Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Kamar resik

Pambuka singkat:

Sistem kamar resik lVEN nyedhiyakake layanan kabeh proses sing nyakup desain, produksi, instalasi lan komisioning ing proyèk AC pemurnian kanthi ketat miturut standar sing relevan lan sistem kualitas internasional ISO / GMP.Kita wis nggawe konstruksi, jaminan kualitas, kewan eksperimen lan departemen produksi lan riset liyane.Mula, kita bisa nyukupi kabutuhan pemurnian, AC, sterilisasi, lampu, listrik lan dekorasi ing macem-macem lapangan kayata aerospace, elektronik, farmasi, perawatan kesehatan, bioteknologi, panganan kesehatan lan kosmetik.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka:

Sistem kamar resik lVEN nyedhiyakake layanan kabeh proses sing nyakup desain, produksi, instalasi lan komisioning ing proyèk AC pemurnian kanthi ketat miturut standar sing relevan lan sistem kualitas internasional ISO / GMP.Kita wis nggawe konstruksi, jaminan kualitas, kewan eksperimen lan departemen produksi lan riset liyane.Mula, kita bisa nyukupi kabutuhan pemurnian, AC, sterilisasi, lampu, listrik lan dekorasi ing macem-macem lapangan kayata aerospace, elektronik, farmasi, perawatan kesehatan, bioteknologi, panganan kesehatan lan kosmetik.

Video produk

Aplikasi

Kanggo bengkel produksi industri farmasi, biologi, medis, listrik.

Isi Sistem Kamar Resik

Struktur lan dekorasi kamar sing resik

Sistem tembok partisi kothong sing bisa dicopot yaiku solusi tembok pemurnian generasi anyar sing dikembangake dening Pemurnian.Struktur kothong sing unik lan metode kombinasi splicing modular sing mimpin ing industri digunakake akeh ing bidang biomedis, elektronik lan liyane.

1
2

Sistem ventilasi pembersih udara

Sistem ventilasi kamar sing resik IVEN nggunakake bahan berkualitas tinggi, lan sensor Siemens merek internasional, katup, lan saluran udara kanthi karet merek HUAMEI kanthi aluminium foil kanggo nggawe insulasi sing kuat lan kinerja sealing.Kangge, tim instalasi IVEN duwe luwih saka 15 taun pengalaman instalasi proyek, tansah tetep skill instalasi sampurna.

3
4

Peralatan Air Conditioner (AHU).

Kanggo ngimbangi irit energi lan kinerja dhuwur, IVEN peduli banget kanggo ngrancang sistem kahanan udara sing apik kanggo pelanggan.Kita milih McQuay, TICA AHU, TRANE Chiller, etc miturut syarat pelanggan.

5
7
8

Sistem pipa air conditioner

1. Pipa Uap Industri
2. Pipa banyu adhem
3. Pipa banyu adhem
4. Pipa ruangan kondisi udara
5. Pipa banyu kondensasi

9

Sistem Listrik & Pencahayaan

peralatan project kamar resik IVEN karo selaras jinis cahya resik lan ngalih Siemens related, Schneider Unit electrical.

9.1

Sistem Kontrol Otomatis AC

11
10

Bagian lantai

1. Lantai PVC: France Gerflor, LG
2. Lantai Epoxy: Lantai Epoksi Self-leveling 4mm

12
13

Kaluwihan Sistem Kamar Resik IVEN

1.Gunakake panel sandwich kualitas paling apik karo materi BAO Steel.
2. Kita bisa ngrancang lan nglakokake proyek kamar sing resik
3.IVEN tansah nggunakake bagean kunci merek TOP internasional, kayata Siemens, Schneider, Camfil, McQual, TRAIN lan liya-liyane.
4. Luwih saka 15 taun, 25 project kalebu USA negara project pengalaman lan instalasi skill.

Tim Instalasi lan Komisioning Proyek

14
16
15
1032

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita