Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Line Produksi Otomatis kanggo Jarum Pen Insulin

Pambuka singkat:

Mesin perakitan iki digunakake kanggo ngrakit jarum insulin sing digunakake kanggo pasien diabetes.


Detail Produk

Tag produk

Tata letak mesin

baris produksi kanthi otomatis kanggo jarum pena insulin
baris produksi kanthi otomatis kanggo jarum pena insulin

Proses Teknologi

baris produksi kanthi otomatis kanggo jarum pena insulin

Fungsi mesin

baris produksi kanthi otomatis kanggo jarum pena insulin
baris produksi kanthi otomatis kanggo jarum pena insulin

Spesifikasi

● Tingkat panggunaan: ≥ 95%;Tingkat lulus: ≥ 98%

● Kapasitas = 24000 pcs/H

● Spesifikasi kanggo: 29G 30G 31G 32G 33G 34G

● Daya: 30 kW

● Tekanan udara: 0,6~0,8 Mpa, 1,5m³/Min

● Ukuran: L×W×H=9500×5500×2000 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita