Have a question? Give us a call: +86-13916119950

tank panyimpenan

Pambuka singkat:

Peralatan iki bisa digunakake ing obat, panganan, industri kimia, panyimpenan bahan cair.Nduwe tampilan sing apik, operasi sing gampang, tank kasebut dilengkapi kepala reresik sing puteran otomatis, kanggo mesthekake reresik kanthi lengkap, bahan sing digunakake SUS304 utawa SUS316L, kanthi perawatan permukaan sing dipoles utawa matte, cocog karo standar GMP.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka:

Peralatan iki bisa digunakake ing obat, panganan, industri kimia, panyimpenan bahan cair.Nduwe tampilan sing apik, operasi sing gampang, tank kasebut dilengkapi kepala reresik sing puteran otomatis, kanggo mesthekake reresik kanthi lengkap, bahan sing digunakake SUS304 utawa SUS316L, kanthi perawatan permukaan sing dipoles utawa matte, cocog karo standar GMP.

1
2

Video produk

Parameter:

Model

LCG-1000

LCG-2000

LCG-3000

LCG-4000

LCG-5000

LCG-6000

LCG-10000

Volume (L)

1000

2000

3000

4000

5000

6000

10000

ukuran garis (mm)

Dhiameter

1100

1300

1500

1600

1800

1800

2300

dhuwur

2000

2200

2600

2750

2900

3100

3500


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita