Have a question? Give us a call: +86-13916119950

PP Botol IV Solusi Lini Produksi

Pambuka singkat:

Lini produksi solusi IV botol PP otomatis kalebu 3 set peralatan, mesin Preform / Hanger Injection, Mesin blowing Botol, Mesin Cuci-Filling-Sealing.Garis produksi nduweni fitur otomatis, humanized lan cerdas kanthi kinerja stabil lan pangopènan sing cepet lan gampang.Efisiensi produksi dhuwur lan biaya produksi sing murah, kanthi produk berkualitas tinggi sing dadi pilihan sing paling apik kanggo botol plastik solusi IV.


Detail Produk

Tag produk

PP Botol IV Solusi Lini Produksi

Mesin Injeksi Preform / Gantungan

+ Mesin nyebul botol

+ Mesin Cuci-Isi-Sealing

Pambuka

Lini produksi solusi IV botol PP otomatis kalebu 3 set peralatan, mesin Preform / Hanger Injection, Mesin blowing Botol, Mesin Cuci-Filling-Sealing.Garis produksi nduweni fitur otomatis, humanized lan cerdas kanthi kinerja stabil lan pangopènan sing cepet lan gampang.Efisiensi produksi dhuwur lan biaya produksi sing murah, kanthi produk berkualitas tinggi sing dadi pilihan sing paling apik kanggo botol plastik solusi IV.

Video produk

1

Mesin blowing botol PP

Langkah 1

Preform loading station:
Kathah preforms sing sijine menyang hopper, banjur rotary preforms dipakani sistem ngirim preforms liwat hoisting conveyor.Independent pamisah horisontal preform kontrol interval meneng preform loading.

1
2

Langkah 2

Pisah ngatur, rotasi, equidistance screw ngatur mekanisme kanggo preform:
Preforms dibagi kanthi jarak sing padha lan ditransfer menyang disk rotary vertikal, banjur diputer kanthi 180 derajat lan pindhah menyang preforms horisontal liyane sing ngatur disk.Ora ana pamblokiran preform lan ora ana penyimpangan kanthi posisi sing akurat.

3

Langkah 3

Pemanasan preform:
Desain kothak lampu pemanasan baris kaping pindho, boros panas sing apik, panggantos lan pangopènan sing gampang.

4
5

Langkah 4

Preform njupuk, preform lan mekanisme transmisi botol:
Servo mbukak jinis transmisi fleksibel servo, driji clamping cam tanpa kethokan plastik lan bubuk kanggo njamin kualitas produk.

6
7

Langkah 5

Mekanisme sealing lan peregangan independen:
Iku adopts desain unit sealing kapisah, kang ora ngganggu saben liyane.Sealing apik kanggo jotosan botol, ora bocor.Stretching rod mimpin dening siji sistem servo.

8

Langkah 6

Mekanisme mbukak lan nutup cetakan:
Nalika preforms ditularake menyang stasiun ndamu botol, sistem servo drive lengen ayunan kanggo push engsel kanggo mbukak lan nutup gerakan kanggo entuk aktivitas bilateral.

9

Langkah 7

Mekanisme sambungan:
Botol sing wis rampung dijupuk metu saka stasiun ndamu botol.Manipulator saka mekanisme nyambungake njupuk lan ngirim menyang manipulator mesin Wash-fill-seal kanggo nyadari produksi sambungan otomatis.

Kaluwihan:

1.Servo drive lan stabil sak gerakan dhuwur-kacepetan, posisi punika akurat, awet, lan biaya pangopènan kurang.
2.Cam clamping driji tanpa kethokan plastik lan wêdakakêna kanggo njamin kualitas produk.
3. Kapasitas produksi dhuwur: sawetara saka 4000-15000botol saben jam.
4. Struktur rantai integral sing ditutup, jarak tengah sing tepat, dering lan obyek manca liyane ora bisa mlebu rantai, gampang pangopènan.
5.The sealing ora online bocor, nambah efficiency ndamu, shorten wektu mbentuk botol.

Spesifikasi Teknis:

Item  Model mesin
CPS4 CPS6 CPS8 CPS10 CPS12
Kapasitas produksi 500 ml 4000BPH 6000BPH 8000BPH 10000BPH 12000BPH
Dhuwur botol maksimal mm 240 230
Dhuwur preform maksimal (karo gulu) mm 120 95
Udara tekan (m³/min) 8-10 bar 3 3 4.2 4.2 4.5
20 bar 2.5 2.5 4.5 6.0 10-12
Banyu adhem (m³ / h) 10°C (tekanan: 3.5-4bar) 8HP 4 4 7.87 7.87 8-10
Banyu adhem 25°C (tekanan: 2.5-3bar) 6 10 8 8 8-10
Bobot T 7.5 11 13.5 14 15
Ukuran mesin (karo preform loading) (L × W × H) (MM) 6500*4300*3500 8892*4800*3400 9450*4337*3400 10730x4337x3400 12960×5477×3715
4

Mesin Cuci-Isi-sealing Botol PP

Langkah 1

Stasiun pakan botol
Iku adopts link langsung antarane ngaturaken trek lan botol dipakani dial wheel, clamps bottleneck kanggo ngirim, karo resik teken online kanggo akselerasi ngirimke, ora scratching.

11
12

Langkah 2

Stasiun cuci udara ion botol
Prinsip lan proses reresik yaiku: ngowahi botol;pipa nyedhot mundhak cam kanggo nutupi tutuk botol;pipa udara ion uga munggah menyang botol karo cam;udhara sing dikompress diunekake menyang pipa ndamu kanggo ngresiki botol ing botol;
Lan bebarengan nyedhot partikel entrained ing airflow metu saka botol.

13
14

Langkah 3

stasiun pangisi
Botol plastik sing wis dikumbah dikirim menyang stasiun pangisi kanthi manipulator, ngisi nozzle nglacak botol plastik kanggo ngisi.Sisih ndhuwur stasiun pangisi dilengkapi tangki imbangan cairan tekanan konstan.Nalika Cairan ngisi tank imbangan lan tekan tingkat setelan, Cairan dipakani tutup diaphragm pneumatic nutup.

15
16

Langkah 4

Hot leleh stasiun sealing
Stasiun iki utamane digunakake kanggo nutup tutup botol infus plastik sawise ngisi.Iku adopts pindho piring panas kanggo tutup panas lan bandar botol kapisah, rampung weld-sealing ing non-kontak panas-melt jinis.Suhu lan wektu pemanasan bisa diatur.

17

Langkah 5

Stasiun pakan botol
Botol sing disegel dikirim menyang trek output botol liwat stasiun output botol, lan mlebu ing proses sabanjure.

18
19

Kaluwihan:

1. Kanthi ngisi sing tepat;discharging online akurat, bisa ngontrol tingkat deformasi saka botol sawise sterilization.
2. Ora botol ora ngisi, ora botol ora capping.
3. Bisa tekan kapasitas nganti 15,000BPH, gumantung saka panyuwunan pelanggan.
4. Ana macem-macem jinis tutup sing bisa ditrapake ing botol pungkasan: tutup Euro sing disegel;Tutup irigasi sing disegel;tutup sekrup;Stopper lan tutup Aluminium.
5. Wis fungsi reresik lan sterilisasi GMP-cecek lengkap.

Spesifikasi Teknis:

Item Model mesin
XGF(Q)/30/24/24 XGF30/30/24/24 XGF(Q)/36/30/36 XGF(Q)/50/40/56
Kapasitas produksi 100 ml 7000BPH 7000BPH 9000BPH 14000BPH
  500 ml 6000BPH 6000BPH 7200BPH 12000BPH
Ukuran botol sing ditrapake ml 50/100/250/500/1000
Konsumsi hawa 0.5-0.7Mpa 3m3/min 3m3/min 3m3/min 4-6m3 / min
konsumsi WFI 0.2-0.25Mpa   1-1,5m3 / h    
Bobot mesin T 6 6.5 7 9
Ukuran mesin mm 4.3*2.1*2.2 5.76*2.1*2.2 4.47*1.9*2.2 6.6*3.3*2.2
konsumsi daya Motor utama 4 4 4 4
Capping osilator 0.5 0.5

0.5

0,5*2
udara ion 0.25*6 0.25*5

0.25*6

0.25*9
Motor konveyor 0.37*2 0.37*2

0.37*2

0.37*3
Papan pemanasan 6*2 6*2

6*2

8*3

Fitur lini produksi:

1.Bisa ketemu produksi ukuran beda (100-1000ml).
2. Iku ditrapake kanggo botol PP Standar lan botol PP alus sing ambruk.
3. Aplikasi kanggo macem-macem wangun wadhah: bunder, oval, ora duwe aturan baku, etc.
4. Kapasitas produksi dhuwur: sawetara saka 4000-15000botol saben jam.
5.Bahan mentahan boroske kanggo produksi siji 500 ml PP botol padha karo 0%.

Aplikasi ing rumah sakit:

Tutup botol saline lan tetes saline kanthi latar mburi blur.Perawatan penyakit.Rencana asuransi kesehatan.Paedah Medis.mbalekaken.Biaya medis.gambar kanggo ilustrasi, salinan spasi, artikel.
21

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita