Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Bioreaktor

Pambuka singkat:

IVEN nyedhiyakake layanan profesional ing desain teknik, pangolahan lan manufaktur, manajemen proyek, verifikasi, lan layanan sawise-sales.Iki nyedhiyakake perusahaan biofarmasi kayata vaksin, obat antibodi monoklonal, obat protein rekombinan, lan perusahaan biofarmasi liyane kanthi individualisasi saka laboratorium, uji coba nganti skala produksi.Rangkaian lengkap bioreaktor kultur sel mamalia lan solusi teknik sakabehe sing inovatif.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

IVEN nyedhiyakake layanan profesional ing desain teknik, pangolahan lan manufaktur, manajemen proyek, verifikasi, lan layanan sawise-sales.Iki nyedhiyakake perusahaan biofarmasi kayata vaksin, obat antibodi monoklonal, obat protein rekombinan, lan perusahaan biofarmasi liyane kanthi individualisasi saka laboratorium, uji coba nganti skala produksi.Rangkaian lengkap bioreaktor kultur sel mamalia lan solusi teknik sakabehe sing inovatif.Desain lan pabrik bioreaktor kanthi ketat ngetutake peraturan GMP lan syarat ASME-BPE, nganggo desain modular profesional, pangguna-loropaken, lan kombinasi desain struktur sing sampurna lan fleksibel kanggo nyukupi syarat budaya kumpulan sel.

Iki kalebu unit tank, unit pengaduk, unit kontrol suhu jaket, unit inlet udara papat arah, unit exhaust, unit pakan lan ngisi, unit sampling lan panen, unit kontrol otomatis lan medium umum. unit.Program kontrol diri tundhuk karo standar internasional S88, kanthi struktur sing cetha, ngrekam data historis lengkap, panyimpenan, manajemen, tampilan grafik tren lan fungsi analisis data latihan, selaras karo GAMP5;fungsi jejak audit (rekaman elektronik/tanda tangan elektronik), selaras karo CFR 21 PART11.

Produk kasebut cocog kanggo budaya penundaan lengkap, budaya pembawa lembaran lan budaya microcarrier obat biologi kayata antibodi lan vaksin (kayata vaksin rabies, FMD) lan obat biologis liyane ing skala pilot lan produksi.

Bioreaktor 2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita