Have a question? Give us a call: +86-13916119950

FAQ

faq-01
1. Ing ngendi sampeyan ngekspor peralatan sampeyan?

Kita wis ngekspor menyang luwih saka 45+ negara ing Aisa, Eropa, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan, lsp.

2. Apa sampeyan bisa ngatur kunjungan menyang pangguna sampeyan?

ya wis.Kita bisa ngajak sampeyan ngunjungi proyek turnkey ing Indonesia, Vietnam, Uzbekistan, Tanzania, lsp.

3. Apa sampeyan bisa ngatur mesin miturut syarat kita?

ya wis.

4. Apa peralatan sampeyan sesuai karo GMP, FDA, WHO?

Ya, kita bakal ngrancang lan nggawe peralatan miturut syarat GMP / FDA / WHO ing negara sampeyan.

5. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Umumé, TT utawa L/C sing ora bisa dibatalake.

6. Kepiye babagan layanan sawise dodolan sampeyan?

Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam liwat email utawa telpon.

Yen kita duwe agen lokal, kita bakal ngatur dheweke menyang situs sampeyan sajrone 24 jam kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut.

7. Kepiye babagan pelatihan staf?

Biasane, kita bakal nglatih staf sampeyan sajrone instalasi ing situs sampeyan;sampeyan uga olèh ngirim Sepur Staff ing pabrik kita.

8. Pira negara sampeyan wis nindakake Proyek Turnkey?

Rusia, Nigeria, Tanzania, Ethiopia, Arab Saudi, Uzbekistan, Tajikistan, Indonesia, Vietnam, Thailand, Myanmar etc.

9. Suwene proyek turnkey njupuk?

Kira-kira 1 taun saka ngrancang tata letak nganti rampung instalasi lan komisioning.

10. Apa jenis layanan sawise-sales sampeyan bisa kurban?

Kajaba layanan biasa, kita uga bisa menehi transfer ngerti, lan ngirim insinyur sing mumpuni kanggo mbantu sampeyan mbukak pabrik nganti 6-12 wulan.

11. Apa sing kudu disiapake kanggo nggawe pabrik IV dhasar?

Mangga nyiapake lemah, konstruksi bangunan, banyu, listrik, lsp.

12. Apa jenis sertifikat sing sampeyan duwe?

Kita duwe sertifikat ISO, CE, lsp.


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita