Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Tangki fermentasi biologis

Pambuka singkat:

IVEN nyedhiyakake pelanggan biopharmaceutical karo macem-macem tangki fermentasi budaya mikroba saka riset lan pangembangan laboratorium, uji coba pilot nganti produksi industri, lan nyedhiyakake solusi teknik khusus.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

IVEN nyedhiyakake pelanggan biopharmaceutical karo macem-macem tangki fermentasi budaya mikroba saka riset lan pangembangan laboratorium, uji coba pilot nganti produksi industri, lan nyedhiyakake solusi teknik khusus.Desain lan Pabrik tangki fermentasi kanthi ketat ngetutake peraturan GMP lan syarat ASME-BPE, lan nganggo desain profesional, pangguna-loropaken lan modular, lan bisa nyedhiyakake wadhah sing cocog karo standar prau tekanan nasional kayata ASME-U, GB150, lan PED.Volume tank sing bisa kita nyedhiyakake saka 5 liter nganti 30 kiloliter, sing bisa nyukupi kabutuhan bakteri aerobik dhuwur kayata Escherichia coli lan Pichia pastoris.Produk iki cocok kanggo budidaya batch mikroorganisme ing skala pilot lan produksi obat biologi kayata obat protein rekombinan (kayata insulin) lan vaksin (kayata HPV, vaksin pneumokokus).

Tangki fermentasi biologis
Tangki fermentasi biologis

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita