Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Lini Produksi Tabung Koleksi Darah Mikro

Pambuka singkat:

Tabung koleksi getih mikro minangka gampang kanggo ngumpulake getih ing pucuk driji, kuping utawa tumit ing neonatus lan pasien pediatrik.Mesin tabung koleksi getih mikro IVEN nyepetake operasi kanthi ngidini pangolahan otomatis tabung loading, dosis, capping lan pengepakan.Ngapikake alur kerja kanthi jalur produksi tabung koleksi getih mikro siji-potong lan mbutuhake sawetara personel sing bisa digunakake.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka Brief

Tabung koleksi getih mikro minangka gampang kanggo ngumpulake getih ing pucuk driji, kuping utawa tumit ing neonatus lan pasien pediatrik.Mesin tabung koleksi getih mikro IVEN nyepetake operasi kanthi ngidini pangolahan otomatis tabung loading, dosis, capping lan pengepakan.Ngapikake alur kerja kanthi jalur produksi tabung koleksi getih mikro siji-potong lan mbutuhake sawetara personel sing bisa digunakake.

Mesin Tube Koleksi Darah Mikro
Mesin Tube Koleksi Darah Mikro
Tabung Koleksi Getih Mikro
Tabung Koleksi Getih Mikro

kauntungan kita

1. Tingkat otomatisasi sing dhuwur - operasi perakitan kanthi otomatis, optimalisasi lan integrasi proses operasi sing cukup, capping otomatis kanggo output produk rampung.Kabeh baris produksi mung mbutuhake 1-2 operator trampil kanggo nyukupi syarat produksi;
2. Kinerja biaya dhuwur, mobilitas lan tingkat perkawinan peralatan - desain modular, struktur kompak, lan bisa dirakit kanthi otomatis miturut kabutuhan produksi nyata pelanggan.
3. Dhuwur dialog manungsa-mesin - desain stasiun humanized, desain program antarmuka manungsa-mesin manungsa, tampilan weker multi-fungsi lan ngatasi masalah tambahan;
4. Kontrol proses, kontrol kualitas - deteksi kekurangan materi, deteksi aksi dosis, deteksi suhu pangatusan, deteksi tutup ing panggonan, deteksi tutup sing ilang lan deteksi liyane, lan liya-liyane. Saben proses diuji lan dikontrol, tingkat kualifikasi dhuwur;
5. Sistem dosis tepat ing dosis, lan dosis produk sing cocog kanthi cara sing diangkah.Stasiun atomisasi lan dosis dilengkapi fungsi nozzle pembersih otomatis ultrasonik.
6. Nozzle pembersih otomatis ultrasonik, lan dirancang kanthi fungsi pangatusan, sampeyan bisa nyetel frekuensi reresik miturut syarat proses, ora perlu ngresiki nozzle kanthi manual.(Atomisasi lan stasiun dosis)
7. SUS304 materi sheet metal, pigura lan lawang sheet nganggo Processing nano, pigura struktur baja, rigidity dhuwur lan panyerepan kejut gandheng pigura struktur baja.

Katrangan Konfigurasi

Pneumatik Silinder AIRTAC, katup solenoid, silinder shangshun lan komponen pneumatik liyane digunakake kanggo njamin operasi sing stabil lan umur dawa.
Piranti listrik Piranti listrik asli Schneider (Prancis), Omron (Jepang) lan Leuze (Jerman) tes asli, Mitsubishi (Jepang) PLC, antarmuka mesin-mesin Siemens (Jerman), motor servo Panasonic (Jepang).
Piranti dosis Pompa metering keramik FMI Amerika, pompa injeksi keramik presisi domestik.(rencana mung duwe stasiun dosis).
Komponen utama Materi kasebut digawe saka lembaran logam stainless steel, pigura lan lawang diproses nano, pigura struktur baja, paduan aluminium berkualitas tinggi, stabil lan dipercaya lan gampang dibersihake, selaras karo syarat GMP.

Parameter teknis

Item

Katrangan

Spesifikasi tabung sing ditrapake Tabung mikro ngisor rata.(adhedhasar conto sing diwenehake, papat set)
Kapasitas produksi ≥ 5500 bêsik / jam
Cara dosis lan presisi 2 nozel pompa kuantitatif keramik FMI (atomisasi udara) ≤ ± 6% (basis kalkulasi 10µL)
Metode pengeringan 1 klompok, pemanasan "PTC", pengeringan udara panas
sumber daya 380V / 50HZ
daya Jalur perakitan ~ 6 KW
Tekanan udara kompres sing resik 0.6-0.8Mpa
Konsumsi hawa <300L / min, inlet udara G1 / 2, pipa udara Ø12
Dimensi peralatan: dawa, jembar lan dhuwur 3000 (+ 1000) * 1200 (+ 1000) * 2000 (+ 300 lampu weker) mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita