Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Syringe Production Line Turnkey Project

Pambuka singkat:

1. Mesin Injeksi Molding

2. Skala Line Printing Machine

3. Mesin Assembling

4. Mesin Kemasan Jarum Suntik Individu: Paket tas PE / paket blister

5. Secondary packaging & CARTONNING

6. EO sterilizer


Detail Produk

Tag produk

Kabeh proses produksi Syringes kalebu 6 langkah utama:

1. Mesin Injeksi Molding
2. Skala Line Printing Machine
3. Mesin Assembling
4. Mesin Kemasan Jarum Suntik Individu: Paket tas PE / paket blister
5. Secondary packaging & CARTONNING
6. EO sterilizer

Video produk

Proses kerja:

1. Barrel Injection Molding

1

4. Kemasan Syringe Individu:

4

2. Barrel ukuran line printing

2

5. Secondary packaging & CARTONNING

5

3. Ngrakit

3

6. Sterilisasi EO

6

Kaluwihan kita:

Ana kaluwihan utama 4S kanggo nuduhake karo sampeyan babagan mesin kita.

1. Safety.Mesin kita dilengkapi tutup protèktif, nalika mesin mlaku, tutup ditutup, nalika tutup mbukak, mesin bakal mandheg mlaku, sing nyegah buruh saka ciloko lan uga ora ana polusi bledug kanggo ngrusak jarum suntik ing proses.

2. Stabil mlaku.Yen sampeyan mung rencana kanggo mbukak mesin 8 jam ing wiwitan, nanging sampeyan njaluk liyane lan liyane pesenan, supaya rencana kanggo mbukak 16 utawa 24 jam saben dina.Kepiye sampeyan bisa nindakake tanpa mesin sing apik?Kanggo mesin kita, sampeyan ora perlu kuwatir.Mesin kita bisa tetep mlaku 24 jam saben dina.Supaya sampeyan bisa nggawe shift produksi miturut panjaluk sampeyan.Yen mengko malah sampeyan mbukak 24 jam isih ora cukup kanggo dikarepake, amarga sampeyan njaluk liyane lan liyane pesenan, welcome kanggo teka kanggo kita kanggo baris kapindho utawa baris katelu.

3. Ngirit tenaga kerja.Ngirit biaya tenaga kerja.Iku kanthi otomatis kontrol dening PLC.Mesin disambungake bebarengan.Ora kapisah.Bisa nindakake printing, assembling ing siji baris disambungake.Ora perlu tenaga kerja kanggo nindakake transfer nalika nyetak rampung.Produk cetak sing wis rampung bakal ditransfer menyang mesin assembling kanthi otomatis.

4. Simpen bahan.Mesin kita duwe tingkat qualified dhuwur.Iku luwih saka 99,9%.Bakal meh ora ana sampah kanggo sampeyan.Produk sing luwih berkualitas, luwih akeh bathi.

Acara kasus:

Mesin Injeksi Molding

7
8
9
10

Syringe Scale Line Printing Machine & Assembling Machine

11
12
13
14

Packing Line

15

Sistem Kamar Resik

16

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita