Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Mesin Capping Pangisi Sirup

Pambuka singkat:

Mesin Capping Pangisi Sirup kalebu hawa botol sirup / cuci ultrasonik, ngisi sirup garing utawa ngisi sirup cair lan mesin capping.Iki nggabungake desain, siji mesin bisa ngumbah, ngisi lan meneng botol ing siji mesin, nyuda investasi lan biaya produksi.Mesin wutuh kanthi struktur sing kompak, wilayah sing dikuwasani cilik, lan kurang operator.Kita bisa nglengkapi mesin penyerah botol lan label uga kanggo baris lengkap.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka:

Mesin Capping Pangisi Sirup kalebu hawa botol sirup / cuci ultrasonik, ngisi sirup garing utawa ngisi sirup cair lan mesin capping.Iki nggabungake desain, siji mesin bisa ngumbah, ngisi lan meneng botol ing siji mesin, nyuda investasi lan biaya produksi.Mesin wutuh kanthi struktur sing kompak, wilayah sing dikuwasani cilik, lan kurang operator.Kita bisa nglengkapi mesin penyerah botol lan label uga kanggo baris lengkap.

Aplikasi

Kanggo produksi sirup garing utawa sirup cair, botol 50-500ml.

1

Prosedur Produksi

2

Sirup Botol Nangani lan ngumbah

Miturut botol plastik utawa botol kaca, kita nglengkapi cuci udara Ionic utawa stasiun cuci Ultrasonik, kanggo mesthekake teknologi sing paling cocok kanggo ngumbah botol sirup.

3
4

Isi sirup

Sawise ngumbah botol, botol menyang stasiun ngisi.Wêdakakêna garing nganggo ngisi sekrup, lan pompa peristaltik nggunakake cairan, tliti ngisi dhuwur, lan kontrol frekuensi, regulasi sewenang-wenang kacepetan produksi, ngitung otomatis.Nduwe fungsi mandheg otomatis, ora ana botol sing ora diisi.

Tutup sekrup

Kanthi penanganan tutup
Pangeringan opsional, stasiun stopper
Tingkat capping qualified dhuwur

Kauntungan Mesin Pengisian Sirup IVEN

1. Kapasitas sing disesuaikan saka 3000-12000botol / jam.
2.Otomasi dhuwur, proses operasi sing cukup lan optimalisasi integrasi.
3. Cocog kanggo macem-macem ukuran sirup, jinis garing lan Cairan.
4. Sistem Operasi Intelligent & Humanized.Desain manungsa kanggo saben stasiun, kontrol PLC + HMI.
5. Ora ana botol ora ngisi, ora ana botol tanpa tutup.
6. Presisi ngisi dhuwur lan tingkat qualified.

Konfigurasi Mesin

1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3877
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3883
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3880
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3886
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3882
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3887

Parameter teknis

Spesifikasi sing ditrapake.S 50-500ml
Kacepetan Kerja 3000-12000pcs / jam
Cara Isi lan Akurasi Wêdakakêna garing: ngisi sekrup, ± 2%

Solusi Cairan: ngisi pompa peristaltik, ± 2%

Metode Capping Capping Utas
daya 380V/50HZ, 19KW
Ngontrol kacepetan Kontrol frekuensi
Pendudukan angkasa Miturut kapasitas beda
*** Cathetan: Amarga produk terus dianyari, hubungi kita kanggo spesifikasi paling anyar.***

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita