Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Sistem Pengolahan Air RO Farmasi

Pambuka singkat:

Osmosis mbalikke yaiku wolung puluhan ngembangake teknologi pamisahan membran, sing utamane nggunakake prinsip permeasi membran semipermeable, kanggo menehi cara tartamtu kanthi ngetrapake tekanan ing arah infiltrasi alam marang kekuwatan banyu ing larutan konsentrasi diencerake solusi kanggo nembus. cara iki disebut reverse osmosis.Miturut komponen piranti kasebut yaiku unit reverse osmosis reverse osmosis.


Detail Produk

Tag produk

Sistem Pengolahan Air RO Farmasi

Pambuka:

Osmosis mbalikke yaiku wolung puluhan ngembangake teknologi pamisahan membran, sing utamane nggunakake prinsip permeasi membran semipermeable, kanggo menehi cara tartamtu kanthi ngetrapake tekanan ing arah infiltrasi alam marang kekuwatan banyu ing larutan konsentrasi diencerake solusi kanggo nembus. cara iki disebut reverse osmosis.Miturut komponen piranti kasebut yaiku unit reverse osmosis reverse osmosis.

Siji, loro reverse osmosis + persiapan EDI (karakteristik proses banyu sing diresiki)
1 Cocog kanggo salinitas banyu mentah dibandhingake wilayah Dhuwur;
2 konduktivitas banyu produk luwih apik;
3 investasi siji-wektu kurang;
4 biaya operasi luwih murah;
5. Stabilitas.

1

Video produk

Parameter:

Model

Ngasilake banyu (m³ / h)

Banyu minimal (m³ / h)

banyu desalinated (%)

Suhu kerja (℃)

FST0.5-A

0.5

1.0

98

5-35

FST1-A

1.0

1.5

98

5-35

FST2-A

2.0

3.0

98

5-35

FST3-A

3.0

4.5

98

5-35

FST4-A

4.0

6.0

98

5-35

FST6-A

6

8.5

98

5-35

FST8-A

8

11.5

98

5-35

FST10-A

10

14

98

5-35

FST15-A

15

21

98

5-35

FST20-A

20

28

98

5-35

FST25-A

25

35

98

5-35

FST30-A

30

42

98

5-35

Generator uap murni

2
3

Pambuka

1.Diproduksi miturut kritéria JB20031-2004 Generator Uap Murni, generator uap murni LCZ kita nggunakake pemanasan uap kanggo ngasilake uap kemurnian dhuwur tanpa sumber panas.Generator ditrapake kanggo sterilisasi lan bisa nyegah polusi sekunder kanthi efektif saka logam abot, sumber panas lan tumpukan najis liyane.Peralatan kasebut ditondoi kanthi teknologi canggih, desain unik, struktur kompak, konfigurasi rasional lan pengawetan panas sing apik kanggo cangkang, sing nyebabake mundhut panas sing luwih murah, efisiensi panas sing luwih dhuwur, jangkoan ruang lantai sing luwih cilik, operasi sing gampang lan instalasi lan adjustability sing apik.Generator kita tundhuk karo kritéria GMP Negara lan wis akeh ditrapake kanggo sterilisasi ing perawatan kesehatan, farmasi lan industri panganan.

2. Bagean komponen: sumber banyu lan tangki banyu sing dimurnikake
Tangki kasebut ngetokake banyu deionisasi kanthi uap saka boiler supaya bisa ngasilake uap kemurnian dhuwur.Preheater lan evaporator tank nganggo tabung baja tahan karat sing lancar lan kanthi transfer panas sing apik.Tank bisa kanthi otomatis nyetel aliran banyu miturut suhu uap ing ketel supaya bisa nambah output uap murni.Kajaba iku, uap kemurnian dhuwur kanthi backpressure lan tingkat aliran sing beda bisa dipikolehi kanthi nyetel katup stopkontak.

3. Peralatan iki kasedhiya ing telung jinis, yaiku otomatisasi lengkap, semi-otomatis lan operasi manual kanggo nyukupi kabutuhan pangguna sing beda.

4
5

Parameter teknis utama

Model

Total Daya(KW

Produksi uap murni(L/h

Konsumsi uap pemanasan(kg/jam

Konsumsi banyu sing diresiki(kg/jam

ukuran(mm

LCZ-100

0.75

≥100

125

120

1150×550×2600

LCZ-200

0.75

≥200

250

240

1150×900×2700

LCZ-300

0.75

≥300

375

360

1400×900×2700

LCZ-400

0.75

≥400

500

480

1400×950×2700

LCZ-500

0.75

≥500

630

600

1500×1050×2900

LCZ-600

0.75

≥600

755

720

1600×1100×2900

LCZ-700

0.75

≥700

875

840

1700×1100×2900

LCZ-800

0.75

≥800

1005

960

1750×1100×3000

LCZ-1000

1.1

≥1000

1260

1200

1750×1100×3000

LCZ-1500

1.1

≥1500

1890

1800

1850×1200×3200

LCZ-2000

1.1

≥2000

2500

2400

2350×1250×3300

WFI Distiller

6
7

Pambuka Brief

Distillator banyu multi-efek LD kita dirancang lan diprodhuksi miturut kriteria GB150-1998 Steel Pressure Vessel lan JB20030-2004 Multi-effect Water Distillator.Kabeh komponen lan bagean saka peralatan digawe saka stainless steel 304 utawa 316L.Banyu sulingan sing diasilake saka distillator banyu nduweni kemurnian dhuwur lan tanpa sumber panas, sing tundhuk karo kabeh indikator kualitas banyu kanggo injeksi sing ditemtokake ing Pharmacopoeia Cina (edisi 2010).Peralatan iki mbuktekake dadi pilihan sing cocog kanggo produsen obat-obatan kayata macem-macem produk getih, injeksi, lan solusi infus, agen antimikroba biologis uga ngombe banyu suling.

Fitur Utama

1. Peralatan iki kasedhiya ing telung jinis, yaiku otomatisasi lengkap, semi-otomatis lan operasi manual kanggo nyukupi kabutuhan pangguna sing beda.
2. Banyu distillator karo luwih saka enem efek ora perlu kanggo nambah cooling banyu.

8
9

Parameter utama

Model

Daya motor (kw)

ngasilaken banyu (L/h)

konsumsi uap (kg/jam)

konsumsi banyu mentah (kg / jam)

ukuran garis (mm)

LD500-6

0.75

≥500

≤120

550

2190×1150×3000

LD750-6

0.75

≥750

≤180

825

2580×1240×3400

LD1000-6

1.1

≥1000

≤240

1100

2580×1240×3500

LD1500-6

1.1

≥1500

≤360

1650

3240×1300×4000

LD2000-6

2.2

≥2000

≤480

2200

3240×1300×4100

LD3000-6

2.2

≥3000

≤720

3300

3680×1500×4200

LD4000-6

2.2

≥4000

≤960

4400

4300×1700×4600

LD5000-6

4.0

≥5000

≤1200

5500

4400×1700×4600

LD6000-6

4.0

≥6000

≤1400

6600

4600×1750×4800

LD7000-6

4.0

≥8000

≤1920

8800

5000×1850×4900

LD10000-6

4.0

≥10000

≤2400

11000

5600×2050×5200

Sistem Perawatan EDI Banyu Diresiki

11
10
12

Pambuka:

1.Reverse osmosis minangka jinis teknologi pamisahan membran sing dikembangake wiwit taun 1980-an.
2. Iku utamané nggunakake prinsip osmosis yen membran semi-transparan.Tekanan sing diarani reverse osmosis.
3. Piranti sing dumadi saka komponen reverse osmosis diarani piranti reverse osmosis.

Osmosis balik primer lan sekunder + EDI
1.Applied ing wilayah ngendi salinitas banyu mentahan dhuwur;
2. Good listrik konduktivitas banyu diprodhuksi;
3. Investasi kurang;
4.Cose operasi Low;
5. stabilitas apik.

Karakteristik teknis

1. Desain modularitas, struktur kompak.
2. Sistem bisa milih membran RO disinfeksi termal lan disinfeksi termal EDI;kabèh sistem bisa éling on-line disinfeksi banyu panas.
3. Softener pindho bisa entuk sambungan seri kanthi nggunakake klompok tutup lan generasi alternatif.
4. Feed pump.1st tataran dhuwur meksa pump lan 2nd tataran pump dhuwur meksa kabeh kontrol dening frekuensi.
5. Produksi banyu terminal sistem nggunakake mode sumber dual
6. Nggunakake tank panyimpenan banyu tengah minangka tank buffer éling reresik on-line, dispensing karo sistem reresik kapisah.
7. Nggawe tabung stainless steel langsung tensile mlengkung ing pipo sabisa, supaya welding.
8. Kanggo sambungan pipa lan spare parts, iku adopts busur kanggo nglindhungi trek welding otomatis, lan kanggo mesthekake kualitas welding
9. Sistem kontrol: PLC teknologi kontrol otomatis
10. Mode ngrekam: Sampeyan bisa milih recorder tanpa kertas kanggo cathetan tanpa kertas lan uga ngrekam kertas paramèter kunci ing wektu nyata.
 

Item

Ngasilake banyu (m3 / h)

Aliran Banyu Minimal (m3 / h)

Banyu asin (%)

Suhu Banyu Kerja (°C)

FST0.5-A

0.5

2.0

98

5-35

FST1-A

1.0

2.5

98

5-35

FST2-A

2.0

3.6

98

5-35

FST3-A

3.0

5.0

98

5-35

FST4-A

4.0

6.5

98

5-35

FST6-A

6.0

8.5

98

5-35

FST8-A

8.0

11.0

98

5-35

FST10-A

10.0

13.5

98

5-35

FST15-A

15.0

20.0

98

5-35

FST20-A

20.0

26.0

98

5-35

FST25-A

25.0

35.0

98

5-35

FST30-A

30.0

40

98

5-35


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita