Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Peralatan Farmasi

  • PP Botol IV Solusi Lini Produksi

    PP Botol IV Solusi Lini Produksi

    Lini produksi solusi IV botol PP otomatis kalebu 3 set peralatan, mesin Preform / Hanger Injection, Mesin blowing Botol, Mesin Cuci-Filling-Sealing.Garis produksi nduweni fitur otomatis, humanized lan cerdas kanthi kinerja stabil lan pangopènan sing cepet lan gampang.Efisiensi produksi dhuwur lan biaya produksi sing murah, kanthi produk berkualitas tinggi sing dadi pilihan sing paling apik kanggo botol plastik solusi IV.

  • Line Produksi Pengisian Cartridge

    Line Produksi Pengisian Cartridge

    Garis produksi ngisi kartrij IVEN (garis produksi ngisi karpule) disambut akeh kanggo para pelanggan kanggo ngasilake kartrid / karpule kanthi stopper ngisor, ngisi, vakum cairan (keluwihan cairan), nambah tutup, capping sawise pangatusan lan sterilisasi.Deteksi keamanan lengkap lan kontrol cerdas kanggo njamin produksi stabil, kaya ora ana kartrid / carpule, ora ana stopper, ora ngisi, pakan bahan otomatis nalika wis entek.

  • Mesin Capping Pangisi Sirup

    Mesin Capping Pangisi Sirup

    Mesin Capping Pangisi Sirup kalebu hawa botol sirup / cuci ultrasonik, ngisi sirup garing utawa ngisi sirup cair lan mesin capping.Iki nggabungake desain, siji mesin bisa ngumbah, ngisi lan meneng botol ing siji mesin, nyuda investasi lan biaya produksi.Mesin wutuh kanthi struktur sing kompak, wilayah sing dikuwasani cilik, lan kurang operator.Kita bisa nglengkapi mesin penyerah botol lan label uga kanggo baris lengkap.

  • Line Produksi Pangisi Cairan Vial

    Line Produksi Pangisi Cairan Vial

    Garis produksi ngisi Cairan Vial kalebu mesin cuci ultrasonik vertikal, mesin pengering sterilisasi RSM, ngisi lan mesin stopper, mesin capping KFG / FG.Baris iki bisa kerja bareng uga kanthi mandiri.Bisa ngrampungake fungsi cuci ultrasonik, pangatusan & sterilisasi, ngisi & stopper, lan capping.

  • Mesin Syringe Prefilled (kalebu vaksin)

    Mesin Syringe Prefilled (kalebu vaksin)

    Jarum suntik sing wis diisi minangka jinis kemasan obat anyar sing dikembangake ing taun 1990-an.Sawise luwih saka 30 taun popularitas lan panggunaan, wis nduwe peran sing apik kanggo nyegah panyebaran penyakit infèksius lan pangembangan perawatan medis.Jarum suntik sing wis diisi utamane digunakake kanggo kemasan lan panyimpenan obat-obatan tingkat dhuwur lan langsung digunakake kanggo injeksi utawa ophthalmology bedah, otologi, ortopedi, lsp.

  • Lini Produksi Peritoneal Dialysis Solution (CAPD).

    Lini Produksi Peritoneal Dialysis Solution (CAPD).

    Lini produksi Solusi Dialisis Peritoneal, kanthi struktur Kompak, ngenggoni ruang cilik.Lan Macem-macem data bisa diatur lan disimpen kanggo welding, printing, ngisi, CIP & SIP kaya suhu, wektu, tekanan, uga bisa dicithak kaya sing dibutuhake.Drive utama digabungake karo motor servo kanthi sabuk sinkron, posisi sing akurat.Meter aliran massa majeng menehi ngisi sing tepat, volume bisa diatur kanthi gampang kanthi antarmuka manungsa-mesin.

  • Multi Chamber IV Bag Produksi Lline

    Multi Chamber IV Bag Produksi Lline

    Peralatan kita njamin operasi tanpa masalah, kanthi biaya pangopènan sing suda lan linuwih jangka panjang.

  • Non-PVC Soft Bag Lini Produksi

    Non-PVC Soft Bag Lini Produksi

    Lini produksi tas alus non-PVC minangka jalur produksi paling anyar kanthi teknologi paling maju.Bisa kanthi otomatis ngrampungake pakan film, nyetak, nggawe tas, ngisi lan nutup ing siji mesin.Bisa nyuplai desain tas sing beda karo port jinis prau siji, port hard siji / pindho, port tabung alus pindho lsp.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita