Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Line Produksi Pangisi Cairan Vial

Pambuka singkat:

Garis produksi ngisi Cairan Vial kalebu mesin cuci ultrasonik vertikal, mesin pengering sterilisasi RSM, ngisi lan mesin stopper, mesin capping KFG / FG.Baris iki bisa kerja bareng uga kanthi mandiri.Bisa ngrampungake fungsi cuci ultrasonik, pangatusan & sterilisasi, ngisi & stopper, lan capping.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Garis produksi ngisi Cairan Vial kalebu mesin cuci ultrasonik vertikal, mesin pengering sterilisasi RSM, ngisi lan mesin stopper, mesin capping KFG / FG.Baris iki bisa kerja bareng uga kanthi mandiri.Bisa ngrampungake fungsi cuci ultrasonik, pangatusan & sterilisasi, ngisi & stopper, lan capping.

Video produk

Aplikasi:

Kanggo produksi vial kaca.

01

Prosedur Produksi:

Langkah 1

Ultrasonik ngumbah
Mesin cuci botol ultrasonik digunakake kanggo ngresiki njero lan njaba bokor obat lan botol silinder liyane.
Wis karakteristik ing ngisor iki: Net sabuk conveyor vials infeed terus;Miwiti kanthi semprotan lan reresik ultrasonik kanggo nguatake efek reresik.Sistem rotasi terus-terusan.sistem gerakan, bokor ditahan dening klem berlian unik.

Prosedur ngumbah sing disaranake: 7 stasiun cuci dialokasiake kaya ing ngisor iki:
Stasiun NO.1 & No.2: Penyemprotan internal lan eksternal nganggo banyu sirkulasi.
stasiun NO.3: ndamu internal karo asepsis compressed online.
stasiun NO.4: nggunakake WFI ngresiki internal vials.Ing stasiun iki, ana papat nozzle kanggo ngumbah vial ing njaba.
stasiun NO.5: ndamu internal karo asepsis compressed online.
stasiun NO.6: uyuh internal karo WFI.
stasiun NO.7: Niup asepsis compressed online menyang internal vial kaping pindho.Ing wektu sing padha, ana papat nozzles ndamu vial njaba.

1
2

Langkah 2

Sterilisasi & Pengeringan
trowongan sterilisasi aliran Laminar digunakake kanggo sakabeheng bokor sterilization garing lan mbusak panas, Bisa tekan suhu paling dhuwur 320 ℃, wektu sterilization efisien liwat 7minutes. (kanggo 3Logs pyrogen redcution).
Wis telung wilayah kerja (area Preheat, area pemanasan, area pendinginan).Telu wilayah kerja sing dipasang ing piring dasar baja (lumahing sing diolah nganggo krom).Plat protèktif digunakake AISI304 sing wis dirawat khusus.

3
4

Langkah 3

Isi & Stoppering
Mesin Pengisi Cairan Aseptik minangka pangisi vial jinis anyar sing dikembangake kanthi sinau babagan produk ing domestik lan luar negeri.Wis macem-macem jinis teknologi canggih ing dhasar integrasi lan prolongation, lan ditrapake ing baris produksi.

5
6
7

Langkah 4

Capping
Mesin Capping cocok kanggo prosedur sealing vial kanthi tutup aluminium.Iki minangka jinis mesin sing terus-terusan, kanthi disk capping tunggal kanthi kaluwihan kacepetan dhuwur, kurang rusak lan katon apik.

8
9
10

Kaluwihan Line Produksi Cairan Vial

1.Garis kompak nyadari pranala tunggal, operasi terus-terusan saka ngumbah, sterilisasi & pangatusan, ngisi & stoppering, lan capping.Proses produksi kabeh nyadari operasi reresik;nglindhungi produk saka kontaminasi, ketemu standar produksi GMP.
2. kontrol servo Full.
3. Transparent tutup protèktif poto-ngangkat karo stopkontak udhara lembab, kontrol meneng listrik, aman lan gampang kanggo pangopènan.
4.Kanggo obat cair pelanggan lan syarat akurasi ngisi, sistem pangisi pompa keramik dipilih, sing bisa kanthi efektif njamin akurasi ngisi lan bisa diganti kanthi fleksibel.
5. Wangun stoppering nglebokake nalika muter bisa èfèktif njamin efek stoppering.
6. Mesin Capping: Ora Vial - Ora Capping, Ora Stopper - Ora Capping, Vacuum nyerep piranti kethokan aluminium.

Konfigurasi Mesin

8
10
12
11
13
15
15

Parameter teknis

Model Lini produksi Ukuran sing cocog Output (maks) daya Bobot resik Ukuran sakabèhé
BXKZ aku CLQ 40 2,25 ml 6000-12000 pcs/jam 69,8 KW 7500Kg 9930 × 2500 × 2340 mm
RSM 620/44
KGF 8
BXKZII CLQ 60 2,25 ml 8000-18000 pcs / jam 85,8 KW 8000Kg 10830 × 2500 × 2340 mm
RSM 620/60
KGF10
BXKZ III CLQ 80 2,25 ml 10000-24000 pcs / jam 123,8KW 8100Kg 10830 × 2500 × 2340 mm
RSM 900/100
KGF 12

*** Cathetan: Amarga produk terus dianyari, hubungi kita kanggo spesifikasi paling anyar.***

Pelanggan sing apik banget

11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita