Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Sistem Gudang Otomatis

Pambuka singkat:

Sistem AS / RS biasane ngemot sawetara bagean minangka sistem Rak, piranti lunak WMS, bagean tingkat operasi WCS lan liya-liyane.

Iki digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang lapangan produksi farmasi lan panganan.


Detail Produk

Tag produk

Jeneng Sistem:

AS/RS (Sistem Retrieval Panyimpenan Otomatis)

Sistem gudang otomatis

Video produk

Gambar Sistem:

1
2
3

Deskripsi Sistem:

Sistem AS / RS biasane ngemot sawetara bagean minangka sistem Rak, piranti lunak WMS, bagean tingkat operasi WCS lan liya-liyane.

Iki digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang lapangan produksi farmasi lan panganan.

Sistem rak:

4.1
5.1
4.2
5.2

WMS:

Sistem manajemen gudang (WMS) minangka piranti lunak lan proses sing ngidini organisasi ngontrol lan ngatur operasi gudang wiwit barang utawa bahan mlebu ing gudang nganti metu.Operasi ing gudang kalebu manajemen inventaris, proses pemilihan lan audit.

Contone, WMS bisa nyedhiyakake visibilitas menyang inventaris organisasi ing sembarang wektu lan lokasi, apa ing fasilitas utawa ing transit.Uga bisa ngatur operasi rantai pasokan saka pabrikan utawa grosir menyang gudang, banjur menyang pengecer utawa pusat distribusi.WMS asring digunakake bebarengan utawa terintegrasi karo sistem manajemen transportasi (TMS) utawa sistem manajemen inventaris.

Kaluwihan:

-Sanajan WMS rumit lan larang kanggo ngleksanakake lan mbukak, organisasi entuk keuntungan sing bisa mbenerake kerumitan lan biaya.

-Ngimplementasikake WMS bisa mbantu organisasi nyuda biaya tenaga kerja, nambah akurasi persediaan, nambah keluwesan lan responsif, nyuda kesalahan nalika milih lan ngirim barang, lan ningkatake layanan pelanggan.Sistem manajemen gudang modern beroperasi kanthi data wektu nyata, ngidini organisasi ngatur informasi paling anyar babagan kegiatan kaya pesenan, kiriman, kuitansi lan gerakan barang apa wae.

WCS:

-Sanajan WMS rumit lan larang kanggo ngleksanakake lan mbukak, organisasi entuk keuntungan sing bisa mbenerake kerumitan lan biaya.

-Ngimplementasikake WMS bisa mbantu organisasi nyuda biaya tenaga kerja, nambah akurasi persediaan, nambah keluwesan lan responsif, nyuda kesalahan nalika milih lan ngirim barang, lan ningkatake layanan pelanggan.Sistem manajemen gudang modern beroperasi kanthi data wektu nyata, ngidini organisasi ngatur informasi paling anyar babagan kegiatan kaya pesenan, kiriman, kuitansi lan gerakan barang apa wae.

6
7

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita