Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Ultrafiltrasi / filtrasi jero / peralatan filtrasi detoksifikasi

Pambuka singkat:

IVEN nyedhiyakake pelanggan biopharmaceutical karo solusi teknik sing ana gandhengane karo teknologi membran.Ultrafiltrasi / lapisan jero / peralatan mbusak virus kompatibel karo paket membran Pall lan Millipore.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

IVEN nyedhiyakake pelanggan biopharmaceutical karo solusi teknik sing ana gandhengane karo teknologi membran.Ultrafiltrasi / lapisan jero / peralatan mbusak virus kompatibel karo paket membran Pall lan Millipore.Desain sistem kompatibel lan uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan., Desain kasebut ngetutake kode ASME-BPE, sing bisa nyuda residu obat cair sabisa.Sistem iki nganggo desain modular 3D, cocog karo mekanika lan teknik manungsa, lan menehi perhatian marang rasionalitas operasi kanggo nggawa pengalaman anyar marang para pelanggan.Kontrol otomatis nganggo PLC + PC, sing bisa ngawasi lan ngrekam tekanan sadurunge lan sawise membran, kanthi otomatis nyetel aliran pasokan cairan sistem, ngrekam kurva parameter proses sing cocog, lan rekaman sejarah bisa ditakoni lan dilacak.

Peralatan filtrasi detoksifikasi filtrasi ultrafiltrasi jero

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita