Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Babagan awake dhewe

Shanghai IVEN Pharmatech Engineering Co., Ltd.

IVEN Pharmatech Engineering minangka perusahaan teknik profesional internasional sing nyedhiyakake solusi industri kesehatan.Kita nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi lan pabrik medis ing saindenging jagad sing selaras karo EU GMP / US FDA cGMP, WHO GMP, prinsip PIC/S GMP, lsp. Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri farmasi lan medis, kita ngaturake kanggo ngirim tukang jahit sing puas. - Solusi sing digawe kanggo para pelanggan ing saindenging jagad, kalebu desain proyek maju, peralatan berkualitas tinggi, manajemen proses sing efisien, lan layanan lengkap kabeh urip.

Sapa Kita?

IVEN diadegaké ing taun 2005 lan plowed banget ing lapangan industri farmasi lan medis, kita ngadegake papat pabrik sing nggawe mesin pangisi lan pengepakan farmasi, sistem perawatan banyu farmasi, pangiriman cerdas lan sistem logistik.kita nyedhiyakake ewu peralatan produksi farmasi lan medis lan proyek turnkey, nglayani atusan pelanggan saka luwih saka 50 negara, mbantu para pelanggan nambah kemampuan manufaktur farmasi lan medis, entuk pangsa pasar lan jeneng apik ing pasar.

Apa sing kita lakoni?

Adhedhasar panjaluk individu pelanggan saka macem-macem negara, kita ngatur solusi teknik terintegrasi kanggo pharma suntik kimia, pharma obat padhet, pharma biologi, pabrik konsumsi medis, lan pabrik lengkap.Solusi teknik terpadu kita nyakup ruangan sing resik, utilitas sing resik, sistem perawatan banyu farmasi, sistem proses produksi, otomatisasi farmasi, sistem pengepakan, sistem logistik cerdas, sistem kontrol kualitas, laboratorium pusat lan liya-liyane.Miturut syarat pribadi pelanggan, IVEN bisa nyedhiyakake layanan profesional kaya ing ngisor iki:

* Konsultasi kelayakan proyek
* Desain teknik proyek
* Pilihan model peralatan lan kustomisasi
* Instalasi lan komisioning
* Validasi peralatan lan proses
* Konsultasi Kontrol Kualitas

* Transfer teknologi produksi
* Dokumentasi hard lan alus
* Pelatihan kanggo staf
* Layanan seumur hidup sawise-sales
* Perwalian produksi
* Layanan upgrade lan liya-liyane.

Kenapa Kita?

Nggawe nilai kanggo pelangganiku pinunjul saka orane Iven, iku uga guide tumindak kanggo kabeh anggota Iven kita.Perusahaan kita wis nglayani pelanggan internasional luwih saka 16 taun, kita bisa ngerti syarat individu pelanggan internasional kanthi apik, lan tansah nyedhiyakake peralatan lan proyek sing berkualitas kanggo pelanggan kanthi rega sing cukup.

Pakar teknis kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing industri farmasi lan medis, akrab karo umume syarat GMP internasional, kayata EU GMP / US FDA cGMP, WHO GMP, prinsip GMP PIC / S dll.

tim engineering kita hard-apa lan dhuwur efisien, wis pengalaman sugih kanggo macem-macem jinis project pharmaceutical, kita mbangun project kualitas dhuwur ora mung considering panjaluk saiki customer, nanging uga considering mangsa customer kang mangsa saben dina mlaku nyimpen biaya lan pangopènan penak, malah ing expansion mangsa.

Tim sales kita uga sinau sing duwe visi internasional lan kawruh profesional farmasi sing gegandhengan, nyedhiyakake layanan sing ramah lan efisien saka pelanggan saka tahap pra-sales nganti tahap sawise-sales kanthi tanggung jawab lan misi sing kuat.

nganti

Kasus Teknik

5e96c9160da70
16947012622351-shutterstock-769998571
DSC_0321
DSC_0346
IMG_20161127_104242
包装间 Ruang paket
厂房外景 Eksterior pabrik
5e96c8c29867b
5e96c50a2des0

Apa sampeyan duwe masalah ing ngisor iki?
• Sorotan saka proposal desain ora penting, tata letak ora wajar.
• Desain deepen ora standar, implementasine angel.
• Kemajuan program desain ora bisa dikontrol, jadwal konstruksi ora ana telas.
• Kualitas peralatan ora bisa dingerteni nganti ora bisa digunakake.
• Iku hard kanggo ngira biaya nganti kelangan dhuwit.
• Ora akeh wektu kanggo ngunjungi supplier, komunikasi proposal desain lan manajemen konstruksi, mbandhingake siji-sijine maneh lan maneh.

Iven nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi lan medis ing saindenging jagad kalebu ruangan resik, kontrol otomatis lan sistem pemantauan, sistem perawatan banyu farmasi, sistem nyiapake lan ngirim solusi, sistem ngisi lan pengepakan, sistem logistik otomatis, sistem kontrol kualitas lan laboratorium pusat lan etc. Miturut syarat peraturan industri pharmaceutical kang negara beda lan dikarepake individu customer, IVEN kasebut kanthi teliti, customizes solusi engineering project turnkey lan bantuan kita pelanggan menang reputasi dhuwur lan status ing diajukake industri pharmaceutical ing ngarep.

微信图片_20200924130723
nganti

Pabrik Kita

Mesin Farmasi:

Kemampuan R&D saka mesin Farmasi kanggo produk seri solusi IV ing tingkat sing paling unggul ing tingkat domestik lan majeng internasional.Wis nglamar luwih saka 60 paten teknis, bisa nyedhiyakake dokumen persetujuan kabeh kanggo persetujuan produk pelanggan lan sertifikat GMP.Perusahaan kita wis adol atusan garis produksi solusi IV tas alus nganti pungkasan taun 2014, 50% saka pangsa pasar;botol kaca IV solusi baris produksi akun kanggo liwat 70% pangsa pasar ing China.Botol plastik IV solusi baris produksi uga wis didol kanggo Rusia, Asia Tengah lan Asia Kidul-Wétan etc. Iku entuk pujian unanimous saka kabeh pelanggan.Perusahaan kita wis mbangun hubungan kerjasama bisnis sing apik karo luwih saka 300 produsen solusi IV ing China, lan entuk reputasi apik ing Rusia, Uzbekistan, Pakistan, Negeria lan 30 negara liyane.Kita wis dadi merek Cina sing disenengi nalika produsen solusi IV ing saindenging jagad tuku. Pabrik mesin farmasi kita minangka salah sawijining anggota utama Asosiasi Peralatan Farmasi China, Komite Teknis Nasional babagan Standardisasi Peralatan Farmasi, lan produsen utama Mesin Produksi Farmasi ing China.Kita ngontrol kualitas mesin kanthi ketat, adhedhasar ISO9001: 2008, tindakake cGMP, GMP Eropa, US FDA GMP lan standar GMP WHO dll.

Kita wis ngembangake seri peralatan kanggo nyukupi syarat khusus, kayata Non-PVC Soft Bag / botol PP / Garis produksi solusi botol kaca IV, ampul otomatis / vial washing- filling-sealing line production, washing-drying-filling-filling- garis produksi sealing, jalur produksi ngisi-sealing solusi dialisis, garis produksi ngisi syringe sing wis diisi, lsp.

Peralatan Perawatan Banyu:
Iki minangka perusahaan berteknologi tinggi khusus ing R&D lan manufaktur unit RO kanggo Banyu Diresiki, sistem distiller banyu multi-efek kanggo Banyu Kanggo Injeksi, generator uap sing diresiki, sistem persiapan solusi, kabeh jinis tangki panyimpenan banyu lan solusi, lan sistem distribusi. .

We nyedhiyani desain peralatan kualitas dhuwur lan Pabrik sesuai karo GMP, USP, FDA GMP, EU GMP etc.

Pabrik Auto Packing lan Gudang Sistem & Fasilitas:
Minangka pimpinan pabrik kanggo sistem gudang integrasi cerdas logistik lan otomatis, kita fokus ing packing otomatis lan fasilitas sistem gudang R&D, ngrancang, manufaktur, teknik lan pelatihan.

Nyedhiyani pelanggan kabeh sistem integrasi saka Auto Packing kanggo Warehouse WMS & WCS engineering karo kualitas dhuwur lan layanan banget, kayata mesin karton karton robot, mesin karton unfolding kanthi otomatis, sistem logistik otomatis lan sistem gudang telung dimensi otomatis etc.

Kanthi solusi paling larang regane, proyek lan produk kita akeh digunakake ing farmasi, panganan, industri elektronik lan industri logistik, lsp.

Pabrik Mesin Tabung Koleksi Vakum:
Kita fokus ing peralatan produksi tabung koleksi getih sing berkualitas, efisien, praktis lan mantep lan sistem otomatis sing cocog.Kita nggunakake teknologi produksi tabung koleksi getih vakum sing paling maju sajrone 20 taun kepungkur, lan kita wis ngembangake pirang-pirang generasi Garis Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum, sing ningkatake industri produksi koleksi getih vakum menyang tingkat dhuwur ing saindenging jagad.

Kita nggawe upaya gedhe babagan kualitas produk lan inovasi teknis, kita wis entuk luwih saka 20 paten kanggo peralatan produksi tabung koleksi getih.Kita nambah tingkat teknis peralatan terus-terusan lan dadi pimpinan lan pencipta industri peralatan manufaktur tabung koleksi getih China.

nganti

Proyek Luar Negeri

Nganti saiki, kita wis nyedhiyakake atusan set peralatan farmasi lan peralatan medis menyang luwih saka 40 negara.Kangge, kita mbantu kita pelanggan kanggo mbangun pabrik pharmaceutical lan medical karo projects turnkey ing Rusia, Uzbekistan, Tajikistan, Indonesia, Thailand, Saudi, Irak, Nigeria, Uganda etc. Kabeh proyèk iki menang kita pelanggan lan pemerintah komentar dhuwur.

Asia Tengah
Ing limang negara Asia Tengah, umume produk farmasi diimpor saka negara manca, ora nyebutake infus injeksi.Sawise pirang-pirang taun kerja keras, kita wis nulungi dheweke metu saka alangan siji-sijine.Ing Kazakhstan, kita mbangun pabrik farmasi integrasi gedhe sing kalebu loro Jalur Produksi Soft Bag IV-Solution lan papat Jalur Produksi Injeksi Ampul.

Ing Uzbekistan, kita mbangun Pabrik Farmasi PP Botol IV-Solution, sing bisa ngasilake 18 yuta botol saben taun.Pabrik kasebut ora mung menehi keuntungan ekonomi sing akeh, nanging uga menehi keuntungan nyata kanggo perawatan farmasi kanggo masarakat lokal.

Rusia
Ing Rusia, sanajan industri farmasi diwiwiti sadurunge, peralatan lan teknologi isih lawas.Sawise pirang-pirang kunjungan kanggo peralatan Eropa lan mbandhingake pemasok Cina sing beda-beda, Produsen Farmasi Solusi Injeksi paling gedhe milih kita nindakake Proyek Solusi IV botol PP ing pungkasan, sing bisa ngasilake 72 yuta botol PP saben taun.

Afrika
Afrika kanthi populasi akeh, ing ngendi basis industri farmasi tetep ora kuwat, mbutuhake perhatian liyane.Saiki, kita lagi mbangun Pabrik Pharmaceutical Soft Bag IV-Solution ing Nigeria, sing bisa ngasilake 20 yuta tas alus saben taun.Kita bakal terus mbangun luwih akeh pabrik farmasi kelas dhuwur ing Afrika, lan kita pengin wong-wong lokal ing Afrika bisa entuk manfaat nyata kanthi nggunakake produk farmasi sing aman saka pabrikan omah.

Timur Tengah
Kanggo Timur Tengah, industri farmasi mung ing tahap wiwitan, nanging dheweke ngrujuk menyang USA FDA kanthi ide paling maju lan standar paling dhuwur kanggo ngawasi kualitas obat lan pabrik farmasi.Salah sawijining pelanggan saka Arab Saudi menehi pesenan kanggo nindakake Proyek Turnkey Soft Bag IV-Solution kanggo dheweke, sing bisa ngasilake luwih saka 22 yuta tas alus saben taun.

Ing negara-negara Asia liyane, industri farmasi duwe dhasar, nanging isih ora gampang kanggo mbangun pabrik IV-Solution sing berkualitas.Salah sawijining pelanggan Indonesia uga, sawise seleksi, milih kita, sing ngolah kekuatan komprehensif sing paling kuat, kanggo mbangun Pabrik Farmasi Solusi IV kelas dhuwur ing negarane.Kita wis rampung proyek turnkey phase 1 kanthi 8000 botol / jam sing mlaku kanthi lancar.Lan fase 2 kanthi 12000 botol / jam, kita bakal miwiti instalasi ing pungkasan 2018.

iven-donya
nganti

TEAM KITA

• Minangka tim profesional duwe pengalaman luwih saka 10 taun lan sumber daya akumulasi ing industri Pharmaceutical, akèh-akèhé saka procurement produk kualitas apik, rega Competitive, dhuwur biaya efektif lan duwe bathi.

• Kanthi sistem kontrol profesional lan jaminan kualitas, desain lan construction kita netepi FAD, GMP, ISO9001 lan 14000 standar sistem kualitas, Peralatan banget awet lan umume bisa nggunakake luwih saka 15 taun. (Produk stainless steel kasedhiya kanggo luwih saka 20 taun. )

• Tim desain kita dipimpin dening akeh ahli senior ing industri Pharmaceutical karo kemampuan technical pinunjul, trampil ing deepening, rincian penguatan, Kanthi njamin implementasine efektif saka project.

• Kanthi pitungan ati-ati, planning nyoto lan accounting biaya specialized systematization, Manajemen ukuran lan ngoptimalake biaya construction saka pegawe, mangkono mesthekake Enterprises duwe MediaWiki apik.

• Kanthi dhukungan tim layanan profesional online lan offline ing multi-basa, kayata: ing Inggris, Rusian, Spanyol, Prancis, etc, mangkono njamin kualitas dhuwur lan layanan efisien.

• Luwih saka 10 taun pengalaman ing project turnkey ing lapangan Pharmaceutical karo skills technical banget kuwat instalasi lan construction, proyèk tundhuk marang FDA, GMP lan Uni Eropa lan verifikasi liyane.

nganti

Sawetara klien kita

KARYA AWESOME sing tim kita wis nyumbang kanggo klien kita!

1
3
4
8
合影1
5
1
2
3
nganti

Sertifikat Perusahaan

ce
FDA 证书 OK-1
FDA 证书 OK-2

CE

FDA

FDA

ISO 英文版证书加水印
IVEN EAC_web

ISO 9001

EAC

nganti

Presentasi Kasus Proyek

Kita ngekspor atusan peralatan menyang luwih saka 40 negara, uga nyedhiyakake luwih saka sepuluh proyek turnkey pharmaceutical lan sawetara proyek turnkey medis.Kanthi efforts gedhe kabeh wektu, kita gained kita pelanggan 'komentar dhuwur lan diadegaké reputasi apik ing pasar International mboko sithik.

微信图片_20190826194616
IMG_20161127_104242
DSC_0321
nganti

Komitmen Layanan

Dhukungan Teknis Pra-penjualan

1. Njupuk bagéyan ing karya preparation saka project lan menehi saran referensi ing jangkoan nalika panuku wiwit nindakake rencana project lan pilihan jinis peralatan.
2. Kirimi insinyur teknis lan personel sales sing gegandhengan kanggo nindakake komunikasi sing jero karo barang teknis saka panuku lan menehi solusi pilihan jinis peralatan awal.
3. Nyedhiyakake diagram alur proses, data teknis lan tata letak fasilitas peralatan sing gegandhengan karo panuku kanggo desain bangunan pabrik.
4. Nyedhiyani conto engineering perusahaan kanggo referensi panuku nalika milih jinis lan desain.Bebarengan nyedhiyakake barang sing gegandhengan karo conto teknik kanggo ijol-ijolan teknis.
5. Priksa lapangan produksi lan alur proses perusahaan.Nyedhiyakake dokumen sing ana gandhengane karo sistem manajemen logistik lan sistem kontrol kualitas.

II Manajemen Proyek ing Sale

1. Babagan proyek kanthi kontrak sing ditandatangani, perusahaan nindakake manajemen proyek sing nyakup proses sakabèhé saka penandatanganan kontrak nganti mriksa pungkasan lan nrima proyek kasebut.Langkah-langkah dhasar kaya ing ngisor iki: tandha kontrak, penentuan grafik rencana lantai, produksi lan pangolahan, perakitan cilik lan debugging, debugging perakitan pungkasan, inspeksi pangiriman, pengiriman peralatan, debugging terminal, mriksa lan nampa.
2. Perusahaan bakal milih insinyur kanthi pengalaman akeh ing manajemen proyek minangka wong sing tanggung jawab, sing bakal tanggung jawab kanggo manajemen proyek lan penghubung.Sing panuku kudu ngonfirmasi bahan kemasan lan ninggalake conto.Sing tuku uga kudu nyedhiyakake materi kanggo pilot run sajrone perakitan lan debugging kanggo supplier kanthi gratis.
3. Pemeriksaa awal lan panriman peralatan bisa ditindakake ing pabrik pemasok utawa pabrik panuku.Yen mriksa lan nrima ditindakake ing pabrik pemasok, panuku kudu ngirim wong menyang pabrik pemasok kanggo mriksa lan ditampa sajrone 7 dina kerja sawise nampa kabar babagan produksi peralatan sing wis rampung saka supplier.Yen mriksa lan nrima ditindakake ing pabrik panuku, peralatan kasebut kudu dibongkar lan dipriksa kanthi anane barang saka supplier lan panuku sajrone 2 dina kerja sawise peralatan kasebut teka.Laporan mriksa lan acceptance uga kudu rampung.
4. Skema instalasi peralatan ditemtokake liwat persetujuan saka loro pihak.Staff debugging bakal nuntun instalasi miturut kontrak lan nindakake latihan lapangan kanggo staf operasi lan pangopènan pangguna.
5. Ing kondisi sing sumber banyu, listrik, gas lan debugging materi diwenehake, panuku bisa ngabari ing wangun ditulis supplier ngirim personel kanggo peralatan debugging.Biaya kanggo banyu, listrik, gas lan bahan debugging kudu dibayar dening panuku.
6. Debugging digawa metu ing rong fase.Peralatan dipasang lan garis dipasang ing tahap pertama.Ing tahap kapindho, debugging lan pilot run ditindakake kanthi syarat AC pangguna wis diresiki lan kasedhiya banyu, listrik, gas lan bahan debugging.
7. Babagan pamriksa lan panriman pungkasan, tes pungkasan ditindakake miturut kontrak lan buku instruksi peralatan ing ngarsane staf pemasok lan wong sing tanggung jawab panuku.Laporan mriksa lan panriman pungkasan diisi nalika tes pungkasan rampung.

III Dokumen Teknis

I) Data Kualifikasi Instalasi (IQ)
1. Sertifikat kualitas, buku instruksi, daftar pengepakan
2. Dhaptar pangiriman, dhaptar komponen sing nganggo, kabar kanggo debugging
3. Diagram instalasi (kalebu gambar outline peralatan, gambar lokasi pipa sambungan, gambar lokasi simpul, diagram skematik listrik, diagram penggerak mekanik, buku instruksi kanggo instalasi lan angkat)
4. Manual operasi kanggo bagean utama sing dituku

II) Data Kualifikasi Kinerja (PQ)
1. Laporan inspeksi pabrik babagan parameter kinerja
2. Sertifikat panampa kanggo instrumen
3. Sertifikat bahan kritis mesin utama
4. Standar saiki standar ditampa produk produk

III) Data Kualifikasi Operasi (OQ)
1. Cara tes kanggo parameter teknis peralatan lan indeks kinerja
2. Prosedur operasi standar, prosedur mbilas standar
3. Tata cara kanggo pangopènan lan ndandani
4. Standar kanggo intactness peralatan
5. Rekaman kualifikasi instalasi
6. Cathetan kualifikasi kinerja
7. Rekam kualifikasi pilot run

IV) Verifikasi kinerja peralatan
1. Verifikasi fungsional dhasar (mriksa jumlah lan kejelasan sing dimuat)
2. Priksa kesesuaian struktur lan fabrikasi
3. Tes fungsional kanggo syarat kontrol otomatis
4. Nyedhiyakake solusi supaya set lengkap peralatan kanggo ketemu verifikasi GMP

IV Layanan sawise-sales
1. Nggawe file peralatan pelanggan, njaga rantai pasokan suku cadang sing ora diganggu, lan menehi saran kanggo nganyari lan ngganti teknis pelanggan.
2. Nggawe sistem tindak lanjut.Dolan maring customer periodik nalika instalasi peralatan lan debugging rampung kanggo Feed bali nggunakake informasi ing wektu supaya minangka kanggo mesthekake swara, operasi stabil lan dipercaya saka peralatan lan mbusak sumelang customer.
3. Nggawe respon sajrone 2 jam sawise nampa kabar kegagalan peralatan panuku utawa syarat layanan.Atur staf pangopènan tekan situs kasebut sajrone 24 jam, lan paling ora 48 jam.
4. Periode jaminan kualitas: 1 taun sawise ditampa peralatan."Telung jaminan" sing ditindakake sajrone periode jaminan kualitas kalebu: jaminan kanggo ndandani (kanggo mesin lengkap), njamin panggantos (kanggo nyandhang bagean kajaba karusakan buatan manungsa), lan njamin mbalekaken (kanggo bagean opsional).
5. Nggawe sistem complaint layanan.Tujuan utama kita kanggo nglayani pelanggan luwih apik lan nampa pengawasan para pelanggan.Kita kudu mungkasi fenomena sing ditindakake dening personel nalika instalasi peralatan, debugging lan layanan teknis.

V Program Latihan kanggo Operasi lan Maintenance
1. Prinsip umum latihan yaiku "kuantitas dhuwur, kualitas dhuwur, cepet lan nyuda biaya".Program latihan kudu nglayani produksi.
2. Kursus: Kursus Teori dan Praktik.Kursus teoretis utamane babagan prinsip kerja peralatan, struktur, karakteristik kinerja, sawetara aplikasi, pancegahan operasi, lan sapiturute. peralatan lan panggantos lan pangaturan bagean tartamtu.
3. Guru: Desain utama produk lan teknisi sing berpengalaman
4. Trainee: Personel operasi, personel pangopènan lan personel manajemen sing gegandhengan saka panuku.
5. Mode latihan: Program latihan ditindakake ing situs pabrikan peralatan perusahaan kanggo pisanan, lan program latihan ditindakake ing situs produksi pangguna kanggo kaping pindho.
6. Wektu latihan: Gumantung ing kahanan praktis saka peralatan lan trainee
7. Biaya pelatihan: Nyedhiyakake data pelatihan kanthi gratis lan nampung para pelatih kanthi gratis lan ora ngisi biaya latihan.


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita