Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Farmasi &Solusi Industri Medis

Shanghai IVEN Pharmatech Engineering Co., Ltd. didegake ing taun 2005, duwe papat pabrik profesional kanggo mesin farmasi, mesin tabung koleksi getih, peralatan perawatan banyu lan packing otomatis & sistem logistik cerdas. Kita nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi lan pabrik medis ing saindenging jagad. selaras karo EU GMP / US FDA GMP, WHO GMP, PIC/S GMP prinsip etc...

Solusi Industri Kesehatan

Kita nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi lan pabrik medis ing saindenging jagad selaras karo EU GMP/US FDA GMP, WHO GMP, PIC/S GMP prinsip etc.

Kabar

  • 30,21 Nov

    Pasar Tabung Koleksi Darah Vakum

    Pasar tabung koleksi getih vakum samesthine bakal tekan $ 4,507.70 yuta ing taun 2028 saka $ 2,598.78 yuta ing taun 2021;dikira bakal tuwuh ing CAGR 8.2% wiwit taun 2021 nganti 2028. Vacuum bloo...
    Pasar Tabung Koleksi Darah Vakum
  • 23,21 Nov

    Proyek Solusi IVEN Afrika IV Disetujui...

    Ing tanggal 22 November 2021, pambangunan proyek botol plastik Tanzania perusahaan kita bakal rampung, lan kabeh peralatan mekanik ana ing tahap instalasi lan komisioning pungkasan.Saka...
    Proyek Solusi IVEN Afrika IV Disetujui dening Pakar GMP Jerman

SampeyanNGIMPIDARI PROYEK,

WE MAKE IT REALITY!

km8hv

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita