Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Solusi Kemasan Sekunder Farmasi lan Medis

Pambuka singkat:

Jalur produksi kemasan sekunder kanggo farmasi lan medis utamane kalebu mesin karton, karton gedhe, label, stasiun timbangan lan uga unit palletizing lan Sistem Kode Regulasi dll.

Sawise kita ngrampungake proses produksi ing Kemasan Sekunder pharmaceutical lan medis, produk kasebut bakal ditransfer menyang gudang.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan inti

Jalur produksi kemasan sekunder kanggo farmasi lan medis utamane kalebu mesin karton, karton gedhe, label, stasiun timbangan lan uga unit palletizing lan Sistem Kode Regulasi dll.
Sawise kita ngrampungake proses produksi ing Kemasan Sekunder pharmaceutical lan medis, produk kasebut bakal ditransfer menyang gudang.
Jalur produksi kemasan sekunder kanggo farmasi lan medis dikontrol kanthi otomatis, kanthi kacepetan lan stabilitas sing dhuwur.Uga printer nomer batch tanggal opsional lan piranti selipan manual, operasi pengepakan multi-fungsi, kabeh jinis pengepakan kompleks rampung bebarengan.

Video produk

Katrangan rinci

Jalur produksi kemasan sekunder kanggo farmasi lan medis ketemu karo kapasitas tingkat dhuwur lan nyadari transportasi otomatis lan sealing otomatis.
Patuhi GMP lan standar internasional lan syarat desain liyane.
Kanggo produk pengepakan sing beda-beda sing dilengkapi grip pengepakan sing beda.
Proses kemasan kabeh transparan lan katon.
Sistem pemantauan proses produksi njamin pangopènan peralatan sing lancar.
Panyimpen karton super dawa, bisa nyimpen luwih saka 100 karton.
Kontrol servo lengkap.
Kanthi robot industri sing cocog kanggo kabeh jinis produksi packing sekunder ing produksi farmasi lan medis.

Pengenalan langkah-langkah operasi produk

Langkah 1: Mesin Cartoning

1.Produk dipakani menyang mesin cartoning
2. Kothak karton kanthi otomatis mbukak
3. Feeding produk menyang karton, karo leaflets
4. Sealing karton

1
1

Langkah 2: Mesin karton gedhe

1.Produk ing karton dipakani menyang mesin cartoning cilik iki
2. Kasus gedhe mbukak
3. Feeding produk menyang kasus gedhe siji utawa lapisan dening lapisan
4. Segel kasus
5. Timbangan
6. Labeling

Langkah 3: Unit palletizing otomatis

1.Kasus ditransfer liwat unit logistik otomatis menyang stasiun robot palletizing otomatis
2.Palletizing kanthi otomatis siji-siji, sing palletizing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan pribadi pangguna
3.After palletizing, kasus bakal dikirim menyang gudang kanthi cara manual utawa otomatis

1

Kaluwihan:

1. Ngatasi masalah tampilan.
2. Gampang kanggo operate.
3. papan cilik dikuwasani.
4. Tindakan sing cepet lan akurat.
5. kontrol servo Full, mlaku luwih stabil.
6. Robot kerjasama manungsa-mesin, safety lan pangopènan-free, konsumsi energi kurang .
7.Customization kanggo ketemu customer'requirements beda.
8.Kamera visual kanggo entuk identifikasi otomatis tas obat multi-spesifikasi.
9. Kanthi panyimpenan sementara multi-materi, tas kasebut bakal dilebokake ing kothak panyimpenan sementara.
10.Full servo sumber sistem disk kanggo entuk sumber rapi sterilizing disk.
11.Mitsubishi lan Siemens PLC cilik, kacepetan dhuwur, kinerja dhuwur
12. Cocog kanggo sawetara komponen dhasar sambungan, kontrol simulasi, kontrol posisi lan panggunaan khusus liyane.
13. Iku pesawat saka PLC sing bisa ketemu sawetara saka sudhut kabutuhan.

Tuladha kasus

4
5
6

Parameter Teknis Mesin Karton

Heads jumlah mbukak karton 5
Kacepetan 200-220 kothak / min
sumber daya 380v 50Hz
Motor utama 2.2 Kw
Pompa vakum 1,3 kw
Sabuk conveyor lan liya-liyane 1 Kw
Udara dikompress Konsumsi 40NL/min
Tekanan 0.6MP
Bobot 3000Kg

 

mm

MIN

MAX

MAX

MAX

A

20

70

120

150

B

15

70

70

70

C

58

200

200

200

Jarak rantai Standar

Standar

1/3

1/2

Karton

≥300g/m2 karton mesin internasional

leaflet

50g~70g/m2 ,60g/m2 paling apik

7

Watesan ukuran karton miturut grafik ing ndhuwur, yen owah-owahan ukuran gedhe banget, kudu ngganti rod push, nyedhot muncung ing mesin kartun dll.

Kartoner (Listrik Standar)
Ora. Item jeneng Katrangan Qty pangandikan Merk

SIEMENS PLC & KOMPONEN

1 CPU226 PLC/CPU 6ES7 216-2AD23-0XB8 1 S7-200 SIEMENS
2 baterei lithium PLC 6ES7 29I-8BA20-0XA0 1 SIEMENS
3 Ngembangake IO 6ES7 223-1BL22-0XA8 1 16 poin IO SIEMENS
4 Konektor Circuit Line 6ES7972-0BA12-0XA0 2 tanpa port pemrograman SIEMENS
5 Ngalih Daya HF-200W-S-24 1 200 W DC 24 V HENGFU
6 Layar tutul KTP 1000 1 Miturut customer SIEMENS

Saklar Utama, Saklar perlindungan Motor, Sekring

1 QS1 Utama Swithc P1-32/EA/SVB/N 1 32A MOELLER
2 QF1 Telung pole switch C65N C32/3P 1 32A Schneider
3 QF3 Saklar kutub tunggal C65N C4/1P 1 4 Tiang tunggal Schneider
4 QF4.5 Saklar kutub tunggal C65N C10/1P 3 10 A kutub tunggal Schneider
5 QF6 Saklar proteksi motor PKZMC-4 3 2.5-4A MOELLER
6 kontak bantu NHI-E-11-PKZ0 3 1NO+1NC MOELLER
7 telung phase soket extension daya B3.0/3-PKZ0 1 Sambungan 3 MOELLER

Atambahan kontak/Relay

1 kontak bantu DILM09-10C 3 Grommet AC 220V Kab MOELLER
2 Relay MY2N-J 9 8+1(serep)DC24V OMRON
3 Plat relay PYF08A-E 9 8+1(serep)DC24V OMRON

Konverter FREKUENSI SIEMENS/Motor Oriental Kab

1 Konverter frekuensi 6SE6440-2UD23-OBA1 1 Motor utama 3KW SIEMENS
2 9 pin plug D-wangun 9 pin plug 1 Panggunaan komunikasi konverter frekuensi
3

Konverter frekuensi

FSCM03.1-OK40-1P220-NP-S001-01V01 1 Sabuk conveyor Bosch Rexroth Kab
4 Step motor ARLM66BC 4 Motor Oriental Kab
5 Step motor drive ARLD12A-C 4 Motor Oriental Kab

Tombol

1 Tombol Mulai ZB2-BA331C 1 Tombol Mulai Schneider
2 Tombol Stop ZB2BA432C 1 Stop 1NC Schneider
3 Reset ZB2-BA6C 1 Reset tombol biru Schneider
4 Darurat ZB2-BS54C 1 Tombol Stop Schneider
5 Jogging ZB2-BA5C 2 Jogging Schneider
fotolistrikmerek saklar jarak yaiku "TURCK", "BANNER", "P + F", "SICK".ENCODER IS MEYLE SAKA JERMAN.Pompa vakum yaiku BUSCH GERMANY.

Motor utama, Reduction box yaiku SEMENS&TAIWAN WANXIN

Parameter teknis kothak unfolding -feeding in-sealing machine

8
9
Kacepetan packing

1-6 kothak / min (adhedhasar ukuran kothak)

Ukuran mesin

5000 * 2100 * 2200mm (L * W * H)

Ukuran kotak pengiriman

L: 400-650mm W: 200-350mm H: 250-350mm

dhuwur dipakani karton utami

800-950 mm

dhuwur outputting kothak shipping

780-880 mm

sumber daya

220V/380V, 50/60HZ, 5.5KW

Kebutuhan sumber udara

0.6-0.7Mpa

 

PLC

Siemens

Servo motor

Siemens, 5 pcs

HMI

Siemens

Bagian pneumatik

SMC

Bagean tekanan rendah

Schneider

Rangka mesin

Tabung persegi mulus

Proteksi njaba

Kaca organik, mandheg nalika deteksi mbukak lawang

Parameter Teknis Mesin Label Pos Pojok Karton

41
42

Ora.

barang

Parameter

1

kacepetan Labeling

Stiker flat 5-30 kasus / min

Stiker sudhut 2-12 kothak / min

2

Akurasi labeling

± 3 mm

3

Lingkup aplikasi

Jembar 20-100 mm, Dawane 25-190 mm

4

Ukuran maksimum gulungan label

Label roll diameteripun njaba 320 mm, gulungan kertas diameteripun njero 76 mm

5

Unit kontrol

PLC S7-200smart Siemens

6

Printing

Printer Zebra Kab

Resolusi Print: 300 dpi

Area cetak: 300*104mm

Temokake syarat ukuran area cetak sing ana lan menehi konfirmasi sawetara ukuran area cetak sing ditrapake

7

Kontrol operasi (analisis)

Layar LCD warna 7-inci lan panel tutul.Peralatan kasebut bisa nyambung karo database, nyithak lan menehi label data kanthi nyata, lan nyadari asosiasi coding multi-level.

RS232 lan port USB

8

Pangaturan

Imbuhan kanthi otomatis

9

Isi print

Bisa nyithak kode bar biasa, teks, data variabel, kode bar rong dimensi lan label rfid;

10

Komunikasi

Piranti bisa komunikasi karo sistem kode jiplakan, nampa instruksi printing saka sistem kode jiplakan, lan umpan balik sinyal kanggo sistem kode jiplakan sawise printing rampung, supaya minangka kanggo ngindhari kebingungan kode jiplakan.

11

Weker

Peralatan kasebut dilengkapi lampu weker acousto-optik, nalika ora normal ing proses produksi, weker peralatan lan mandheg, lan nampilake informasi weker ing layar tutul, sing trep kanggo mriksa kesalahan lan ngatasi masalah.

12

Bahan Badan

Stainless Steel 304 lan Aluminium

13

Ukuran (dawa × lebar × dhuwur)

805 (L)×878.5 (W)×1400 mm (H)

14

Total daya mesin

1.1KW

15

Total konsumsi gas (maksimum)

10 L/min

Parameter Teknis Sistem Timbangan On-line

53

Mode

Deteksi bobot online

penolakan

nyekeli

 

WinCK8050SS30

806061

806062

Max Range kg 30

Rol Stainless Steel - 8 pcs

Rol Stainless Steel - 8 pcs

Min Tampilan g 5

Motor digerakake, powered

Powered

Akurasi dinamis * g ±20

Rak baja tahan karat

Rak baja tahan karat

Kacepetan *(kasus/jam) 800

Bobot dawa sabuk mm 800

Jembaré sabuk timbangan mm 500

Timbangan dawa mm 865

800

800

Jembaré timbangan mm 600(Ora ana pager

600

600

Jembar panel sisih mm -

Dhuwur garis produksi mm 600 ± 50

600 ± 50

600 ± 50

Arah pangiriman (kanggo ditampilake) Kiri à Kanan

Metode nolak Sinyal mati wae

Nolak silinder  

Yadke, Taiwan

Layar tutul 7 inchi,Wilentong Taiwan, dudu Ethernet

Rangka mesin baja tahan karat

Bingkai nyekeli baja tahan karat

Papan kontrol Baja tahan karat, gambar permukaan

Geser tutup No

pager Bagean paduan aluminium

Drum transportasi Baja karbon, permukaan galvanis

Struktur tabel transportasi Profil aluminium khusus, anodizing aluminium

Sensor timbangan 1 pc,Merk Mettler Toledo

Mode angger kacepetan Inverter Schneider Kab,550w

Antarmuka komunikasi Ethernet No

Antarmuka komunikasi RS485

Lampu weker swara lan cahya Schneider, utawa Jerman WIMA

Sabuk kulit Ireng, PVC tahan nyandhang,Shanghai

Nyekel meneng Karet lan stainless steel,± 50 mm

Sumber listrik 220VAC,50Hz

Motor Motor deceleration polis Taiwan

China JSCC

Ngalih fotolistrik Bona, Amerika Serikat, reflektor

Ngalih mati Mueller Electric, Jerman

Pemutus sirkuit cilik Schneider, Prancis    
Ngalih tombol/tombol Schneider, Prancis    
Ngalih Mode Power Supply Schneider, Prancis    
Pengontrol timbangan IVEN,MoveWeigh    
Jangkoan ngunci ing sinkronisasi IVEN,MoveWeigh    
Drum aktif (timbangan) IVEN,MoveWeigh    
drum pengikut (timbangan) IVEN,MoveWeigh  

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita