Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Lini Produksi Solusi Hemodialisis

Pambuka singkat:

Garis pangisi Hemodialisis nggunakake teknologi Jerman maju lan dirancang khusus kanggo ngisi dialisat.Bagean mesin iki bisa diisi pompa peristaltik utawa pompa syringe stainless steel 316L.Iki dikontrol dening PLC, kanthi akurasi pangisi sing dhuwur lan pangaturan sing trep saka sawetara ngisi.Mesin iki nduweni desain sing cukup, operasi sing stabil lan dipercaya, operasi lan pangopènan sing gampang, lan nyukupi syarat GMP.


Detail Produk

Tag produk

Introduksi Lini Produksi Solusi Hemodialisis:

Garis pangisi Hemodialisis nggunakake teknologi Jerman maju lan dirancang khusus kanggo ngisi dialisat.Bagean mesin iki bisa diisi pompa peristaltik utawa pompa syringe stainless steel 316L.Iki dikontrol dening PLC, kanthi akurasi pangisi sing dhuwur lan pangaturan sing trep saka sawetara ngisi.Mesin iki nduweni desain sing cukup, operasi sing stabil lan dipercaya, operasi lan pangopènan sing gampang, lan nyukupi syarat GMP.

Aplikasi

Lini produksi solusi hemodialisis
Lini produksi solusi hemodialisis

Kanggo Hemodialisis laras ngumbah ngisi capping.

Lini produksi solusi hemodialisis
Lini produksi solusi hemodialisis

Prosedur Lini Produksi Solusi Hemodialisis

Lini produksi solusi hemodialisis

Garis pengisian hemodialisis

  • Presisi dhuwur: nganggo sistem ngisi bobot (sensor timbang METTLER TOLEDO), nambah presisi ngisi.Werni cilik khusus ngaturake, nggawe botol mlaku kanthi stabil ing conveyor.
  • Katup ngisi kanthi cepet, njamin ngisi kanthi cepet ing tahap awal kanggo ngirit wektu ngisi, lan ngisi alon ing tahap pungkasan kanggo nambah presisi ngisi.Isi motor ndhuwur-ngisor, nyuda foaming nalika ngisi.
  • Dipasang ngumpulake tray ing ngisi muncung yen netes saka muncung.Nozzle kita duwe fungsi mateni / mateni kanggo nutup cangkeme muncung, njamin ora ana tutul ing botol ing njaba.
  • Mesin sakabehe dikontrol kanthi cerdas, maca sensor botol, ora ana botol sing ora diisi, desain bukti kacilakan kanggo saben wadhah.
  • Komponen listrik nganggo Schneider Prancis, kaya PLC, HMI, inverter lan breaker.nggabungake kontrol pneumatik, luwih stabil, safety, konsumsi ijo lan kurang.
  • Mesin kebak dijamin dening SS304, lawang kaca tempered, daya adaptasi luwih saka macem-macem lingkungan, anti-korosif, lan gampang resik.
  • Dhukungan pipa CIP / SIP

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita