Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Line Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum

Pambuka singkat:

Garis produksi tabung koleksi getih kalebu pemuatan tabung, dosis Kimia, pangatusan, stoppering & capping, vacuuming, loading tray, lsp. Operasi sing gampang & aman kanthi kontrol PLC & HMI individu, mung butuh 2-3 buruh sing bisa mbukak kabeh baris kanthi apik.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Garis produksi tabung koleksi getih kalebu pemuatan tabung, dosis Kimia, pangatusan, stoppering & capping, vacuuming, loading tray, lsp. Operasi sing gampang & aman kanthi kontrol PLC & HMI individu, mung butuh 2-3 buruh sing bisa mbukak kabeh baris kanthi apik.Dibandhingake karo manufaktur liyane, peralatan kita duwe fitur unik, kalebu ukuran sakabèhé luwih cilik, otomatisasi & stabilitas sing luwih dhuwur, tingkat kesalahan sing luwih murah lan biaya pangopènan, lan liya-liyane.

Video produk

Aplikasi

Kanggo produksi tabung koleksi getih vakum utawa non-vakum.

IMG

Prosedur Produksi

1

Labeling Tube & Printing Online

Ngadopsi sensor fotoelektrik Leuze GS Jerman, motor servo AB Amerika Serikat kanggo ngontrol pengiriman label, motor JSCC lan drive kacepetan sing cocog kanggo nyopir utama lan mencet label.
Bisa karoprinting onlinesistem kanggo kode kumpulan lan printing tanggal.
Siji mesin bisa kanggo 8mm / 13mm / 16m.
Sambungan online karo baris produksi.

Tube loading & Deteksi

Teknologi loading tabung otomatis, ngemot tabung menyang klem kanthi otomatis kanthi detektor tanpa tabung utawa tabung arah kuwalik.Mesin kasebut ditrapake kanggo tabung label apa wae lan ngrampungake cacat label avo sing rusak saka mesin pemuatan tabung tradisional
saka manufaktur liyane.

1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum1344
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum1629

Dosis kimia

Dilengkapi sistem 3 dosis, miturut permintaan produksi tabung koleksi getih pelanggan.
USA FMI pump, semprotan dosis
Syringe pump lifting dosis
Dosis ngisi pompa syringe

Sistem pengeringan

Mesin kasebut nduweni fungsi ngatur tutup otomatis, pakan tutup, deteksi tutup ing papan, deteksi capping.Ing njero tabung kanthi otomatis bakal ngasilake tekanan negatif tartamtu, banjur mbukak tabung kanthi otomatis menyang tray.

1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum2060
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum2326

Capping & Vaccuming & Tray Loading

Ana 4 set sistem pangatusan, nganggo pemanasan PTC, ora ana polusi ing njero tabung, lan entuk efisiensi pangatusan sing dhuwur.Wis piranti posisi sing bener kanggo rod panas lan tabung.

Kaluwihan Line Produksi Tabung Koleksi Darah IVEN

1. Kapasitas dhuwur 15000-18000pcs / jam
2.Otomasi dhuwur, proses operasi sing cukup lan optimalisasi integrasi, 2-3 operator trampil bisa ngatur kabeh lini produksi kanthi lancar saka loading tabung nganti output produk rampung.
3. Cocog kanggo vakum lan tabung koleksi getih non-vakum, lan kita bisa selaras kanggo nggunakake nuduhake customer ing siji baris.
4. Sistem Operasi Intelligent & Humanized.Desain manungsa kanggo saben stasiun, kontrol PLC + HMI.
5.Blood koleksi tabung baris produksi kabèh baris duwe kontrol kualitas proses.Deteksi multi-aspek, kayata tabung mbalikke, tabung ilang, dosis, suhu pangatusan, tutup ing posisi, loading tray umpluk lsp. Njamin tingkat qualified dhuwur
6. Sistem Three Dosing.Dosis sing akurat, sistem dosis 3 set sing bisa nyukupi syarat produksi aditif / reagen sing beda.
7. Advanced Interlaced Tray Loading Teknologi.Teknologi paling anyar kanthi fungsi loading interlaced lan nyetel jarak kanthi otomatis.Ditrapake kanggo loro jinis tray umpluk persegi dowo lan interlaced.
8. Tingkat Kualifikasi Vacuuming High.Kanthi desain unik saka spring-jinis tabung rak.Gelar vakum bisa disetel ing layar tutul kanthi gampang lan akurat, gelar vakum sing cocog bisa disetel kanthi otomatis miturut ketinggian wilayah pangguna.
9. Struktur Kualitas Tinggi: Awak utama nganggo baja kualitas dhuwur kanggo bantalan bobot, permukaan lan pigura nganggo baja tahan karat sing berkualitas kanggo ngresiki luwih gampang.Ketemu standar GMP

Konfigurasi Mesin

1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3877
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3883
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3880
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3886
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3882
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum3887

Parameter teknis

Ukuran Tube sing ditrapake Φ13 * 75/100mm;Φ16 * 100 mm
Kacepetan Kerja 15000-18000pcs / jam
Cara Dosing lan Akurasi Antikoagulan: 5 nozel dosis pompa metering FMI, toleransi kesalahan ± 5% adhedhasar 20μLCoagulant: 5 dosis nozel pompa injeksi keramik sing tepat, toleransi kesalahan ± 6% adhedhasar 20μLSodium Citrate: 5 dosis nozel pompa injeksi keramik sing tepat, toleransi kesalahan ± 5% adhedhasar 100μL
Metode Pengeringan Pemanasan PTC kanthi kipas tekanan dhuwur.
Spesifikasi Cap Tipe mudhun utawa tutup jinis munggah miturut syarat pelanggan.
Tray Busa sing ditrapake Tray busa tipe interlaced utawa persegi dowo.
daya 380V/50HZ, 19KW
Udara Terkompresi Tekanan Udara Tekan Resik 0.6-0.8Mpa
Pendudukan angkasa 6300*1200 (+1200) * 2000 mm (L*W*H)
*** Cathetan: Amarga produk terus dianyari, hubungi kita kanggo spesifikasi paling anyar.***

Pelanggan sing apik banget

1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum4766
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum4767
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum4768
1. Jalur Produksi Tabung Koleksi Darah Vakum4770

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita