
Kene nglengkapi deteksi jarum

gluing

Gluing didorong dening motor servo Panasonic Jepang, lan loro panuntun linear ditambahake kanggo drive tray lim kanggo dispense lim.Kothak tray lim adopts Jerman Lenuz kanggo ndeteksi kanthi otomatis apa kothak tray lim wis lim utawa ora, lan yen ora ana mesin lim mandheg kanthi otomatis, lan weker ditampilake ing layar tutul.

4
5

pangatusan

Trowongan pangatusan kanggo garing lim, kothak pangatusan wis digawe panas dening tabung kaca stainless steel kabel dadi panas, karo ukuran tampilan saiki, controller suhu kontrol suhu kanggo nggayuh gelar.Ketik deteksi gambar sawise garing.

Deteksi clogging pinhole

Kanggo mriksa manawa jarum diblokir utawa ora.Iki minangka cara kanggo ngetokake hawa.Dinilai manawa jarum diblokir dening hawa utawa ora.Sensor ndeteksi siji-kanggo-siji lan dilengkapi barometer.Nalika tekanan udhara ora nganti standar, bakal kanthi otomatis Nyusut lan mbusak jarum sing dipasang saka garis utama.Nguripake arah ing stasiun sabanjure.

6
7

Deteksi jarum burrs

Ing kene stasiun bisa nglengkapi deteksi CCD kanggo burr jarum.Nalika produk sing ora cocog dideteksi, bakal dicopot saka area cukur, banjur mlebu deteksi bocor.(Toleransi dhuwur tip jarum ana ing 0.3, lan burr 0.05 * 0.05 bisa dideteksi)

Silikonisasi

Double helix karo lenga silikon, muter 180 derajat, ana piranti ndamu nang tabung jarum nalika oiling, lenga silikon wis lenga saka ngisor kanggo ndhuwur, karo barometer, iku bisa kanthi otomatis nyaring lan pump nalika meksa ora munggah. menyang standar.Minyak gas dipompa kanthi pneumatik kanggo nyegah sumber daya lan nyebabake geni.Sawise rampung silikonisasi, bakal pindhah menyang stasiun penolakan sampah sabanjure.

mbusak sampah

Nolak stasiun sampah minangka penghapusan produk sampah lengkap kanthi pencitraan CCD lan deteksi bocor.

Tutup pelindung jarum dawa Loading

Iku nganggo cara geser kanggo mbukak tutup nglindhungi jarum, materi saka stainless steel 304, piranti deteksi Autonics, apa ana sarung lan banjur pindhah menyang cara geser kanggo aduk, baris ngarep saka klambi ketat mung duwe silinder siji kanggo siji, elektromagnetik Katup kasebut dikontrol kanthi individu.Sawise sarung dites, manawa jarum wis ilang, sarung ora dicopot yen jarum ilang, supaya bisa njamin sampah tutup lan tingkat loading sing mumpuni.

8
9

Tekan tutup

Ing tutup proteksi mencet, ana posisi kanggo tengah tutup pangayoman kanggo mesthekake yen jarum nembus tutup.Sawise dipencet, bakal dikirim menyang blanking produk rampung

Pembalikan jarum

Jarum Rotary dijepit kanthi seragam lan diterjemahake dening manipulator, banjur diputar 180 derajat sawise silikonisasi, lan ditambahake menyang peralatan.

10
11

Soft protecting cover loading

Tutup karet nganggo cara geser.Tutup karet liwat cepet lan tiba menyang slideway.Sarung kasebut tiba ing pucuk jarum liwat bagian sing diproses.Baris ngarep sarung dikontrol siji-siji.Yen ana kekurangan produk, sarung ora bakal dipasang.Priksa manawa sampah saka sarung lan tingkat pass saka sarung ndhuwur.

Soft Cover pressing

Tutup karet clamps lengen klambi karet seragam lan menet mudhun, mencet tutup karet mudhun

42
43

Tutup pelindung jarum cendhak Loading

Iku uga nganggo cara geser, materi yaiku stainless steel 304, lan deteksi sensor Autonics.Apa ana jaket lan banjur pindhah menyang slideway kanggo aduk.Ing baris ngarep jaket mung duwe silinder siji kanggo siji.Katup solenoid dikontrol kanthi individu.Sawise tutup dites, apa jarum ilang, tutup ora dibusak yen jarum ilang, kanggo mesthekake sampah tutup lan tingkat pass saka mbukak tutup.

Pencet tutup jarum cendhak

Tutupe clamps tutup jarum cendhak seragam lan menet mudhun, mencet tutup mudhun

44
45

Produk rampung

Sawise output produk rampung, nguripake menyang stasiun jog jarum dipakani, lan kabeh siklus wis rampung.

Kaluwihan Mesin Perakitan Jarum Koleksi Darah IVEN

1. Kapasitas dhuwur 12000pcs / jam.
2.Otomasi dhuwur, proses operasi sing cukup lan optimalisasi integrasi, 3-4 operator trampil bisa ngatur kabeh baris produksi kanthi lancar saka wiwitan loading nganti jarum rampung.
3. Piranti deteksi proses baris kabeh sing kabeh nggunakake merek lever ndhuwur kayata Jerman Lenuze, OMRON, kanggo ngontrol feed, stasiun mlaku, kanggo mesthekake tingkat kualifikasi sing dhuwur.
4. Sistem Operasi Intelligent & Humanized.Desain manungsa kanggo saben stasiun, kontrol PLC + HMI.
5.Gunakake kontrol motor kanggo bagean tombol obah, kontrol tliti lan obah lancar.
6. Iku dilengkapi piranti weker, kayata Gagal, senggol materi, meksa online kurang, lan lack of lenga silikon, bakal weker lan menehi pangeling ing HMI.
7.Bagian kunci lan unit listrik nggunakake merek Top kanggo mesthekake yen baris stabil lan panggunaan suwe.
8.Struktur Kualitas Tinggi: Badan utama nganggo baja kualitas dhuwur kanggo bantalan bobot, permukaan lan bagean produk kontak nganggo baja tahan karat sing berkualitas kanggo ngresiki luwih gampang.Ketemu standar GMP
9.Accept kustomisasi karo deteksi CCD.

Konfigurasi Mesin

8
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3883
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3880
01
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3882
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3887
001

Parameter teknis

Jarum sing ditrapake Tipe pena
Kacepetan Kerja 10000-12000pcs / jam
Akurasi deteksi CCD kanggo kesalahan jarum 0,05 * 0,05 (adhedhasar toleransi dhuwur tip ana ing 0,3)
daya 380V/50HZ, 18KW
Udara Terkompresi Tekanan Udara Tekan Resik 0.6-0.8Mpa
Konsumsi Udara Terkompresi 70 M3/jam
Pendudukan angkasa 6080*11200*1800 mm (L*W*H)
*** Cathetan: Amarga produk terus dianyari, hubungi kita kanggo spesifikasi paling anyar.***

Pameran pangguna sing apik banget

46
47
48

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita