Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Virus Sampling Tube Assembling Line

Pambuka singkat:

Garis Assembling Tube Sampling Virus utamane digunakake kanggo ngisi medium transportasi menyang tabung sampling virus.Kanthi otomatisasi sing dhuwur, efisiensi produksi sing dhuwur, lan duwe kontrol proses lan kontrol kualitas sing apik.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka singkat:

Garis Assembling Tube Sampling Virus utamane digunakake kanggo ngisi medium transportasi menyang tabung sampling virus.Kanthi otomatisasi sing dhuwur, efisiensi produksi sing dhuwur, lan duwe kontrol proses lan kontrol kualitas sing apik.

Video produk

Proses Produksi:

Kanthi manual ngemot tabung uji lan tutup menyang hopper, lan sijine aditif menyang botol reagen → tabung otomatis loading → Tube ilang deteksi → Dosing (loro klompok sistem dosis, saben klompok duwe 5 nozzles) → Cap dipakani → kru capping → Deteksi saka tutup sekrup ing panggonan → Deteksi volume dosis → Penolakan otomatis (opsional) → Pakan metu tabung otomatis

Parameter teknis

Virus Sampling Tube Line Produksi

Kapasitas ≥5000-6000 tabung / jam
Tipe tabung sing ditrapake Miturut customer kasedhiya conto.
Dimensi sakabèhé 2000 * 1800 * 1500 mm
sumber daya telung phase, 380V, 50Hz
daya listrik 2,5kw
Pasokan udara 0.6-0.8Mpa, <100L/min
Bobot 900KG
Stasiun dosis 2 kelompok, kanthi 5 kepala dosis, pompa injeksi keramik presisi
Akurasi ngisi ≥±97%(adhedhasar 3 ml)
Stasiun capping 5 sirah

Tabel Konfigurasi Utama

Ora.

Bagian Utama

Merk Utama

1

Pneumatik Komponen Silinder lan tutup elektromagnetik saka AIRTAC, lan silinder listrik saka AIM, sing njamin stabilitas lan jangka panjang.

2

Piranti Listrik

Komponen listrik saka Schneider (Prancis), Ndeteksi unsur saka Omron (Jepang), PLC saka Mitsubishi (Jepang), HMI saka Siemens (Jerman), Servo Motor saka Panasonic (Jepang).

3

Piranti Dosing

Pompa metering keramik FMI.Pompa injeksi keramik presisi Cina.Katup solenoid Jepang

4

Struktur Utama

Lembaran baja tahan karat kanthi perawatan nano, pigura struktur baja, paduan aluminium berkualitas tinggi, stabil lan dipercaya, gampang diresiki.Ketemu standar GMP.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita