Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Modul Bioproses

Pambuka singkat:

IVEN nyedhiyakake produk lan layanan kanggo perusahaan biopharmaceutical lan institusi riset terkemuka ing donya, lan nyedhiyakake solusi teknik terpadu sing disesuaikan miturut kabutuhan pangguna ing industri biofarmasi, sing digunakake ing bidang obat protein rekombinan, obat antibodi, vaksin lan produk getih.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

Kanggo nyedhiyakake perusahaan farmasi sistem persiapan cair kanggo produk biologi kayata vaksin, antibodi monoklonal lan protein rekombinan, kalebu persiapan medium, fermentasi, panen, persiapan buffer, lan persiapan persiapan.

Sistem iki nganggo desain modular 3D, kompak, ayu lan loman.Bahan utama kayata tank, pompa, penukar panas, saringan, katup, pipa, meter, lan liya-liyane sing dibutuhake dening sistem dipilih saka merek internasional lan domestik kanggo njamin kualitas sistem sakabèhé.Pilihan hardware saka sistem kontrol peralatan adhedhasar modul standar digunakake digunakake ing donya.Ing antarane, PLC milih seri Siemens 300, lan HMI milih layar tutul seri MP277.Desain, pamriksa lan komposisi kontrol otomatis cocog karo V-model GAMP5, lan model piranti lunak cocok kanggo kabeh sistem S7 PLC.Sistem kasebut bisa mujudake kontrol otomatis produksi, reresik lan sterilisasi, lan verifikasi sistem adhedhasar penilaian risiko, kalebu penilaian risiko (RA), konfirmasi desain (DQ), konfirmasi instalasi (IQ), konfirmasi operasi (OQ), lan menehi a set lengkap Verifikasi file.

Modul Bioproses
Modul Bioproses

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita