Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Hubungi Kita

alamat

NO.201, New Jinqiao Rd, Pudong, Shanghai, China

Telpon

+86 21 58716151

+86-13916119950 (Whatsapp)

jam

Senin-Minggu: 9am nganti 9pm

Hubungi 24 Jam

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita