Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Mesin Syringe Assembling

Pambuka singkat:

Mesin Assembling Syringe digunakake kanggo ngrakit syringe kanthi otomatis.Bisa ngasilake kabeh jinis jarum suntik, kalebu jinis slip luer, jinis kunci luer, lsp.

Mesin Assembling Syringe kita diadopsiLCDtampilan kanggo nampilake kacepetan dipakani, lan bisa nyetel kacepetan Déwan dhewe, karo pancacahan elektronik.Efisiensi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, pangopènan sing gampang, operasi sing stabil, gangguan sing sithik, cocog kanggo bengkel GMP.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka singkat:

Mesin Assembling Syringe digunakake kanggo ngrakit syringe kanthi otomatis.Bisa ngasilake kabeh jinis jarum suntik, kalebu jinis slip luer, jinis kunci luer, lsp.
Mesin Syringe Assembling kita nganggo tampilan LCD kanggo nampilake kacepetan pakan, lan bisa nyetel kacepetan perakitan kanthi kapisah, kanthi ngitung elektronik.Efisiensi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, pangopènan sing gampang, operasi sing stabil, gangguan sing sithik, cocog kanggo bengkel GMP.

Video produk

Deskripsi Produk:

Mesin assembling syringe kita kalebu sistem pakan lan mekanisme perakitan.

Sistem pakan: feed 4 komponen syringe (plunger / stopper / jarum / tong) menyang mekanisme perakitan.
Sistem pakan kalebu feed bin lan feeder centrifugal kanggo tong / plunger, hopper lan feeder kanggo jarum / stopper.

1
2
3

Sistem dipakani karo sensor fotoelektrik, nalika mekanisme assembling kebak produk bakal mandheg dipakani, lan nalika ana kekurangan produk bakal miwiti kanthi otomatis.

4
6
7

Mekanisme perakitan:ngumpulake kabeh bagean komponen bebarengan minangka produk rampung.Biasane, Iku ngrampungake 3 tumindak: tumindak 1 - ngumpul plunger karo stopper karet;tumindak 2 - ngumpulake tong minyak karo jarum;tumindak 3 - ngumpul plunger karo stopper lan tong minyak karo jarum.

Parameter teknis utama:

Model

ZZ-001IV

Spesifikasi sing ditrapake 2 ml ~ 50 ml
Kapasitas Produksi 150-250pcs / min
Sakabèhé Dimensi 4200 * 3000 * 2100 mm
Bobot 1500kg
Power Supply AC 220V/3KW
Aliran Udara Tekan 0,3m³ / min

Daftar Konfigurasi Utama

Ora.

jeneng

Merk

Tetembungane

1

Konverter frekuensi Mitsubishi (Jepang)  

2

Motor Taizhou, China  

3

Reducer Hangzhou, China  

4

Motor kacepetan luwes Mitsubishi (Jepang)  

5

Sistem kontrol Mikrokomputer chip tunggal  

6

Layar tutul Cina  

7

Sistem sensor penglihatan CCD KEYENCE (Jepang)  

8

Bahan omah SS 304, Dilapisi logam  

9

Panutup bledug profil aluminium

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita