Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Dilusi online lan peralatan dosis online

Pambuka singkat:

Jumlah buffer sing akeh dibutuhake ing proses pemurnian hilir biopharmaceuticals.Akurasi lan reproducibility saka buffer duwe pengaruh gedhe ing proses pemurnian protein.Sistem pengenceran online lan dosis online bisa nggabungake macem-macem buffer komponen siji.Omben-omben ibu lan diluent dicampur online kanggo entuk solusi target.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

Jumlah buffer sing akeh dibutuhake ing proses pemurnian hilir biopharmaceuticals.Akurasi lan reproducibility saka buffer duwe pengaruh gedhe ing proses pemurnian protein.Sistem pengenceran online lan dosis online bisa nggabungake macem-macem buffer komponen siji.Omben-omben ibu lan diluent dicampur online kanggo entuk solusi target.Produk kasebut adhedhasar kawruh ilmiah, lan kualitas kasebut asale saka konsep desain (QbD).Liwat nyata-wektu online (Real ing wektu) ngawasi lan kontrol saka loro pratondho kimia, atribut kualitas tombol (CQA) produk (CQA), pH lan konduktivitas sak proses produksi, Njamin kanggo nyedhiyani buffer saka stabil lan seragam kualitas kanggo proses hilir kanggo mbantu perusahaan biopharmaceutical 'tujuan release parameter.Proses nyiapake cairan tradisional mbutuhake akeh tangki lan volume gedhe.IVEN nggawa pelanggan pengalaman teknis anyar, nyuda jejak dosis buffer ing tahap proses pemurnian, lan nyuda biaya pra-investasi lan pasca produksi lan operasi., Ngapikake efisiensi produksi, njamin paramèter proses kritis (CPP) saka buffer lan traceability, lan pungkasanipun nambah kualitas obat-obatan.

Dilusi online lan peralatan dosis online

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita