Duwe pitakon? Telpon: + 86-13916119950

DEDICATED TO KUALITAS CRAFT ™

Shanghai IVEN Pharmatech Engineering Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, nduwe papat pabrik profesional kanggo mesin farmasi, mesin tabung koleksi getih, peralatan pangobatan banyu lan pengepakan otomatis & sistem logistik cerdas. Kita nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi lan pabrik medis ing saindenging jagad. selaras karo EU GMP / US FDA GMP, WHO GMP, prinsip PIC / S GMP lsp…

Produsen Cairan Brand IV Paling Ndhuwur ing Jerman Pilih IVEN

Kita nyedhiyakake solusi rekayasa integral kanggo pabrik farmasi lan pabrik medis ing saindenging jagad sing sesuai karo EU GMP / US FDA GMP, WHO GMP, prinsip PIC / S GMP lsp.

Warta

Sampeyan NGIMPI PROYEK,

KITA Gawe REALitas!

222xxxx