Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Mesin Inspeksi Lampu Otomatis LVP (botol PP)

Pambuka singkat:

Mesin inspeksi visual otomatis bisa ditrapake ing macem-macem produk farmasi, kalebu injeksi wêdakakêna, injeksi wêdakakêna beku, injeksi vial / ampul volume cilik, botol kaca volume gedhe / infus botol plastik IV lsp.


Detail Produk

Tag produk

Mesin inspeksi lampu otomatis LVP Pambuka:

Mesin inspeksi visual otomatis bisa ditrapake ing macem-macem produk farmasi, kalebu injeksi wêdakakêna, injeksi wêdakakêna beku, injeksi vial / ampul volume cilik, botol kaca volume gedhe / infus botol plastik IV lsp.

Stasiun inspeksi bisa dikonfigurasi miturut kabutuhan nyata pelanggan, lan inspeksi sing ditargetake bisa dikonfigurasi kanggo macem-macem badan manca ing solusi, tingkat ngisi, tampilan lan sealing lsp.

Sajrone inspeksi Cairan batin, produk sing dititi priksa mandheg sajrone rotasi kanthi kacepetan dhuwur, lan kamera industri terus-terusan njupuk gambar kanggo entuk pirang-pirang gambar, sing diproses kanthi algoritma inspeksi visual sing dikembangake kanthi mandiri kanggo ngadili manawa produk sing dipriksa wis mumpuni. .

Nolak otomatis produk sing ora cocog.Proses deteksi kabeh bisa dilacak, lan data disimpen kanthi otomatis.

Mesin inspeksi otomatis kualitas dhuwur bisa mbantu para pelanggan nyuda biaya tenaga kerja, nyuda tingkat kesalahan inspeksi lampu lan njamin safety obat pasien.

Fitur mesin inspeksi lampu otomatis LVP:

1. Otomatis ngrampungake pemisahan sing padha menyang botol, lan kanthi otomatis ngilangi produk sing rusak miturut asil tes.
2. Bisa kanthi otomatis muter botol kanggo dititi priksa ing kacepetan dhuwur, kang kondusif kanggo gerakan impurities Cairan lan nggampangake pengawasan.
3. Prinsip pencitraan visual digunakake kanggo ndeteksi lan luwih akurat kanggo ngadili perkara asing sing katon.
4. Operasi PLC HMI, panel kontrol LCD tipe tutul.
5. Bisa ndeteksi cacat dering, bintik ireng ngisor botol lan tutup botol.
6. Desain struktur tahan banyu diadopsi sebagian, sing trep kanggo ngresiki botol sing rusak.Wilayah botol sing rusak bisa langsung dicuci nganggo banyu.

Mesin inspeksi lampu otomatis LVP Kaluwihan:

1.Adopt sistem drive servo lengkap kanggo mujudake kacepetan dhuwur, operasi stabil lan akurat lan nambah kualitas disualekno gambar.
2. Kontrol servo kanthi otomatis nyetel dhuwur piring puteran kanggo nggampangake panggantos saka macem-macem gendul saka specifications beda, lan panggantos saka specifications bagean trep.8
3. Bisa ndeteksi cacat dering, bintik ireng ngisor botol lan tutup botol.
4. Piranti lunak nduweni fungsi database lengkap, ngatur rumus test, nyimpen (bisa nyithak) asil test, nindakake test KNAPP, lan nyadari interaksi manungsa-mesin layar tutul.
5. Piranti lunak nduweni fungsi analisis offline, sing bisa ngasilake proses deteksi lan analisis.

Parameter teknis mesin inspeksi lampu otomatis LVP:

Model piranti

IVEN36J/H-150b

IVEN48J/H-200b

IVEN48J/H-300b

Aplikasi

50-1,000ml botol plastik / botol PP alus

Item inspeksi

Serat, rambut, blok putih lan obyek sing ora larut liyane, gelembung, bintik ireng lan cacat katon liyane

Tegangan

AC 380V, 50Hz

daya

18KW

Konsumsi udara sing dikompres

0.6MPa, 0.15m³ / min

Kapasitas produksi maksimal

9.000 pcs/jam

12.000 pcs/jam

18.000 pcs/jam

Proses kerja mesin inspeksi lampu otomatis LVP:

2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita