Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Peralatan Medis

  • Line Produksi Otomatis kanggo Jarum Pen Insulin

    Line Produksi Otomatis kanggo Jarum Pen Insulin

    Mesin perakitan iki digunakake kanggo ngrakit jarum insulin sing digunakake kanggo pasien diabetes.

  • Line Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum

    Line Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum

    Garis produksi tabung koleksi getih kalebu pemuatan tabung, dosis Kimia, pangatusan, stoppering & capping, vacuuming, loading tray, lsp. Operasi sing gampang & aman kanthi kontrol PLC & HMI individu, mung butuh 2-3 buruh sing bisa mbukak kabeh baris kanthi apik.

  • Virus Sampling Tube Assembling Line

    Virus Sampling Tube Assembling Line

    Garis Assembling Tube Sampling Virus utamane digunakake kanggo ngisi medium transportasi menyang tabung sampling virus.Kanthi otomatisasi sing dhuwur, efisiensi produksi sing dhuwur, lan duwe kontrol proses lan kontrol kualitas sing apik.

  • Lini Produksi Tabung Koleksi Darah Mikro

    Lini Produksi Tabung Koleksi Darah Mikro

    Tabung koleksi getih mikro minangka gampang kanggo ngumpulake getih ing pucuk driji, kuping utawa tumit ing neonatus lan pasien pediatrik.Mesin tabung koleksi getih mikro IVEN nyepetake operasi kanthi ngidini pangolahan otomatis tabung loading, dosis, capping lan pengepakan.Ngapikake alur kerja kanthi jalur produksi tabung koleksi getih mikro siji-potong lan mbutuhake sawetara personel sing bisa digunakake.

  • Mesin Perakitan Kateter IV

    Mesin Perakitan Kateter IV

    Mesin Majelis Kateter IV, uga disebut Mesin Majelis Cannula IV, sing ditampa kanthi akeh amarga kanula IV (kateter IV) yaiku proses sing dipasang kanula menyang vena kanggo nyedhiyakake akses vena kanggo profesional medis tinimbang jarum baja. .Mesin Majelis Cannula IVEN IV mbantu para pelanggan ngasilake kanula IV maju kanthi kualitas terjamin lan produksi stabil.

  • Mesin Syringe Assembling

    Mesin Syringe Assembling

    Mesin Assembling Syringe digunakake kanggo ngrakit syringe kanthi otomatis.Bisa ngasilake kabeh jinis jarum suntik, kalebu jinis slip luer, jinis kunci luer, lsp.

    Mesin Assembling Syringe kita diadopsiLCDtampilan kanggo nampilake kacepetan dipakani, lan bisa nyetel kacepetan Déwan dhewe, karo pancacahan elektronik.Efisiensi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, pangopènan sing gampang, operasi sing stabil, gangguan sing sithik, cocog kanggo bengkel GMP.

  • Lini Produksi Solusi Hemodialisis

    Lini Produksi Solusi Hemodialisis

    Garis pangisi Hemodialisis nggunakake teknologi Jerman maju lan dirancang khusus kanggo ngisi dialisat.Bagean mesin iki bisa diisi pompa peristaltik utawa pompa syringe stainless steel 316L.Iki dikontrol dening PLC, kanthi akurasi pangisi sing dhuwur lan pangaturan sing trep saka sawetara ngisi.Mesin iki nduweni desain sing cukup, operasi sing stabil lan dipercaya, operasi lan pangopènan sing gampang, lan nyukupi syarat GMP.

  • Mesin Majelis Jarum Koleksi Darah

    Mesin Majelis Jarum Koleksi Darah

    Mesin perakitan jarum koleksi getih digunakake kanggo perakitan produk jarum koleksi getih jinis pena.Iku otomatis lengkap.Operasi sing gampang & aman kanthi kontrol PLC & HMI individu, mung butuh 3-4 buruh bisa mbukak kabeh baris kanthi apik.Dibandhingake karo manufaktur liyane, mesin perakitan jarum koleksi getih kita duwe dimensi sakabèhé sing luwih cilik, mlaku luwih stabil lan cerdas, tingkat kesalahan sing luwih murah lan biaya pangopènan, lan liya-liyane.

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita