Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Non-PVC Soft Bag Lini Produksi

Pambuka singkat:

Lini produksi tas alus non-PVC minangka jalur produksi paling anyar kanthi teknologi paling maju.Bisa kanthi otomatis ngrampungake pakan film, nyetak, nggawe tas, ngisi lan nutup ing siji mesin.Bisa nyuplai desain tas sing beda karo port jinis prau siji, port hard siji / pindho, port tabung alus pindho lsp.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Lini produksi tas alus non-PVC minangka jalur produksi paling anyar kanthi teknologi paling maju.Bisa kanthi otomatis ngrampungake pakan film, nyetak, nggawe tas, ngisi lan nutup ing siji mesin.Bisa nyuplai desain tas sing beda karo port jinis prau siji, port hard siji / pindho, port tabung alus pindho lsp.

Video produk

Aplikasi

Bisa ditrapake kanggo tas alus Non-PVC 50-5000ml kanggo solusi umum, solusi khusus, solusi dialisis, nutrisi parenteral, antibiotik, irigasi lan solusi disinfektan dll.

2

Prosedur Produksi

3

Film Feeding, Printing

Bisa kanthi otomatis feed film menyang stasiun printing lan mbentuk, gulungan film diatasi kanthi clamps silinder sing gampang dilakokno.Fiksasi ora mbutuhake alat lan tenaga kerja manual.

1.1
2.1

Film Stretching lan Opening

stasiun iki adopts mechanical film-open plate.Opening film dijamin 100%.Cara pambuka film liyane ora duwe jaminan 100%, nanging uga sistem kasebut luwih rumit.

Bag Forming

Welding peripheral karo struktur cetakan bilaterally mbukak, cetakan munggah lan mudhun dibukak bilaterally lan dilengkapi piring cooling, kanggo panas loro cetakan kanggo suhu padha nganti 140 ℃ lan ndhuwur.Ora ana film sing dipanggang sajrone nggawe tas utawa mesin mandheg.Ningkatake kualitas welding produk lan nyimpen luwih akeh film.

1 & 2 Port Heat Seal Welding

Amarga saka materi beda lan kekandelan antarane bandar jinis prau lan film, iku adopts 2 wis dadi panas, 2 panas segel welding lan 1 welding kelangan, kanggo ngaktifake kanggo cocog karo materi plastik beda lan film, nggawa pangguna liyane pilihan, kualitas welding luwih, tingkat bocor kurang ing 0.3‰.

3

Isi

Nganggo pangukuran flowmeter massa E + H lan sistem pangisi tekanan dhuwur.
Akurasi ngisi sing dhuwur, ora ana tas lan ora ana tas sing berkualitas, ora ngisi.

Sealing

Saben tameng welding pungkasan nggunakake driving silinder kapisah, lan unit drive didhelikake ing basa, guide nggunakake prewangan linear, tanpa tandha lan partikel, mesthekake gelar transparent produk.

Stasiun Outputing Bag

Produk rampung bakal metu liwat sabuk conveying menyang prosedur sabanjure.

4
5

Kaluwihan

1. Siji baris produksi bisa nggawe 2 macem-macem jinis tas karo port hard siji utawa pindho.
2. Struktur kompak, ruang sing luwih cilik.
3. PLC, fungsi kuat, kinerja sampurna lan kontrol cerdas.
4. Layar tutul ing macem-macem basa (Cina, Inggris, Spanyol, Rusia lan sapiturute);macem-macem data bisa diatur kanggo welding, printing, Isi, CIP lan SIP kaya suhu, wektu, meksa etc, uga bisa dicithak metu minangka dibutuhake.
5. Drive utama digabungake dening motor servo diimpor karo sabuk sinkron, posisi akurat.
6. Non-kontak sealing panas kanggo ngindhari kontaminasi lan bocor, kosongake udhara sadurunge sealing.
7. Meter aliran massa majeng menehi ngisi sing tepat, volume bisa diatur kanthi gampang dening antarmuka manungsa-mesin.
8. Intake udara terpusat lan knalpot, kurang polusi, swara sing luwih murah, struktur sing dipercaya lan apik.
9. Weker mesin nalika nilai paramèter ngluwihi apa sing wis diatur.
10. Program bisa nelusuri lan nampilake TCTerms risak ing layar tutul sanalika masalah kedaden.
11. memori kuwat.Parameter welding lan ngisi sing nyata bisa disimpen, nalika ngalih menyang film lan cairan sing beda, paramèter sing disimpen bisa digunakake langsung tanpa ngreset.
12. CIP lan SIP khusus kanggo ngirit wektu reresik lan njamin sterilisasi sing apik.
13. Parameter setelan karo poto-proteksi, data bisa mung digunakake dening layar tutul, wis disetel maksimum lan nilai minimal supaya fault Ponggawa.
14. Spesifikasi 100/250/500 / 1000ml etc., mung kudu ngganti cetakan lan panel printing kanggo ngalih menyang spek beda, gampang, cepet.

Konfigurasi Mesin

9.14
9.5
9.3
9.6
9.0
9.7
9.4
9.9

Parameter teknis

Item Isi Utama
Model SRD1A SRD2A SRS2A SRD3A SRD4A SRS4A SRD6A SRD12A
Kapasitas Produksi Aktual 100ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
250ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
500ML 900 2000 2000 2800 3600 3600 5000 8000
1000ML 800 1600 1600 2200 3000 3000 4500 7500
Sumber Daya 3 Phase 380V 50Hz
daya 8KW 22KW 22KW 26KW 32KW 28KW 32KW 60KW
Tekanan Udara Terkompresi Udhara kompres garing lan tanpa minyak, resik yaiku 5um, tekanan luwih saka 0.6Mpa. Mesin bakal kanthi otomatis ngelingake lan mandheg nalika tekanan sithik banget
Konsumsi Udara Terkompresi 1000L/min 2000L/min 2200L/min 2500L/min 3000L/min 3800L/min 4000L/min 7000L/min
Tekanan Udara Bersih Tekanan udara kompres sing resik luwih saka 0.4Mpa, reresik yaiku 0.22um
Konsumsi Udara Bersih 500L / min 800L / min 600L / min 900L / min 1000L / min 1000L / min 1200L / min 2000L / min
Tekanan Water Cooling > 0,5kgf/cm2 (50kpa)
Konsumsi banyu adhem 100L/H 300L/H 100L/H 350L/H 500L/H 250L/H 400L/H 800L/H
Konsumsi Nitrogen Miturut syarat khusus pelanggan, kita bisa nggunakake nitrogen kanggo nglindhungi mesin, tekanan 0.6Mpa.Konsumsi kurang saka 45L / min
Running Swara <75dB
Syarat kamar Suhu lingkungan kudu ≤26 ℃, asor: 45% -65%, Max.Kelembapan kudu kurang saka 85%
Ukuran Sakabèhé 3.26x2.0x2.1m 4.72x2.6x2.1m 8x2.97x2.1m 5.52x2.7x2.1m 6,92x2,6x2,1m 11.8x2.97x2.1m 8.97x2.7x2.25m 8.97x4.65x2.25m
Bobot 3T 4T 6T 5T 6T 10T 8T 12 T

*** Cathetan: Amarga produk terus dianyari, hubungi kita kanggo spesifikasi paling anyar.***


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita