Have a question? Give us a call: +86-13916119950

OEB5 Injectable onkologi vial tanduran turnkey

Pambuka singkat:

IVEN Pharmatech minangka panyedhiya pelopor tanduran turnkey sing nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi ing saindenging jagad kayata solusi IV, vaksin, onkologi lan sapiturute, selaras karo EU GMP, US FDA cGMP, PICS, lan WHO GMP.

Kita nyedhiyakake desain proyek sing paling wajar, peralatan berkualitas tinggi lan layanan khusus kanggo pabrik farmasi lan medis sing beda-beda saka A nganti Z kanggo solusi IV tas alus Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial & Ampul Injeksi, Sirup, Tablet & Kapsul, tabung koleksi getih vakum lsp.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

IVEN Pharmatech minangka panyedhiya pelopor tanduran turnkey sing nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi ing saindenging jagad kayata solusi IV, vaksin, onkologi lan sapiturute, selaras karo EU GMP, US FDA cGMP, PICS, lan WHO GMP.

Kita nyedhiyakake desain proyek sing paling wajar, peralatan berkualitas tinggi lan layanan khusus kanggo pabrik farmasi lan medis sing beda-beda saka A nganti Z kanggo solusi IV tas alus Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial & Ampul Injeksi, Sirup, Tablet & Kapsul, tabung koleksi getih vakum lsp.

1

Apa tanduran turnkey vial IVEN Injectable onkologi kalebu:

2
1
2
3

Video produk

Katrangan inti

Solusi teknik terintegrasi IVEN kanggo pabrik vial onkologi injeksi farmasi kalebu kamar sing resik, kontrol otomatis lan sistem pemantauan, sistem perawatan banyu farmasi, nyiapake solusi lan sistem distribusi, ngumbah vial - sterilisasi lan depirogenasi - ngisi - stoppering - capping - cuci njaba, beku sistem pangatusan, sistem Isolasi, sistem pengepakan, sistem logistik otomatis, sistem kontrol kualitas, laboratorium pusat lan etc. Fokus ing syarat individu pelanggan, IVEN customizes engineering solusi tliti kanggo pangguna ing:

*Layanan konsultasi pra-engineering
* Pemilihan proses produksi
* Pilihan model peralatan lan kustomisasi
* Instalasi lan komisioning
* Validasi peralatan lan proses
* Transfer teknologi produksi
* Dokumentasi hard lan alus
* Pelatihan kanggo buruh trampil lan liya-liyane.

Langkah-langkah operasi produk

1. Cuci vial onkologi suntik - sterilisasi lan depirogenasi - ngisi - stoppering - capping - garis produksi cuci njaba:

Baris iki digunakake kanggo ngasilake vial onkologi sing bisa disuntik, sing kasusun saka 5 mesin: Mesin Cuci Ultrasonik Vertikal Vertikal Servo, Tunnel Sterilisasi & Depyrogenasi Sirkulasi Udara Panas, Mesin Pengisian Vial Didorong Servo Lengkap, Mesin Capping Vial lan Mesin Cuci Eksternal.

Sawise ngisi, bakal pindhah menyang semi-stoppering lan siap kanggo pangatusan beku, banjur pindhah menyang mesin capping, sawise iku, bakal menyang mesin cuci njaba.Kita nganggo sistem bobot online kanggo mesin ngisi, produk sing ora cocog bakal ditolak kanthi otomatis.

4

1. Ngumbah

5

2. Sterilisasi & Depirogenasi

6

3. Isi & Stoppering

9

4. Caping

8

5. Ngumbah njaba

7

6. rampung

2. Freeze dryer lan otomatis loading lan unloading sistem:

Kanggo produk lyophilized, sawise ngisi lan semi-stoppering, bakal dikirim menyang beku pengering (Lyophilizer) kanthi otomatis liwat sistem loading otomatis, sawise lyophilized, bakal dikirim menyang mesin capping dening sistem unloading otomatis.

11
12
13
14

3. Sistem Isolasi:

Amarga onkologi minangka produk beracun, kita bisa nglengkapi isolator kanggo njaga safety operator saka produk kasebut, kanggo mesthekake proses produksi wis dilindhungi kanthi lengkap ing sistem isolasi.

Pambuka Brief
1.Operator wis rampung kapisah saka area produksi resik tombol.
2. Tingkat area produksi internal.Kamar resik njaba tingkat C/D.
3. Mung bisa mbukak isolator sawise sistem mati, bukti asli perlu kanggo urip maneh.
4.Customize HPVS kanggo sterilization internal.
5. Sistem sirkulasi sing disegel.
6.Adopt HEPA inletting online, membran bisa loro nglindhungi aliran online seragam lan Filter.
7. Struktur internal mulus, desain bunder.
8.Adopt inflatable segel kanggo loro mbukak lawang lan windows sarung tangan.
9. Kanggo produk beracun, gunakake desain tas-in-bag-metu.

Fungsi liyane
1. Sistem CIP/SIP (SIP by VHP).
2. Pemantauan Online Counter Partikel.
3. Airborne Viable Particle Sampler.
4. Penguap Hidrogen Dioksida Generator.
5. Detektor Kebocoran Sarung Tangan.
6. Anemometer.
7. Sensor H/T.
8. Rating ATEX.
9. Modul Test Sterility Equinox.
10. Piranti Sampling Udara.
11. Bag-in-tas-metu Filter Ngganti Housing.

4. Sistem Packing:

Bisa rampung inspeksi lampu otomatis onkologi vial suntik, inspeksi bocor, label, blister karo kemasan karton utami, lan kemasan karton pengiriman.
Kita bisa nglengkapi bukaan karton pengiriman otomatis, manual instruksi lan nglebokake sertifikat, kemasan karton, penyegelan karton, label, sistem pelacakan data, lan sistem penolakan otomatis, sing bisa nolak karton kanthi bobot sing salah, utawa sing nganggo label sing ora cocog.

5. Pengolahan banyu farmasi:

Iki kalebu perawatan banyu sing diresiki (2RO + EDI), penyuling banyu (WFI), lan generator uap murni.Tank PW lan tank WFI uga kalebu.

5. Pengolahan banyu farmasi:

Iki kalebu perawatan banyu sing diresiki (2RO + EDI), penyuling banyu (WFI), lan generator uap murni.Tank PW lan tank WFI uga kalebu.

7. Kamar resik & HVAC:

Iki kalebu panel tembok kamar sing resik, panel langit-langit, jendhela, lawang, jogan, lampu, unit penanganan udara, saringan HEPA, saluran udara, nguwatirake, sistem kontrol otomatis lsp. Supaya proses produksi onkologi vial suntik dilindhungi ing lingkungan Kelas C + Isolator. .

8. Ireng sarana

Iki kalebu sistem kompresor udara lan sistem ketel kanggo nyuplai udara tekan lan uap sing dibutuhake kanggo produksi onkologi vial suntik.

9. Laboratorium

Iki kalebu kabeh jinis instrumen uji lab, lan perabotan lab kanggo nguji conto onkologi vial sing bisa disuntikake lan bahan mentah, kayata ruang stabilitas, HPLC, panyerepan atom, spektrometer ultraviolet, spektrometer inframerah transformasi fourier lsp.

10. Sistem Distribusi & Pipa:

Iki kalebu kabeh jinis pipa proses lan pipa industri sing dibutuhake ing tanduran turnkey onkologi vial suntik, kayata banyu sing diresiki, banyu injeksi, uap murni, banyu adhem, banyu adhem, udara sing dikompress, uap industri dll.

Kaluwihan:

IVEN duwe tim teknis lan teknik sing profesional banget, latihan ing situs lan dhukungan sawise adol bisa menehi jaminan teknis jangka panjang kanggo tanduran turnkey onkologi vial injeksi:

1031
1032

IVEN Dokumentasi lengkap bisa mbantu sampeyan entuk sertifikat GMP & FDA kanggo pabrik cairan IV kanthi gampang (kalebu IQ / OQ / PQ / DQ / FAT / SAT dll ing versi Inggris lan Cina):

1033
1035

Profesi lan pengalaman IVEN bisa mbantu ngrampungake pabrik turnkey solusi IV ing wektu paling cendhak lan ngindhari kabeh jinis risiko potensial:

1036
1039
1037
1040
1038
1041

Pelanggan pabrik turnkey farmasi IVEN jaban rangkah:

1043
1044

Nganti saiki, kita wis nyedhiyakake atusan set peralatan farmasi lan peralatan medis menyang luwih saka 50 negara.

Kangge, kita mbantu para pelanggan kanggo mbangun 20+ tanduran turnkey pharmaceutical lan medis ing Rusia, Uzbekistan, Tajikistan, Indonesia, Thailand, Saudi, Irak, Nigeria, Uganda, Tanzania, Ethiopia, Myanmar etc, utamané kanggo solusi IV, vials suntik lan ampoules. .Kabeh proyek kasebut menangake para pelanggan lan komentar sing dhuwur saka pemerintah.

Kita uga ngekspor jalur produksi solusi IV menyang Jerman.

1045
1034

Pabrik turnkey botol IV Indonesia

Pabrik turnkey botol Vietnam IV

1047
1048

Pabrik turnkey botol Uzbekistan IV

1049

Pabrik turnkey vial suntik Thailand

Pabrik turnkey botol Tajikistan IV

1046

Pabrik turnkey tas Arab Saudi IV

Kisaran kapasitas pabrik turnkey vial onkologi suntik IVEN:

19


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita