Have a question? Give us a call: +86-13916119950

30ml Botol Sirup Botol Kaca lan Mesin Capping kanggo Farmasi

Pambuka singkat:

Mesin pangisi lan capping IVEN Syrup digawe saka cuci ultrasonik CLQ, mesin pangatusan & sterilisasi RSM, mesin ngisi & capping DGZ

Mesin ngisi lan capping sirup IVEN bisa ngrampungake fungsi cuci ultrasonik, siram, (pangisi daya udara, pangatusan & sterilisasi opsional), ngisi lan capping / screwing.

IVEN Syrup Isi lan mesin capping Cocog kanggo Sirup lan solusi dosis cilik liyane, lan kanthi mesin label sing kalebu garis produksi sing cocog.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

IVEN Syrup Isi lan mesin capping
1.IVEN Syrup filling and capping machine digawe saka cuci ultrasonik CLQ, RSM drying & sterilizing machine, DGZ filling & capping machine
2.IVEN Syrup Isi lan mesin capping bisa ngrampungake fungsi cuci ultrasonik, flushing, (ngisi daya hawa, pangatusan & sterilisasi opsional), ngisi lan capping / screwing.
3.IVEN Syrup Isi lan mesin capping Cocog kanggo Sirup lan solusi dosis cilik liyane, lan kanthi mesin label sing kalebu garis produksi sing cocog.

Proses ngisi sirup IVEN lan mesin capping

1

Langkah 1

Stasiun mlebu botol
Mesin cuci botol ultrasonik digunakake kanggo ngresiki njero lan njaba bokor obat lan botol silinder liyane.
IVEN Syrup Isi lan mesin capping chain conveyor jinis anyar digunakake kanggo ngirim botol kanggo nelpon stasiun pangisi roda, kanthi fitur swara sing sithik, ora ana polusi udara sing resik.Suda banget botol ambruk, kurang lan pecah.

2
3

Langkah 2

Stasiun Wheel Nelpon
Conveyor Chain saka IVEN Syrup ngisi lan mesin capping digunakake kanggo ngirim botol kanggo nelpon stasiun pangisi roda, kanthi fitur swara sing sithik, ora ana polusi udara sing resik.Suda banget botol ambruk, kurang lan pecah.

Langkah 3

stasiun pangisi
Sistem ngisi pelacakan timbal balik saka IVEN Syrup ngisi lan mesin capping, kanthi roda dial puteran, akurasi posisi sing dhuwur, saben sirah ngisi bisa diatur kanthi kapisah, bisa entuk fungsi ora ana botol tanpa ngisi lan ngisi anti-foaming.

4
5

Langkah 4

Stasiun capping
IVEN Syrup filling and capping machine Optimized CAD design rolling knives angle and rolling head set, kanthi adaptasi sing apik kanggo botol sing ora teratur, kanthi operasi sing gampang lan collating tutup sing cepet.

IVEN Syrup Isi lan mesin capping Kauntungan

Program kontrol variabel sing diimpor, gampang dioperasi

Akurasi ngisi, defoaming lan ora netes

Ora ana botol ora ngisi, ora ana tutup tanpa tutup

Desain capping sing gampang, tingkat pecah botol sing sithik

Regulasi kacepetan stepless frekuensi

Isi tanpa polusi, umur panggunaan dawa

6

Aplikasi mesin pangisi lan capping IVEN Syrup

7

Sampel nuduhake:

Isi sirup lan mesin capping

Sirup Syrup Isi Line 30 Ml Botol Kaca

Sirup Syrup Isi Line 100 Ml Botol Kaca

Garis Pangisi Sirup Sirup kanggo Farmasi

8

IVEN Syrup Isi lan mesin capping Spesifikasi Teknis

jeneng Spesifikasi
Luwih saka ukuran 2000 * 1100 * 2400 mm
Total bobot 1300 kg
Total daya 2,5kw
Isi sirah 16
Akurasi ngisi ≤±1%
Caping sirah 12
Kualifikasi capping ≥99,8%
Persen saka karusakan ≤0,1%

Materi & Aplikasi

1
3
2
4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita