Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Produk

  • Bioreaktor

    Bioreaktor

    IVEN nyedhiyakake layanan profesional ing desain teknik, pangolahan lan manufaktur, manajemen proyek, verifikasi, lan layanan sawise-sales.Iki nyedhiyakake perusahaan biofarmasi kayata vaksin, obat antibodi monoklonal, obat protein rekombinan, lan perusahaan biofarmasi liyane kanthi individualisasi saka laboratorium, uji coba nganti skala produksi.Rangkaian lengkap bioreaktor kultur sel mamalia lan solusi teknik sakabehe sing inovatif.

  • Line Produksi Otomatis kanggo Jarum Pen Insulin

    Line Produksi Otomatis kanggo Jarum Pen Insulin

    Mesin perakitan iki digunakake kanggo ngrakit jarum insulin sing digunakake kanggo pasien diabetes.

  • Pabrik turnkey tabung koleksi getih vakum

    Pabrik turnkey tabung koleksi getih vakum

    IVEN Pharmatech minangka panyedhiya pelopor tanduran turnkey sing nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi lan medis ing saindenging jagad kayata tabung koleksi getih vakum, jarum suntik, jarum koleksi getih, solusi IV, OSD lan liya-liyane, selaras karo EU GMP, US FDA cGMP, PICS, lan WHO GMP.

  • Line Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum

    Line Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum

    Garis produksi tabung koleksi getih kalebu pemuatan tabung, dosis Kimia, pangatusan, stoppering & capping, vacuuming, loading tray, lsp. Operasi sing gampang & aman kanthi kontrol PLC & HMI individu, mung butuh 2-3 buruh sing bisa mbukak kabeh baris kanthi apik.

  • Virus Sampling Tube Assembling Line

    Virus Sampling Tube Assembling Line

    Garis Assembling Tube Sampling Virus utamane digunakake kanggo ngisi medium transportasi menyang tabung sampling virus.Kanthi otomatisasi sing dhuwur, efisiensi produksi sing dhuwur, lan duwe kontrol proses lan kontrol kualitas sing apik.

  • PP Botol IV Solusi Lini Produksi

    PP Botol IV Solusi Lini Produksi

    Lini produksi solusi IV botol PP otomatis kalebu 3 set peralatan, mesin Preform / Hanger Injection, Mesin blowing Botol, Mesin Cuci-Filling-Sealing.Garis produksi nduweni fitur otomatis, humanized lan cerdas kanthi kinerja stabil lan pangopènan sing cepet lan gampang.Efisiensi produksi dhuwur lan biaya produksi sing murah, kanthi produk berkualitas tinggi sing dadi pilihan sing paling apik kanggo botol plastik solusi IV.

  • Line Produksi Pengisian Cartridge

    Line Produksi Pengisian Cartridge

    Garis produksi ngisi kartrij IVEN (garis produksi ngisi karpule) disambut akeh kanggo para pelanggan kanggo ngasilake kartrid / karpule kanthi stopper ngisor, ngisi, vakum cairan (keluwihan cairan), nambah tutup, capping sawise pangatusan lan sterilisasi.Deteksi keamanan lengkap lan kontrol cerdas kanggo njamin produksi stabil, kaya ora ana kartrid / carpule, ora ana stopper, ora ngisi, pakan bahan otomatis nalika wis entek.

  • Modul Bioproses

    Modul Bioproses

    IVEN nyedhiyakake produk lan layanan kanggo perusahaan biopharmaceutical lan institusi riset terkemuka ing donya, lan nyedhiyakake solusi teknik terpadu sing disesuaikan miturut kabutuhan pangguna ing industri biofarmasi, sing digunakake ing bidang obat protein rekombinan, obat antibodi, vaksin lan produk getih.

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita