Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Mesin Perakitan Kateter IV

Pambuka singkat:

Mesin Majelis Kateter IV, uga disebut Mesin Majelis Cannula IV, sing ditampa kanthi akeh amarga kanula IV (kateter IV) yaiku proses sing dipasang kanula menyang vena kanggo nyedhiyakake akses vena kanggo profesional medis tinimbang jarum baja. .Mesin Majelis Cannula IVEN IV mbantu para pelanggan ngasilake kanula IV maju kanthi kualitas terjamin lan produksi stabil.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

Mesin Majelis Kateter IV, uga disebut Mesin Majelis Cannula IV, sing ditampa kanthi akeh amarga kanula IV (kateter IV) yaiku proses sing dipasang kanula menyang vena kanggo nyedhiyakake akses vena kanggo profesional medis tinimbang jarum baja. .Mesin Majelis Cannula IVEN IV mbantu para pelanggan ngasilake kanula IV maju kanthi kualitas terjamin lan produksi stabil.

Mesin Perakitan Kateter IV
Mesin Perakitan Kateter IV

Mesin Majelis Kateter IVEN IV kalebu:

1. Wing Body (lima bagean) mesin perakitan otomatis
2. Needle & N.Hub otomatis mesin Déwan
3. IV cannula tip mbentuk otomatis mesin Déwan
4. IV cannula final Déwan otomatis mesin Déwan

Keuntungan kita:

1. Deteksi on-line otomatis saka burr, amba, jumlah lim lan sumbatan jarum kanggo komprehensif nambah kualitas produk.
2. Kamungkinan lenga silikon ampas wis suda banget kanthi nggunakake silicification vertikal lan ndamu gas gedhe lan cilik.
3. Fungsi pancacahan otomatis diadopsi supaya ora ngetung jumlah sing digawa dening kemasan.
4. Tabung jarum tiba kanthi bebas kanthi gravitasi kanggo nyegah karusakan tip jarum sing disebabake dening peralatan kasebut.
5. Gampang ngganti clamp jarum, lan peralatan bisa luwih akeh adaptasi kanggo syarat ukuran macem-macem tabung jarum.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita