Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Line Produksi Solusi Botol Kaca IV

Pambuka singkat:

Garis produksi solusi IV botol kaca utamane digunakake kanggo botol kaca solusi IV saka 50-500ml ngumbah, depirogenasi, ngisi lan stoppering, capping.Bisa digunakake kanggo produksi glukosa, antibiotik, asam amino, emulsi lemak, solusi nutrisi lan agen biologis lan cairan liyane.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Garis produksi solusi IV botol kaca utamane digunakake kanggo botol kaca solusi IV saka 50-500ml ngumbah, depirogenasi, ngisi lan stoppering, capping.Bisa digunakake kanggo produksi glukosa, antibiotik, asam amino, emulsi lemak, solusi nutrisi lan agen biologis lan cairan liyane.

011
2
3

Video produk

Langkah 1

Mesin umbah-umbah:
Mesin iki digunakake kanggo ngumbah botol kaca infus sing apik, gantian nggunakake banyu normal, banyu sing diresiki, banyu injeksi, hawa kompres sing resik, banyu injeksi seger lan hawa kompres sing resik kanggo ngumbah botol.

4
5

Langkah 2

Terowongan Depirogenasi
trowongan sterilisasi aliran Laminar digunakake kanggo sterilization garing vial sakabeheng lan mbusak panas, Bisa tekan suhu paling dhuwur 300 ~ 350 ℃, wektu sterilization efisien kanggo 5-10 menit.
Wis telung wilayah kerja (area Preheat, area pemanasan, area pendinginan).

6

Langkah 3

Isi, Vacuuming, Ngisi Nitrogen, Mesin Stoppering
Bagian pangisi nganggo ngisi katup GEMU Jerman, presisi dhuwur.
Ngisi daya nitrogen langsung sawise ngisi, uga proteksi nitrogen ing antarane pangisi daya lan stopper nitrogen.

Ora ana botol sing ora diisi, ora ana botol sing ora nyedhot, ora ana botol sing ora diisi nitrogen, njamin tingkat vakum ing tangki udhara sajrone nyedhot, sauntara, priksa manawa sisa oksigen sawise mandheg (kontrol ing 1.0%).

7
8
9

Langkah 4

Mesin Isi lan Stoppering
Mesin pangisi Cairan aseptik akurat banget lan operasi stabil.Volume ngisi bisa langsung diatur liwat HMI, ing kene kita duwe ORABS dilengkapi hood aliran udara laminar stainless steel.

11

Langkah 5

Mesin Capping Kab
Utamane digunakake kanggo tutup botol kaca.Operasi terus-terusan.Njupuk munggah lan crimping, ing wektu sing padha muter tutup.Sawise rampung, tutup duwe ukuran sing padha lan pinggiran alus, katon apik.Kacepetan dhuwur, kurang rusak.

12
13
14

Kaluwihan:

Pipa 1.Pisah kanggo medium reresik, ora ana kontaminasi salib, miturut syarat GMP.
2. Isi sirah kanthi sinkron nglacak ngisi, akurasi ngisi sing dhuwur.
3.Adopt sistem drive servo lengkap, ora transmisi mechanical.
4.Fungsi pangisi daya nitrogen bisa dikonfigurasi (sadurunge ngisi, sajrone ngisi, sawise ngisi).
5. Quick changeover wektu kanggo ukuran botol beda.

Aplikasi ing rumah sakit:

15

Spesifikasi Teknis:

Isi, Ngisi Nitrogen, Mesin Stoppering

Item

Model mesin

CNGFS16/10

CNGFS24/10 CNGFS36/20 CNGFS48/20
Kapasitas produksi 60-100BPM 100-150BPM 150-300BPM 300-400BPM
Ukuran botol sing ditrapake 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml
Akurasi ngisi ± 1,5%
Udara tekan (m³/h) 0,6 Mpa 1.5 3 4 4.5
sumber daya KW 4 4 6 6
Bobot T 7.5 11 13.5 14
Ukuran mesin (L × W × H) (MM) 2500*1250*2350 2500*1520*2350 3150*1900*2350

3500*2350*2350


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita