Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Perlengkapan Tambahan

  • Kamar resik

    Kamar resik

    Sistem kamar resik lVEN nyedhiyakake layanan kabeh proses sing nyakup desain, produksi, instalasi lan komisioning ing proyèk AC pemurnian kanthi ketat miturut standar sing relevan lan sistem kualitas internasional ISO / GMP.Kita wis nggawe konstruksi, jaminan kualitas, kewan eksperimen lan departemen produksi lan riset liyane.Mula, kita bisa nyukupi kabutuhan pemurnian, AC, sterilisasi, lampu, listrik lan dekorasi ing macem-macem lapangan kayata aerospace, elektronik, farmasi, perawatan kesehatan, bioteknologi, panganan kesehatan lan kosmetik.

  • Sistem Pengolahan Air RO Farmasi

    Sistem Pengolahan Air RO Farmasi

    Osmosis mbalikke yaiku wolung puluhan ngembangake teknologi pamisahan membran, sing utamane nggunakake prinsip permeasi membran semipermeable, kanggo menehi cara tartamtu kanthi ngetrapake tekanan ing arah infiltrasi alam marang kekuwatan banyu ing larutan konsentrasi diencerake solusi kanggo nembus. cara iki disebut reverse osmosis.Miturut komponen piranti kasebut yaiku unit reverse osmosis reverse osmosis.

  • tank panyimpenan

    tank panyimpenan

    Peralatan iki bisa digunakake ing obat, panganan, industri kimia, panyimpenan bahan cair.Nduwe tampilan sing apik, operasi sing gampang, tank kasebut dilengkapi kepala reresik sing puteran otomatis, kanggo mesthekake reresik kanthi lengkap, bahan sing digunakake SUS304 utawa SUS316L, kanthi perawatan permukaan sing dipoles utawa matte, cocog karo standar GMP.

  • Auto-klaf

    Auto-klaf

    Sterilisasi adus banyu nggunakake banyu sirkulasi suhu dhuwur minangka medium sterilisasi, lan nindakake operasi sterilisasi banyu menyang botol LVP PP.Kanthi piranti pangayoman anti-tekanan, iku bisa Applied digunakake kanggo operasi sterilizing suhu dhuwur-lan-kurang ing Cairan ing gendul kaca, gendul ampul, gendul plastik, tas plastik etc. ing industri pharmaceutical.Iku uga cocok kanggo industri pangan kanggo sterilize kabeh jinis paket nutup, ombenan, komplong etc.

  • Solusi Kemasan Sekunder Farmasi lan Medis

    Solusi Kemasan Sekunder Farmasi lan Medis

    Jalur produksi kemasan sekunder kanggo farmasi lan medis utamane kalebu mesin karton, karton gedhe, label, stasiun timbangan lan uga unit palletizing lan Sistem Kode Regulasi dll.

    Sawise kita ngrampungake proses produksi ing Kemasan Sekunder pharmaceutical lan medis, produk kasebut bakal ditransfer menyang gudang.

  • Sistem Gudang Otomatis

    Sistem Gudang Otomatis

    Sistem AS / RS biasane ngemot sawetara bagean minangka sistem Rak, piranti lunak WMS, bagean tingkat operasi WCS lan liya-liyane.

    Iki digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang lapangan produksi farmasi lan panganan.

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita