Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Mesin Syringe Prefilled (kalebu vaksin)

Pambuka singkat:

Jarum suntik sing wis diisi minangka jinis kemasan obat anyar sing dikembangake ing taun 1990-an.Sawise luwih saka 30 taun popularitas lan panggunaan, wis nduwe peran sing apik kanggo nyegah panyebaran penyakit infèksius lan pangembangan perawatan medis.Jarum suntik sing wis diisi utamane digunakake kanggo kemasan lan panyimpenan obat-obatan tingkat dhuwur lan langsung digunakake kanggo injeksi utawa ophthalmology bedah, otologi, ortopedi, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Apa Syringe sing wis diisi?

Jarum suntik sing wis diisi minangka jinis kemasan obat anyar sing dikembangake ing taun 1990-an.Sawise luwih saka 30 taun popularitas lan panggunaan, wis nduwe peran sing apik kanggo nyegah panyebaran penyakit infèksius lan pangembangan perawatan medis.Jarum suntik sing wis diisi utamane digunakake kanggo kemasan lan panyimpenan obat-obatan tingkat dhuwur lan langsung digunakake kanggo injeksi utawa ophthalmology bedah, otologi, ortopedi, lsp.

Saiki, generasi pisanan kabeh syringe kaca wis kurang digunakake.Jarum suntik plastik steril sing bisa digunakake generasi kaping loro digunakake ing saindenging jagad.Sanajan nduweni kaluwihan biaya sing murah lan panggunaan sing trep, nanging uga duwe cacat dhewe, kayata resistensi asam lan alkali, daur ulang lan polusi lingkungan.Mula, negara-negara lan wilayah sing maju kanthi bertahap ningkatake panggunaan jarum suntik sing wis diisi generasi kaping telu.Jinis jarum suntik sing wis diisi duwe fungsi kanggo nyimpen obat lan injeksi biasa ing wektu sing padha, lan nggunakake bahan kanthi kompatibilitas lan stabilitas sing apik.Ora mung aman lan dipercaya, nanging uga nyuda tenaga kerja lan biaya saka produksi nganti paling akeh dibandhingake karo "botol obat + jarum suntik" tradisional, sing ndadekake akeh kaluwihan kanggo perusahaan farmasi lan panggunaan klinis.Saiki, luwih akeh perusahaan farmasi wis diadopsi lan ditrapake ing praktik klinis.Ing sawetara taun sabanjuré, iku bakal dadi cara packaging utama obatan, lan mboko sithik ngganti status syringes biasa.

Video produk

Apa Karakteristik Syringe Prefilled?

Minangka jinis kemasan obat anyar, jarum suntik sing wis diisi wis ditondoi dening:
(1) Nggunakake komponen kaca lan karet berkualitas tinggi, sing nduweni kompatibilitas apik karo obat-obatan lan bisa njamin stabilitas obat sing dikemas;
(2) Ngurangi sampah sing disebabake adsorpsi obat sajrone panyimpenan lan transfer, utamane kanggo persiapan biokimia sing larang;
(3) Nyingkiri nyedhot bola-bali sawise nggunakake diluent lan nyuda kemungkinan kontaminasi sekunder;
(4) Nggunakake mesin ngisi kanggo ngisi cairan kanthi kuantitatif, sing luwih akurat tinimbang nyedhot manual staf medis;
(5) Nuduhake jeneng obat langsung ing wadhah injeksi, sing ora gampang nggawe klinik;Yen label gampang dicopot, uga migunani kanggo njaga informasi panggunaan obat ing pasien.
(6) Gampang operate lan ngirit setengah wektu ing klinik tinimbang nggunakake ampul, sing cocog kanggo pasien darurat.

Apa sawetara aplikasi saka Syringe Prefilled?

(1) panggunaan injeksi: njupuk jarum suntik sing wis diisi sing diwenehake dening perusahaan farmasi, copot kemasan lan nyuntikake langsung.Cara injeksi padha karo syringe biasa.
(2) Sawise njabut kemasan, jarum flushing sing cocog dipasang ing sirah kerucut, lan ngumbah ing operasi bedhah bisa ditindakake.

Katrangan rinci

Ana macem-macem jinis mesin jarum suntik sing wis diisi saka IVEN Pharmatech, mesin syringe sing wis diisi sadurunge sing diidentifikasi dening proses produksi lan kapasitas.

Pakan jarum suntik sing wis diisi sadurunge ngisi bisa ditindakake kanthi cara otomatis lan manual.
Sawise jarum suntik sing wis diisi ing mesin, ngisi lan nutup, banjur jarum suntik sing wis diisi uga bisa dipriksa lan diwenehi label kanthi online, kanthi otomatis plungering.Nganti saiki jarum suntik sing wis diisi bisa dikirim menyang mesin sterilisasi lan mesin pengepakan blister lan mesin karton kanggo pengepakan luwih lanjut.

Kapasitas utama jarum suntik sing wis diisi yaiku 300pcs / jam lan 3000pcs / jam.
Mesin syringe sing wis diisi bisa ngasilake volume syringe kaya 0.5ml / 1ml / 2ml / 3ml / 5ml / 10ml / 20ml etc.

Pambuka kaluwihan produk

Mesin syringe sing wis diisi kompatibel karo jarum suntik sing wis disedhiyakake, lan kabeh produk sing disesuaikan.Iki dilengkapi rel linear presisi dhuwur asli Jerman lan gratis pangopènan.Didorong nganggo 2 set motor servo buatan Jepang YASUKAWA.

Vacuum plugging , Nyingkiri partikel mikro saka gesekan yen alat vibrator digunakake kanggo stoppers karet. Sensor vakum uga sumber saka merek Japaness.Vacuuming bisa diatur kanthi cara tanpa langkah.
Print-out paramèter proses, data asli disimpen.

Kabeh bahan bagean kontak yaiku AISI 316L lan karet silikon farmasi.
Layar tutul nampilake kabeh status kerja kalebu tekanan vakum wektu nyata, tekanan nitrogen, tekanan udara, macem-macem basa kasedhiya.
AISI 316L utawa dhuwur tliti Keramik rotasi Pumps pistion mimpin karo motor servo.Mung nyetel ing layar tutul kanggo koreksi akurat otomatis.Saben pompa piston bisa disetel tanpa alat.

Parameter teknis

Volume Pengisian 0,5 ml, 1 ml, 1-3 ml, 5 ml, 10 ml, 20 ml
Jumlah Kepala Pengisian 10 Set
Kapasitas 2,400-6,00 Syringes / Jam
Y Jarak Perjalanan 300 mm
Nitrogen 1Kg/cm2, 0,1m3/min 0,25
Udara Terkompresi 6kg / cm2, 0,15m3 / min
Power Supply 3P 380V / 220V 50-60Hz 3.5KW
ukuran 1400(L)x1000(W)x2200mm(H)
Bobot 750Kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita