Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Multi Chamber IV Bag Produksi Lline

Pambuka singkat:

Peralatan kita njamin operasi tanpa masalah, kanthi biaya pangopènan sing suda lan linuwih jangka panjang.


Detail Produk

Tag produk

Multi Chamber IV Bag Produksi Lline

Solusi infus nutrisi ngemot nutrisi kayata asam amino, lipid, protein, vitamin lan mineral sing bakal diwenehake kanggo pasien, sing ora bisa mangan panganan suwene suwe.Solusi asam amino lan solusi lipid ing macem-macem konsentrasi lan solusi glukosa konsentrasi dhuwur kalebu ing kategori iki.

IVEN nawakake macem-macem tas multi-kamar - dobel, telung utawa disesuaikan - kanggo macem-macem aplikasi kayata nutrisi parenteral utawa mesin rekonstitusi obat.Mesin tas multi kamar IV dimaksudake kanggo kabutuhan produksi otomatis, semiotomatis utawa manual & macem-macem saka 50mL ~ 5000mL & TPN Multi-Chamber gumantung saka lingkungan lokal.

tas multi kamar iv

Parameter teknis

Item

Unit

Model

Kamar Kembar

TPN

Volume tas

ml

100

500

-

ukuran

dawa

mm

8.000

8.500

9.000

Jembar

mm

2.000

4.500

2.000

dhuwur

mm

2.170

2.100

2.100

Bobot

kg

13.000

15.000

10.000

Kapasitas

Bag / jam

10.000~12.000

5.000~6.000

600

Listrik

kw

40

40

60

Tegangan Service

-

380V×4 Wire×50/60Hz

380V × 3 Wire × 60Hz

Kontrol Obah

-

Kontrol Motor Servo

Panel Kontrol

-

Layar tutul


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita