Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Sistem bioproses (bioproses inti hulu lan hilir)

Pambuka singkat:

IVEN nyedhiyakake produk lan layanan kanggo perusahaan biopharmaceutical lan institusi riset terkemuka ing donya, lan nyedhiyakake solusi teknik terpadu sing disesuaikan miturut kabutuhan pangguna ing industri biofarmasi, sing digunakake ing bidang obat protein rekombinan, obat antibodi, vaksin lan produk getih.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

IVEN nyedhiyakake produk lan layanan kanggo perusahaan biopharmaceutical lan institusi riset terkemuka ing donya, lan nyedhiyakake solusi teknik terpadu sing disesuaikan miturut kabutuhan pangguna ing industri biofarmasi, sing digunakake ing bidang obat protein rekombinan, obat antibodi, vaksin lan produk getih.

Fokus nyedhiyakake perusahaan biofarmasi kanthi peralatan proses hulu lan hilir biofarmasi lengkap lan solusi teknik sing ana gandhengane karo proses inti, kalebu: layanan konsultasi teknologi proses, solusi persiapan lan distribusi media, sistem fermentasi / bioreaktor, sistem kromatografi, Solusi ngisi solusi persiapan, klarifikasi produk lan solusi panen, nyiapake buffer lan solusi distribusi, solusi modul proses filtrasi jero, solusi modul proses penghapusan virus, solusi modul proses ultrafiltrasi, solusi modul proses centrifugal, solusi proses penghancuran bakteri, solusi proses pengemasan solusi saham, lsp. IVEN nyedhiyakake industri biopharmaceutical karo macem-macem solusi teknik sakabèhé sing disesuaikan saka riset lan pangembangan obat, uji coba nganti produksi, mbantu para pelanggan entuk aliran proses sing standar lan efisien.Produk tundhuk karo ISO9001, ASME BPE lan standar peralatan biopharmaceutical liyane, lan bisa nyedhiyani Enterprises karo sawetara lengkap layanan lan saran ing desain proses, construction engineering, pilihan peralatan, Manajemen produksi lan verifikasi.

Sistem bioproses

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita