Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Lini Produksi Peritoneal Dialysis Solution (CAPD).

Pambuka singkat:

Lini produksi Solusi Dialisis Peritoneal, kanthi struktur Kompak, ngenggoni ruang cilik.Lan macem-macem data bisa diatur lan disimpen kanggo welding, printing, ngisi, CIP & SIP kaya suhu, wektu, tekanan, uga bisa dicithak kaya sing dibutuhake.Drive utama digabungake karo motor servo kanthi sabuk sinkron, posisi sing akurat.Meter aliran massa majeng menehi ngisi sing tepat, volume bisa diatur kanthi gampang kanthi antarmuka manungsa-mesin.


Detail Produk

Tag produk

Peritoneal Dialysis Solution (CAPD) Pengenalan Lini Produksi:

Lini produksi Solusi Dialisis Peritoneal, kanthi struktur Kompak, ngenggoni ruang cilik.Lan macem-macem data bisa diatur lan disimpen kanggo welding, printing, ngisi, CIP & SIP kaya suhu, wektu, tekanan, uga bisa dicithak kaya sing dibutuhake.Drive utama digabungake karo motor servo kanthi sabuk sinkron, posisi sing akurat.Meter aliran massa majeng menehi ngisi sing tepat, volume bisa diatur kanthi gampang kanthi antarmuka manungsa-mesin.

Lini produksi Solusi Dialisis Peritoneal

Aplikasi

Kanggo percetakan tas solusi CAPD, mbentuk, ngisi lan nutup, welding tabung, mesin nggawe tas PVC.

Lini produksi Solusi Dialisis Peritoneal
Lini produksi Solusi Dialisis Peritoneal

CAPD Dialisis lini produksi Prosedur Produksi

Lini produksi Solusi Dialisis Peritoneal

Stasiun Bag Forming

  • Welding peripheral karo struktur jamur mbukak pindho lan jamur fluktuasi dilengkapi piring cooling, nggawe jamur fluktuasi suhu padha, lan mesthekake yen peralatan ing proses ngecor lan mungkasi ora baking materi membran panas;Ngapikake kualitas produk.
  • Pipa panas lan thermocouple ing piring panas alloy aluminium, dadi panas lan transfer panas seragam, kontrol suhu tliti, suda mundhut panas, ora katon ing suhu nyata lan tampilan suhu ora konsisten, supaya minangka kanggo mesthekake welding tingkat kualifikasi.
  • 100% panggunaan film, ora ana pinggiran sampah ing antarane tas lan kelompok.
  • Cetakan mbentuk dirancang khusus.Tas kawangun pungkasan saka klompok mantan bakal Cut bebarengan karo tas kawangun pisanan saka klompok terakhir.Iku apik kanggo nyeret film nalika mulet tas.Mung siji sistem bisa njamin babagan film lan babagan tas bisa rampung synchronously.(dijamin dawa film tension padha saben wektu antarane saben klompok, yaiku ora ana pinggiran sampah antarane kelompok beda - pabrikan domestik ana pinggiran sampah antarane saben klompok.)
  • Nalika ngganti jamur kanggo specifications beda produk, mung kudu ngganti jamur ndhuwur, jamur ngisor luwes umum jamur, kang bisa nemen ngirit wektu debugging panggantos.Mbentuk jamur digawe dening bahan khusus lan proses khusus saka manufaktur jamur khusus, mesthekake ora tandha kanggo kualitas lan layanan urip 100 yuta tas.

Tas Cold Joint Welding & Sampah Edge Mbusak Station

  • Minangka karakteristik plastik welding, welding kadhemen kudu diadopsi langsung kanggo mbentuk sawise loro welding suhu dhuwur.Iki loro bisa njamin firmness welding plastik lan nggawa katon apik.Mulane, port welding 2nd mbutuhake welding kadhemen, karo suhu welding suhu banyu cooling nyata (15ºC-25ºC), wektu lan meksa luwes.
  • Kanthi desain paten, stasiun njabut pinggiran sampah iku prasaja lan dipercaya, tingkat pass dhuwur nganti 99% lan ndhuwur.Pandhuan rod ndhuwur lan ngisor clamps film sampah sawise tas mbentuk lan luh munggah dening guide silinder, kanggo ngrampungake tas mbentuk.Pinggiran sampah segitiga dikumpulake kanthi piranti khusus.Stasiun mbusak pinggiran sampah otomatis ora mung bisa nyuda efek negatif saka tearing gawean, nanging uga njamin wangun tas becik.

stasiun pangisi

  • Nganggo pangukuran flowmeter massa E + H lan sistem pangisi tekanan dhuwur.
  • Pompa kontrol frekuensi ngontrol tekanan, gunakake pipa silikon medis sing tahan tekanan dhuwur kanggo nyambungake pipa, gampang pangopènan, ora ana titik mati reresik.
  • Akurasi ngisi sing dhuwur, ora ana tas lan ora ana tas sing berkualitas, ora ngisi.
  • Isi kepala nganggo teknologi paten sealing permukaan sing lancar, ora ana kontak karo port interwall supaya ora ana gesekan kanggo ngasilake partikel;uga ngindhari kebanjiran solusi sing disebabake dening owah-owahan ukuran port kanggo nggawe port ora disegel karo kepala ngisi.

Kabinet Kontrol Listrik

  • Iku nganggo kontrol PLC majeng lan cara terminal tutup terpadu, sirkuit prasaja, reaksi operasi cepet, mlaku aman lan dipercaya.Bagian ngisi digabungake karo bagean sealing dadi siji unit, mung butuh siji sistem kontrol listrik lan siji unit operasi antarmuka mesin;paling siji operator suda, ngindhari cacat kaya incompatibility antarane loro operator, lan nambah safety lan linuwih saka peralatan.
  • Tampilan layar tutul lan ngoperasikake kabeh kontrol suhu kanthi akurat.Utamane menehi fluktuasi cilik ing wiwitan lan mandheg, toleransi bisa ± 1 ℃.
  • Panel Printing dipasang ing piring aluminium dening S / S kandang jaran bolt, supaya thread bolongan ngeculke ing piring sawise nggunakake long-term.
  • Roll film dipanggonke dening tension seragam saka 4 sisih kanggo mesthekake tension film lan mlaku Gamelan.Film muter sisih kiwa lan tengen ditanggulangi dening piring posisi luwes, kanggo mesthekake kacepetan dipakani lan akurasi.
  • Stasiun Preheating lan stasiun sealing panas nggunakake probe jarum spring-dimuat kanggo ndeteksi suhu jamur, instalasi trep lan disassembly, ora nyaman kanggo nyuwil, toleransi ing ± 0,5 ℃.
  • Ngganti cara sealing posisi kanggo nglindhungi silinder, supaya long-term panas ing.
  • Kabel eksternal profesional, misahake kabel kasebut miturut klasifikasi sing beda, katon apik lan pangopènan sing trep.
  • Ndandani cetakan ngisor, nanging tetep piring cooling, kanggo nglindhungi film nalika mesin mati.
  • Ing saubengé sealing panas adopts jamur khusus, nginstal piring cooling saka jamur ndhuwur karo spring-dimuat.
  • Tambah sistem dipakani otomatis kanggo mutusake masalah masalah pamblokiran lan jamming, nyuda kakiyatan pegawe.Tambah piranti reresik lan pemulihan angin ion kanggo nambah kajelasan produk.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita