Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Auto-klaf

Pambuka singkat:

Sterilisasi adus banyu nggunakake banyu sirkulasi suhu dhuwur minangka medium sterilisasi, lan nindakake operasi sterilisasi banyu menyang botol LVP PP.Kanthi piranti pangayoman anti-tekanan, iku bisa Applied digunakake kanggo operasi sterilizing suhu dhuwur-lan-kurang ing Cairan ing gendul kaca, gendul ampul, gendul plastik, tas plastik etc. ing industri pharmaceutical.Iku uga cocok kanggo industri pangan kanggo sterilize kabeh jinis paket nutup, ombenan, komplong etc.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka Brief

Sterilisasi adus banyu nggunakake banyu sirkulasi suhu dhuwur minangka medium sterilisasi, lan nindakake operasi sterilisasi banyu menyang botol LVP PP.Kanthi piranti pangayoman anti-tekanan, iku bisa Applied digunakake kanggo operasi sterilizing suhu dhuwur-lan-kurang ing Cairan ing gendul kaca, gendul ampul, gendul plastik, tas plastik etc. ing industri pharmaceutical.Iku uga cocok kanggo industri pangan kanggo sterilize kabeh jinis paket nutup, ombenan, komplong etc.

Fitur Utama

1.Efisiensi panas, keseragaman suhu sing apik, sawetara suhu sing amba
2.Sterilizing medium mlaku ing sistem sirkulasi nutup, kang ngalangi polusi kapindho sak operasi.

Parameter teknis

1. tekanan desain:0.245Mpa
2. suhu desain:139 ℃
3. Tekanan kerja:00,22 Mpa
4. suhu kerja:60134 ℃
5. keseragaman panas:≤±1 ℃
6. sumber energi

Item

uap

Banyu deionisasi

Banyu adhem

Udara sing dikompres

sumber daya
AC 380V 50HZ

tekanan energi

0,4-0,8 MPa

0.2-0.3MPa

0.2-0.3MPa

0,6-0,8 MPa

diameteripun pipa

DN100

DN50

DN100

DN50

30-100KW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita