Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Proyek Turnkey Terapi Sel

Pambuka singkat:

IVEN, sing bisa mbantu nyiyapake pabrik terapi sel kanthi dhukungan teknologi paling maju ing donya lan kontrol proses sing berkualitas internasional.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka Brief

IVEN, sing bisa mbantu nyiyapake pabrik terapi sel kanthi dhukungan teknologi paling maju ing donya lan kontrol proses sing berkualitas internasional.

Proyek Turnkey Terapi Sel

Terapi sel (uga disebut terapi seluler, transplantasi sel, utawa sitoterapi) yaiku terapi ing ngendi sel-sel sing sregep disuntikake, dicangkok utawa ditanem menyang pasien supaya bisa ngasilake efek obat, contone, kanthi transplantasi sel T sing bisa nglawan kanker. sel liwat kakebalan sel-mediated ing Course saka immunotherapy, utawa grafting sel induk kanggo regenerasi jaringan diseased.

Terapi seluler

Terapi sel CAR-T:

Sel AT minangka jinis limfosit.Sel T minangka salah sawijining sel getih putih sing penting ing sistem kekebalan awak lan nduweni peran utama ing respon imun adaptif.Sel T bisa dibedakake karo limfosit liyane kanthi anané reseptor sel T (TCR) ing permukaan sel.

Terapi sel punca:

Terapi sel induk minangka perawatan non-invasif sing tujuane kanggo ngganti sel sing rusak ing awak.Terapi sel induk mesenchymal bisa disebarake sacara sistemik liwat IV utawa disuntikake sacara lokal kanggo target situs tartamtu, gumantung saka kabutuhan pasien.

Kaluwihan:

Terapi sel, wektu perawatan sing cendhak dibutuhake kanthi pemulihan sing luwih cepet, minangka "obat urip", lan mupangat bisa nganti pirang-pirang taun.

Proyek Turnkey Terapi Sel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita