Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Bioteknologi

  • Bioreaktor

    Bioreaktor

    IVEN nyedhiyakake layanan profesional ing desain teknik, pangolahan lan manufaktur, manajemen proyek, verifikasi, lan layanan sawise-sales.Iki nyedhiyakake perusahaan biofarmasi kayata vaksin, obat antibodi monoklonal, obat protein rekombinan, lan perusahaan biofarmasi liyane kanthi individualisasi saka laboratorium, uji coba nganti skala produksi.Rangkaian lengkap bioreaktor kultur sel mamalia lan solusi teknik sakabehe sing inovatif.

  • Modul Bioproses

    Modul Bioproses

    IVEN nyedhiyakake produk lan layanan kanggo perusahaan biopharmaceutical lan institusi riset terkemuka ing donya, lan nyedhiyakake solusi teknik terpadu sing disesuaikan miturut kabutuhan pangguna ing industri biofarmasi, sing digunakake ing bidang obat protein rekombinan, obat antibodi, vaksin lan produk getih.

  • Sistem bioproses (bioproses inti hulu lan hilir)

    Sistem bioproses (bioproses inti hulu lan hilir)

    IVEN nyedhiyakake produk lan layanan kanggo perusahaan biopharmaceutical lan institusi riset terkemuka ing donya, lan nyedhiyakake solusi teknik terpadu sing disesuaikan miturut kabutuhan pangguna ing industri biofarmasi, sing digunakake ing bidang obat protein rekombinan, obat antibodi, vaksin lan produk getih.

  • Dilusi online lan peralatan dosis online

    Dilusi online lan peralatan dosis online

    Jumlah buffer sing akeh dibutuhake ing proses pemurnian hilir biopharmaceuticals.Akurasi lan reproducibility saka buffer duwe pengaruh gedhe ing proses pemurnian protein.Sistem pengenceran online lan dosis online bisa nggabungake macem-macem buffer komponen siji.Omben-omben ibu lan diluent dicampur online kanggo entuk solusi target.

  • Ultrafiltrasi / filtrasi jero / peralatan filtrasi detoksifikasi

    Ultrafiltrasi / filtrasi jero / peralatan filtrasi detoksifikasi

    IVEN nyedhiyakake pelanggan biopharmaceutical karo solusi teknik sing ana gandhengane karo teknologi membran.Ultrafiltrasi / lapisan jero / peralatan mbusak virus kompatibel karo paket membran Pall lan Millipore.

  • Tangki fermentasi biologis

    Tangki fermentasi biologis

    IVEN nyedhiyakake pelanggan biopharmaceutical karo macem-macem tangki fermentasi budaya mikroba saka riset lan pangembangan laboratorium, uji coba pilot nganti produksi industri, lan nyedhiyakake solusi teknik khusus.

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita