Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Line Produksi Pengisian Cartridge

Pambuka singkat:

Garis produksi ngisi kartrij IVEN (garis produksi ngisi karpule) disambut akeh kanggo para pelanggan kanggo ngasilake kartrid / karpule kanthi stopper ngisor, ngisi, vakum cairan (keluwihan cairan), nambah tutup, capping sawise pangatusan lan sterilisasi.Deteksi keamanan lengkap lan kontrol cerdas kanggo njamin produksi stabil, kaya ora ana kartrid / carpule, ora ana stopper, ora ngisi, pakan bahan otomatis nalika wis entek.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka Brief

Garis produksi ngisi kartrij IVEN (garis produksi ngisi karpule) disambut akeh kanggo para pelanggan kanggo ngasilake kartrid / karpule kanthi stopper ngisor, ngisi, vakum cairan (keluwihan cairan), nambah tutup, capping sawise pangatusan lan sterilisasi.Deteksi keamanan lengkap lan kontrol cerdas kanggo njamin produksi stabil, kaya ora ana kartrid / carpule, ora ana stopper, ora ngisi, pakan bahan otomatis nalika wis entek.

Mesin Pangisi Cartridge
Mesin Pangisi Cartridge
Mesin Pangisi Cartridge

Proses Kerja

Roda pakan Kartrid/Carpules sawise sterilisasi ---- Bagean ngisor ditutup --- Dikirim menyang stasiun pengisian --- Diisi kaping 2 nganti lengkap lan nyedhot solusi sing berlebihan --- Dikirim menyang stasiun capping --- Dikirim menyang kartrid/ piring koleksi carpules.

Line Produksi Pengisian Cartridge

Fitur Teknis

1. Ngadopsi teknologi paling anyar ing donya, strictly nggawe sesuai karo standar GMP karo struktur kompak.
2. Rampung stoppering, Isi, capping otomatis.
3. Kabeh bagean kontak karo solusi medis nganggo 316L S / S utawa materi sing ora ana owah-owahan kimia karo obat-obatan.
4. Parameter operasi motor servo bisa disetel kanthi bebas miturut volume ngisi lan kacepetan mlaku, kanthi efisien ningkatake presisi ngisi.
5. Gampang kanggo ngganti bagean specification.
6. Ora cartridge / carpule ora stoppering;ora kartrid / carpule ora ngisi;ora kartrid / carpule ora capping.
7. Fungsi deteksi otomatis kanggo stopper lan tutup aluminium.
8. Proteksi mati otomatis nalika mbukak lawang.
9. Tombol reset kasedhiya.

Konfigurasi

No

Item

Merk & Bahan

1.

Servo motor

Schneider

2.

Layar tutul

Mitsubishi

3.

meneng bal

ABBA

4.

Breaker

Schneider

5.

Relay

Panasonic

6.

Pompa ngisi

Pompa keramik

7.

Ngalih daya pasokan

Mingwei

8.

Bagian kontak solusi

316L

Parameter teknis

No

Item

Katrangan

1.

Rentang sing ditrapake

1-3 ml kartrid

2.

Kapasitas produksi

80-100 kartrid / min

3.

Isi sirah

4

4.

Konsumsi vakum

15m³/jam, 0,25Mpa

5.

Stoppering sirah

4

6.

Capping sirah

4

7.

daya

4.4kw 380V 50Hz/60Hz

8.

Akurasi ngisi

≤ ± 1%

9.

Ukuran (L * W * H)

3430 × 1320 × 1700 mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita