Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Kabar

  • Pasar Tabung Koleksi Darah Vakum

    Pasar Tabung Koleksi Darah Vakum

    Pasar tabung koleksi getih vakum samesthine bakal tekan $ 4,507.70 yuta ing taun 2028 saka $ 2,598.78 yuta ing taun 2021;Dikira tuwuh ing CAGR 8.2% wiwit taun 2021 nganti 2028. Tabung koleksi getih vakum yaiku tabung uji steril utawa plastik kanthi stopper sing nggawe vakum ing njero ...
    Waca liyane
  • Proyek Solusi IVEN Afrika IV Disetujui dening Pakar GMP Jerman

    Proyek Solusi IVEN Afrika IV Disetujui dening Pakar GMP Jerman

    Ing tanggal 22 November 2021, pambangunan proyek botol plastik Tanzania perusahaan kita bakal rampung, lan kabeh peralatan mekanik ana ing tahap instalasi lan komisioning pungkasan.Saka situs proyek sing wiwitan mbukak lan kosong menyang pabrik farmasi sing resik lan rapi, turnkey ...
    Waca liyane
  • Apa Aku Pilih Jalur Produksi utawa Proyek Turnkey Kanggo Solusi IV?

    Apa Aku Pilih Jalur Produksi utawa Proyek Turnkey Kanggo Solusi IV?

    Saiki, kanthi paningkatan teknologi lan standar urip, wong-wong luwih nggatekake kesehatane.Dadi ana akeh kanca saka macem-macem lapangan bisnis, padha optimistis banget babagan industri farmasi lan pengin nandur modal pabrik farmasi, kanthi pangarep-arep nggawe som...
    Waca liyane
  • Pak Perdhana Mentri Tanzania Ngunjungi Proyek Turnkey Solusi IVEN Pharmatech IV

    Pak Perdhana Mentri Tanzania Ngunjungi Proyek Turnkey Solusi IVEN Pharmatech IV

    Dina iki, kita seneng banget yen Pak Perdana Menteri Tanzania ngunjungi proyek turnkey solusi IV sing dipasang dening IVEN Pharmatech ing Dar es Salam.Pak Perdhana Mentri ngaturake pangarep-arep sing paling apik kanggo tim IVEN lan pelanggan lan pabrike.Sauntara kuwi, dheweke ngalembana banget marang para unggulane Iven...
    Waca liyane
  • Pambuka Produk IVEN - Tabung Koleksi Darah

    Pambuka Produk IVEN - Tabung Koleksi Darah

    Ampul - Saka Pilihan Kualitas Standar nganti Kustomisasi Tabung koleksi getih vakum minangka jinis tabung kaca vakum tekanan negatif sing bisa mujudake koleksi getih kuantitatif lan kabutuhan ...
    Waca liyane
  • Kepiye babagan Paket Tas Lembut Non Pvc Kanggo Solusi IV?

    Kepiye babagan Paket Tas Lembut Non Pvc Kanggo Solusi IV?

    Ampul - Saka Pilihan Kualitas Standar nganti Disesuaikan Non-PVC soft bag IV lini produksi solusi ngganti botol kaca, botol plastik lan film PVC infus gedhe, kanthi signifikan ningkatake kualitas ...
    Waca liyane
  • Ampul - Saka Pilihan Kualitas Standar nganti Customized

    Ampul - Saka Pilihan Kualitas Standar nganti Customized

    Ampul - Saka Standardisasi nganti Pilihan Kualitas Kustomisasi Ampul minangka solusi kemasan umum sing paling umum digunakake ing saindenging jagad.Iku bokor cilik sing disegel digunakake kanggo ngreksa conto ing cairan lan padhet ...
    Waca liyane
  • Garis produksi tabung koleksi getih kita laris ing saindenging jagad

    Garis produksi tabung koleksi getih kita laris ing saindenging jagad

    Umumé, pungkasan taun tansah sibuk wektu, lan kabeh perusahaan sing cepet-cepet ngirim kargo sadurunge pungkasan taun kanggo menehi sukses pungkasan taun 2019. Perusahaan kita ora pangecualian, ing dina iki pangaturan pangiriman ana. uga kebak.Mung ing pungkasan ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita