Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Pabrik Turnkey

  • Pabrik turnkey tabung koleksi getih vakum

    Pabrik turnkey tabung koleksi getih vakum

    IVEN Pharmatech minangka panyedhiya pelopor tanduran turnkey sing nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi lan medis ing saindenging jagad kayata tabung koleksi getih vakum, jarum suntik, jarum koleksi getih, solusi IV, OSD lan liya-liyane, selaras karo EU GMP, US FDA cGMP, PICS, lan WHO GMP.

  • Proyek Turnkey Terapi Sel

    Proyek Turnkey Terapi Sel

    IVEN, sing bisa mbantu nyiyapake pabrik terapi sel kanthi dhukungan teknologi paling maju ing donya lan kontrol proses sing berkualitas internasional.

  • Syringe Production Line Turnkey Project

    Syringe Production Line Turnkey Project

    1. Mesin Injeksi Molding

    2. Skala Line Printing Machine

    3. Mesin Assembling

    4. Mesin Kemasan Jarum Suntik Individu: Paket tas PE / paket blister

    5. Secondary packaging & CARTONNING

    6. EO sterilizer

  • Mesin Capping Pangisi Sirup

    Mesin Capping Pangisi Sirup

    Mesin Capping Pangisi Sirup kalebu hawa botol sirup / cuci ultrasonik, ngisi sirup garing utawa ngisi sirup cair lan mesin capping.Iki nggabungake desain, siji mesin bisa ngumbah, ngisi lan meneng botol ing siji mesin, nyuda investasi lan biaya produksi.Mesin wutuh kanthi struktur sing kompak, wilayah sing dikuwasani cilik, lan kurang operator.Kita bisa nglengkapi mesin penyerah botol lan label uga kanggo baris lengkap.

  • OEB5 Injectable onkologi vial tanduran turnkey

    OEB5 Injectable onkologi vial tanduran turnkey

    IVEN Pharmatech minangka panyedhiya pelopor tanduran turnkey sing nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi ing saindenging jagad kayata solusi IV, vaksin, onkologi lan sapiturute, selaras karo EU GMP, US FDA cGMP, PICS, lan WHO GMP.

    Kita nyedhiyakake desain proyek sing paling wajar, peralatan berkualitas tinggi lan layanan khusus kanggo pabrik farmasi lan medis sing beda-beda saka A nganti Z kanggo solusi IV tas alus Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial & Ampul Injeksi, Sirup, Tablet & Kapsul, tabung koleksi getih vakum lsp.

  • Proyek Turnkey Botol Kaca Infus IV

    Proyek Turnkey Botol Kaca Infus IV

    SHANGHAI IVEN PHAMATECH dianggep minangka pimpinan kanggo pemasok proyek turnkey solusi IV.Fasilitas lengkap kanggo ngasilake cairan IV lan Solusi Parenteral ing volume gedhe (LVP) kanthi kapasitas saka 1500 nganti 24.0000 pcs / jam.

  • Pabrik turnkey solusi non-PVC soft bag IV

    Pabrik turnkey solusi non-PVC soft bag IV

    IVEN Pharmatech minangka panyedhiya pelopor tanduran turnkey sing nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi ing saindenging jagad kayata solusi IV, vaksin, onkologi lan sapiturute, selaras karo EU GMP, US FDA cGMP, PICS, lan WHO GMP.

    Kita nyedhiyakake desain proyek sing paling wajar, peralatan berkualitas tinggi lan layanan khusus kanggo pabrik farmasi lan medis sing beda-beda saka A nganti Z kanggo solusi IV tas alus Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial & Ampul Injeksi, Sirup, Tablet & Kapsul, tabung koleksi getih vakum lsp.

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita