Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Proyek Turnkey Botol Kaca Infus IV

Pambuka singkat:

SHANGHAI IVEN PHAMATECH dianggep minangka pimpinan kanggo pemasok proyek turnkey solusi IV.Fasilitas lengkap kanggo ngasilake cairan IV lan Solusi Parenteral ing volume gedhe (LVP) kanthi kapasitas saka 1500 nganti 24.0000 pcs / jam.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

IVEN Pharmatech minangka panyedhiya pelopor tanduran turnkey sing nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi ing saindenging jagad kayata solusi IV, vaksin, onkologi lan sapiturute, selaras karo EU GMP, US FDA cGMP, PICS, lan WHO GMP.

Kita nyedhiyakake desain proyek sing paling wajar, peralatan berkualitas tinggi lan layanan khusus kanggo pabrik farmasi lan medis sing beda-beda saka A nganti Z kanggo solusi IV tas alus Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial & Ampul Injeksi, Sirup, Tablet & Kapsul, tabung koleksi getih vakum lsp.

1
2
Proyek Turnkey Botol Kaca Infus IV
Proyek Turnkey Botol Kaca Infus IV

Katrangan inti

SHANGHAI IVEN PHAMATECH dianggep minangka pimpinan kanggo pemasok proyek turnkey solusi IV.

Ing tawaran turnkey kita biasane ora kalebu barang-barang sing bisa dituku sacara lokal kanthi rega sing cukup dening pelanggan dhewe (kayata tanah, bangunan, bagean tembok bata…).

Kajaba iku, IVEN bisa nyedhiyakake proyek Turnkey uga bisa mbantu klien kanggo kerja ing ngisor iki:

– Majeng Ngerti Carane Transfer kanggo botol kaca IV solusi tambahan.

- Bantuan sawise wiwitan

- Bahan Baku lan Konsumsi

- Black Utilities

Proyek Turnkey Botol Kaca Infus IV

STANDAR IV PRODUK SOLUSI & TPN

  • NaCl 0,18 – 2,7%
  • Glukosa 2,5 - 50%
  • Solusi Sodium Lactate (Hartmanns).
  • Ringer Laktat
  • Banyu kanggo injeksi
  • Banyu Steril kanggo Irigasi
  • Sodium Chloride 0,9% kanggo irigasi
  • Natrium klorida
  • Kalium Klorida 0,15 – 0,3% ing Natrium Klorida 0,9%
  • Kalium Klorida 0,15 – 0,3% ing Glukosa 5%

TPN (Total Parenteral Nutrition)

  • Asam amino
  • Emulsi Lemak

SOLUSI KHUSUS

  • Parasetamol
  • Plasma Expander
  • Manitol
  • Lidocainje hidroklorida 0,4% lan glukosa 5%
  • Natrium bikarbonat 1,26 – 4,2%
  • Solusi fosfat IV
  • Metronidazole
  • Ciprofloxacin
  • Levofloxacin
  • Flukonazol

Saka desain nganti VALIDASI, kita tansah nimbang-nimbang kanggo klien kita.

Standar praktik manufaktur sing apik (cGMP) mbutuhake perhatian khusus kanggo pambiji risiko lan prosedur verifikasi: "…Owah-owahan sing signifikan kanggo instalasi, peralatan lan proses, sing bisa mengaruhi kualitas produk, kudu divalidasi.Prosedur kanggo penilaian risiko kudu digunakake kanggo nemtokake ruang lingkup lan ombone validasi.Master Plan Validasi serves kanggo mesthekake yen kabeh peralatan, tata cara, sing bisa mengaruhi kualitas utawa integritas utawa efektifitas produk, wis divalidasi;ngemot prinsip umum sing tundhuk sajrone tugas validasi, lan ngrancang kegiatan sing bakal ditindakake kanggo tujuan kasebut.

Proyek Turnkey Botol Kaca Infus IV
Proyek Turnkey Botol Kaca Infus IV
Proyek Turnkey Botol Kaca Infus IV
Proyek Turnkey Botol Kaca Infus IV
Proyek Turnkey Botol Kaca Infus IV

IVEN Turnkey kanggo IV Cairan lan PARENTERAL SOLUTIONS / STANDARD STANDARD

√ Teknik Dasar √ Teknik Detil √ Kualifikasi Desain √ Pabrik Pretreatment Air Inlet √ Sistem Air Farmasi (Air Lembut, Diresiki lan Distilled) √ Sistem Persiapan Pengolahan lan Solusi Farmasi √ Cuci Botol Farmasi, Pengisian, Inspeksi, Garis Kemasan √ Kamar sing resik √ Lapisan epoksi saka lantai/lantai PVC √ HVAC lan pabrik perawatan udara √ Autoclave √ Generator Uap Murni lan sirkuit PS √ Laboratorium Analisis (Mikrobiologi / Kimia) √ Rencana Induk Situs √ Rencana Induk Validasi √ Instalasi √ Pelatihan √ Mulai √ File Teknis & Dokumentasi √ IQ/OQ √ Protokol PQ √ Validasi ing Situs √ Prosedur Operasional Standar √ Awal Kawruh Cara Transfer √ GMP preAudit √ Spareparts kanggo n taun

IVEN Oversea Turnkey Projects

Nganti saiki, kita wis nyedhiyakake atusan set peralatan farmasi lan peralatan medis menyang luwih saka 40 negara.Kangge, kita mbantu kita pelanggan kanggo mbangun pabrik pharmaceutical lan medical karo projects turnkey ing Rusia, Uzbekistan, Tajikistan, Indonesia, Thailand, Saudi, Irak, Nigeria, Uganda etc. Kabeh proyèk iki menang kita pelanggan lan pemerintah komentar dhuwur.

1031
1032
1033
1035

Profesi lan pengalaman IVEN bisa mbantu ngrampungake pabrik turnkey solusi IV ing wektu paling cendhak lan ngindhari kabeh jinis risiko potensial:

1036
1039
1037
1040
1038
1041

Pelanggan pabrik turnkey farmasi IVEN jaban rangkah:

1043
1044

Kangge, kita mbantu para pelanggan kanggo mbangun 20+ tanduran turnkey pharmaceutical lan medis ing Rusia, Uzbekistan, Tajikistan, Indonesia, Thailand, Saudi, Irak, Nigeria, Uganda, Tanzania, Ethiopia, Myanmar etc, utamané kanggo solusi IV, vials suntik lan ampoules. .Kabeh proyek kasebut menangake para pelanggan lan komentar sing dhuwur saka pemerintah.

Kita uga ngekspor jalur produksi solusi IV menyang Jerman.

1045
1034

Pabrik turnkey botol IV Indonesia

Pabrik turnkey botol Vietnam IV

1047
1048

Pabrik turnkey botol Uzbekistan IV

1049

Pabrik turnkey vial suntik Thailand

Pabrik turnkey botol Tajikistan IV

1046

Pabrik turnkey tas Arab Saudi IV


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita