Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Lini Produksi Pengisian Ampul

Pambuka singkat:

Garis produksi ngisi Ampoule kalebu mesin cuci ultrasonik vertikal, mesin pengering sterilisasi RSM lan mesin pangisi lan sealing AGF.Iki dipérang dadi zona cuci, zona sterilisasi, zona ngisi lan sealing.Garis kompak iki bisa kerja bareng uga kanthi mandiri.Dibandhingake karo manufaktur liyane, peralatan kita duwe fitur unik, kalebu ukuran sakabèhé luwih cilik, otomatisasi & stabilitas sing luwih dhuwur, tingkat kesalahan sing luwih murah lan biaya pangopènan, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Garis produksi ngisi Ampoule kalebu mesin cuci ultrasonik vertikal, mesin pengering sterilisasi RSM lan mesin pangisi lan sealing AGF.Iki dipérang dadi zona cuci, zona sterilisasi, zona ngisi lan sealing.Garis kompak iki bisa kerja bareng uga kanthi mandiri.Dibandhingake karo manufaktur liyane, peralatan kita duwe fitur unik, kalebu ukuran sakabèhé luwih cilik, otomatisasi & stabilitas sing luwih dhuwur, tingkat kesalahan sing luwih murah lan biaya pangopènan, lan liya-liyane.

Video produk

Aplikasi:

Kanggo produksi ampoule kaca.

4.1

Prosedur Produksi:

Langkah 1

Ultrasonik ngumbah
Iku nganggo teknologi ngumbah 2 banyu lan 2 udhara ing tembok njaba lan 3 banyu lan 4 udhara ing tembok njero.
6 kelompok jarum uyuh duwe trek cuci, jarum semprot nganggo baja tahan karat 316L.Sistem kontrol servo + Panuntun lengen lan papan pandhuan menehi posisi akurat menyang jarum semprotan, kanthi efektif nyegah karusakan jarum sing disebabake ora cocog.
WFI lan udara sing dikompres intermiten, nyuda konsumsi.

Proses ngumbah standar:
1. Botol semprotan
2. Ultrasonik pre-wash
3.Banyu daur ulang: ngumbah njero, ngumbah njaba
4. Compressed online: nang ndamu
5.Banyu daur ulang: ngumbah njero, ngumbah njaba
6. Compressed online: nang ndamu
7.WFI: ngumbah njero
8. Compressed online: nang ndamu, njaba ndamu
9. Compressed online: nang ndamu, njaba ndamu

1
2
3

Langkah 2

Sterilisasi & Pengeringan
Botol sing wis dikumbah mlebu menyang mesin sterilisasi & pangatusan alon-alon kanthi seragam liwat sabuk bolong.Pass liwat zona preheating, zona sterilizing suhu dhuwur, zona cooling mboko sithik.
Penggemar kelembapan ngeculake uap botol menyang ruangan, ing zona suhu dhuwur, botol disterilisasi kira-kira 5 menit ing suhu 300-320 ℃.Zona cooling cools bokor sterilized, lan pungkasanipun tekan syarat teknologi.
Proses pangatusan lan sterilisasi kabeh dilakokno ing ngawasi wektu nyata.

4

Langkah 3

Pengisian & Sealing
Mesin iki nganggo sistem transmisi langkah-langkah kanthi struktur loteng.
Mesin kanthi otomatis ngrampungake kabeh proses produksi:
Auger conveying --- Ngisi daya nitrogen ngarep (opsional) --- Pengisian solusi --- Ngisi daya nitrogen mburi (opsional) --- Preheating --- Sealing --- Counting --- Produk rampung.

5
6
7

Kauntungan Line Produksi Isi Ampul

1. Garis kompak nyadari pranala tunggal, operasi terus-terusan saka ngumbah, sterilisasi, ngisi lan nutup.Proses produksi kabeh nyadari operasi reresik;nglindhungi produk saka kontaminasi, ketemu standar produksi GMP.
2. baris iki adopts banyu lan teken online meksa salib jet wisuh lan wisuh ultrasonik ing negara kuwalik.Efek reresik apik banget.
3. Teknologi filtrasi ultra ditrapake ing saringan mesin cuci.Banyu cuci sing resik lan resik lan hawa sing dikompress dipikolehi liwat saringan terminal, sing bisa nambah kajelasan botol sing wis dikumbah.
4. Botol ing feed auger lan star wheel ketemu, papan auger cilik.Ampul bisa mlaku lurus.Ampul bisa nransfer luwih stabil lan meh ora bisa rusak.
5. The manipulators stainless iku salah siji fix sisih.Lokasi luwih akurat.Manipulator minangka bukti nyandhang.Nalika ngganti pitch, manipulator ora perlu metu lan nguripake.Bantalan putar ora bakal ngrusak banyu sing ngresiki.
6. Ampul disterilisasi kanthi prinsip sterilisasi aliran laminar hawa panas.Distribusi panas luwih rata.Ampul kasebut ana ing kahanan sterilisasi suhu dhuwur HDC, sing cocog karo standar GMP.
7. Peralatan iki nganggo prinsip sealing tekanan negatif kanggo nutup filter efisiensi dhuwur sing digunakake kanggo ngresiki trowongan.Filter gampang dipasang sing bisa njamin kahanan pemurnian satus.
8. Peralatan kasebut nganggo panas kursi jinis engsel lan struktur penggemar udara panas horisontal.Pangopènan peralatan luwih trep lan ngirit tenaga.
9. peralatan iki adopts chain ngaturaken sabuk karo flank.Sabuk conveying ora bakal metu saka trek, anti-creeper, ora botol tiba.
10. Peralatan kasebut nggunakake teknologi maju kayata ngisi mufti-jarum, pangisi daya nitrogen ngarep lan mburi lan sealing gambar kabel, sing bisa nyukupi standar macem-macem jinis produk.
11. Mesin isi-segel nganggo struktur loteng.Roda lintang ing feed lan ngirim botol terus-terusan, mlaku peralatan stabil lan kurang pecah botol.
12. Peralatan iki universal.Ora bisa digunakake kanggo ampul 1-20ml.Ganti bagean trep.Ing sawetoro wektu, peralatan kasebut bisa digunakake minangka ngumbah botol, ngisi lan nutup garis kompak kanthi ngganti sawetara cetakan lan roda feed.

Konfigurasi Mesin

8
10
9
11
13
15

Parameter teknis

Spesifikasi sing ditrapake 1-20ml ampul jinis B sing cocog karo standar GB2637.
Kapasitas maksimal 7.000-10.000pcs/jam
konsumsi WFI 0,2-0,3Mpa 1,0 m3 / h
Konsumsi udara sing dikompres 0,4Mpa 50 m3/jam
Kapasitas listrik CLQ114 Mesin cuci ultrasonik vertikal: 15.7KW
RSM620/60 Sterilisasi lan mesin pangatusan 46KW, daya panas: 38KW
AGF12 Ampoule ngisi lan mesin sealing 2.6KW
ukuran CLQ114Mesin cuci ultrasonik vertikal: 2500 × 2500 × 1300mm
RSM620/60 Sterilisasi lan mesin pangatusan: 4280 × 1650 × 2400mm
Mesin pangisi lan sealing AGF12 Ampul: 3700 × 1700 × 1380 mm
Bobot CLQ114 Mesin cuci ultrasonik vertikal: 2600 Kg
RSM620/60 Sterilisasi lan mesin pangatusan: 4200 Kg
AGF12 Ampoule Isi lan mesin sealing: 2600 Kg

*** Cathetan: Amarga produk terus dianyari, hubungi kita kanggo spesifikasi paling anyar.***


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita