Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Pabrik turnkey solusi non-PVC soft bag IV

Pambuka singkat:

IVEN Pharmatech minangka panyedhiya pelopor tanduran turnkey sing nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi ing saindenging jagad kayata solusi IV, vaksin, onkologi lan sapiturute, selaras karo EU GMP, US FDA cGMP, PICS, lan WHO GMP.

Kita nyedhiyakake desain proyek sing paling wajar, peralatan berkualitas tinggi lan layanan khusus kanggo pabrik farmasi lan medis sing beda-beda saka A nganti Z kanggo solusi IV tas alus Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial & Ampul Injeksi, Sirup, Tablet & Kapsul, tabung koleksi getih vakum lsp.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

IVEN Pharmatech minangka panyedhiya pelopor tanduran turnkey sing nyedhiyakake solusi teknik terpadu kanggo pabrik farmasi ing saindenging jagad kayata solusi IV, vaksin, onkologi lan sapiturute, selaras karo EU GMP, US FDA cGMP, PICS, lan WHO GMP.

Kita nyedhiyakake desain proyek sing paling wajar, peralatan berkualitas tinggi lan layanan khusus kanggo pabrik farmasi lan medis sing beda-beda saka A nganti Z kanggo solusi IV tas alus Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial & Ampul Injeksi, Sirup, Tablet & Kapsul, tabung koleksi getih vakum lsp.

1

Apa proyek turnkey solusi IVEN Non-PVC soft bag IV kalebu:

2
101
102

Video produk

Katrangan inti

Solusi teknik terpadu IVEN kanggo pabrik farmasi lan medis kalebu ruangan sing resik, kontrol otomatis lan sistem pemantauan, sistem perawatan banyu farmasi, sistem nyiapake lan ngirim solusi, sistem ngisi lan pengepakan, sistem logistik otomatis, sistem kontrol kualitas, laboratorium pusat lan sapiturute. Fokus ing syarat individu pelanggan, IVEN ngatur solusi teknik kanthi tliti kanggo pangguna ing:

*Layanan konsultasi pra-engineering
* Pemilihan proses produksi
* Pilihan model peralatan lan kustomisasi
* Instalasi lan komisioning
* Validasi peralatan lan proses
* Transfer teknologi produksi
* Dokumentasi hard lan alus
* Pelatihan kanggo buruh trampil lan liya-liyane.

Langkah-langkah operasi produk

1. Non-PVC soft bag IV solusi Forming-Filling-Sealing lini produksi:

Baris iki digunakake kanggo ngasilake tas IV kanthi film Non-PVC (PP), lan ngrampungake tas mbentuk, nyithak, ngisi lan nutup kanthi mesin sing padha.
Ukuran tas IV kisaran saka 100ml - 5000ml.Mung butuh setengah jam kanggo ngganti saka siji ukuran menyang liyane.Wis desain khusus saka 130mm jembaré kanggo nyimpen film, uga bisa éling 100% pemanfaatan film, ora ana bahan sampah.

103
100
104
105

2. Sistem sterilisasi:

Iki digunakake kanggo sterilize tas IV rampung dening banyu superheated ing 121 ℃.Wektu sterilisasi bisa saka 15 - 30 menit miturut syarat teknologi produksi sing beda, suhu sterilisasi bisa diatur.
Kita bisa nglengkapi mesin loading tas IV otomatis lan mesin unloading, uga sistem transportasi gerobak sterilisasi otomatis minangka pilihan.

106
107
108
109

3. Sistem Packing:

Bisa ngrampungake pangatusan tas IV, deteksi bocor, inspeksi cahya, overwrapping lan kemasan karton.
Kita bisa nglengkapi bukaan karton pengiriman otomatis, manual instruksi lan nglebokake sertifikat, kemasan karton, penyegelan karton, label, sistem pelacakan data, lan sistem penolakan otomatis, sing bisa nolak karton kanthi bobot sing salah, utawa sing nganggo label sing ora cocog.

4. Pengolahan banyu farmasi:

Iki kalebu perawatan banyu sing diresiki (2RO + EDI), penyuling banyu (WFI), lan generator uap murni.Tank PW lan tank WFI uga kalebu.

5. Sistem persiapan solusi:

Iki digunakake kanggo nyampur obat karo banyu injeksi bebarengan.Kita nglengkapi 2 set tank persiapan solusi, kanthi sel beban Mettler-Toledo, lan sistem pengaduk magnetik.

6. Kamar resik & HVAC:

Iki kalebu panel tembok kamar sing resik, panel langit-langit, jendhela, lawang, jogan, lampu, unit penanganan udara, saringan HEPA, saluran udara, nguwatirake, sistem kontrol otomatis, lsp. Kanggo njaga proses produksi solusi IV kunci dilindhungi ing lingkungan Kelas C + A .

7. Ireng sarana

Iki kalebu sistem kompresor udara lan sistem ketel kanggo nyuplai udara tekan lan uap sing dibutuhake kanggo produksi solusi IV tas alus Non-PVC.

8. Laboratorium

Iki kalebu kabeh jinis instrumen tes lab, lan perabot lab kanggo nguji sampel tas IV lan bahan mentah, kayata ruang stabilitas, HPLC, panyerepan atom, spektrometer ultraviolet, spektrometer inframerah transformasi fourier lsp.

9. Sistem Distribusi & Pipa:

Iki kalebu kabeh jinis pipa proses lan pipa industri sing dibutuhake ing pabrik turnkey tas Non-PVC IV, kayata banyu sing diresiki, banyu injeksi, uap murni, banyu sing adhem, banyu sing adhem, udara sing dikompress, uap industri dll.

Keuntungan utama lini produksi IVEN Non-PVC soft bag IV solution:

* 100% panggunaan film: ora ana pinggiran sampah ing antarane rong kantong IV, nyuda konsumsi bahan lan energi.
* Sistem pemanasan lan welding sing dipercaya: Priksa manawa tingkat bocor kanggo tas IV kurang saka 0,03%.
* Ganti cepet: Mung butuh 0,5-1 jam kanggo ngalih saka siji ukuran tas IV menyang liyane.
* Struktur kompak, nyuda 1/3 dawa mesin, ngirit ruang ruangan lan biaya mlaku.
* Sistem mlaku lan transmisi sing stabil: nggunakake desain combo-port, mung butuh 1 sistem kontrol, 1 HMI lan 1 operator.
* Nozzle pangisi sing aman: Nganggo ngisi kontak paten, ora ana solusi sing kebanjiran, ora ana partikel generasi sajrone proses ngisi tas IV.
* Deteksi otomatis lan sistem penolakan sing salah kanggo nolak tas IV sing ora cocog kanthi otomatis sawise welding tutup.

Ngirit biaya tas IV sing dirancang paten IVEN:
a.Desain tas IV khusus kanthi ambane 130mm, siji tas IV bisa nyimpen film 10mm tinimbang pemasok liyane.
b.Ora pinggiran boroske antarane tas IV lan kelompok, 100% pemanfaatan film.
c. Bisa nyimpen 250 tas iv luwih saben rol film tinimbang liyane kanthi jembaré 135mm

1028
1029
1030

IVEN duwe tim teknis lan teknik sing profesional banget, latihan ing situs lan dhukungan sawise adol bisa menehi jaminan teknis jangka panjang kanggo pabrik turnkey cairan NON-PVC IV:

1031
1032

IVEN Dokumentasi lengkap bisa mbantu sampeyan entuk sertifikat GMP & FDA kanggo pabrik cairan IV kanthi gampang (kalebu IQ / OQ / PQ / DQ / FAT / SAT dll ing versi Inggris lan Cina):

1033
1035

Profesi lan pengalaman IVEN bisa mbantu ngrampungake pabrik turnkey solusi IV ing wektu paling cendhak lan ngindhari kabeh jinis risiko potensial:

1036
1039
1037
1040
1041
1038

Pelanggan pabrik turnkey farmasi IVEN jaban rangkah:

1043
1044

Nganti saiki, kita wis nyedhiyakake atusan set peralatan farmasi lan peralatan medis menyang luwih saka 50 negara.

Kangge, kita mbantu para pelanggan kanggo mbangun 20+ tanduran turnkey pharmaceutical lan medis ing Rusia, Uzbekistan, Tajikistan, Indonesia, Thailand, Saudi, Irak, Nigeria, Uganda, Tanzania, Ethiopia, Myanmar etc, utamané kanggo solusi IV, vials suntik lan ampoules. .Kabeh proyek kasebut menangake para pelanggan lan komentar sing dhuwur saka pemerintah.

Kita uga ngekspor jalur produksi solusi IV menyang Jerman.

1045
1034

Pabrik turnkey botol IV Indonesia

Pabrik turnkey botol Vietnam IV

1047
1048

Pabrik turnkey botol Uzbekistan IV

1049

Pabrik turnkey vial suntik Thailand

Pabrik turnkey botol Tajikistan IV

1046

Pabrik turnkey tas Arab Saudi IV

Kisaran kapasitas pabrik turnkey solusi IVEN Non-PVC soft bag IV:

Item Isi Utama
Model SRD1A SRD2A SRS2A SRD3A SRD4A SRS4A SRD6A SRD12A
Kapasitas Produksi Aktual 100ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
250ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
500ML 900 2000 2000 2800 3600 3600 5000 8000
1000ML 800 1600 1600 2200 3000 3000 4500 7500
Sumber Daya 3 Phase 380V 50Hz
daya 8KW 22KW 22KW 26KW 32KW 28KW 32KW 60KW
Tekanan Udara Terkompresi Udhara kompres garing lan tanpa minyak, resik yaiku 5um, tekanan luwih saka 0.6Mpa. Mesin bakal kanthi otomatis ngelingake lan mandheg nalika tekanan sithik banget
Konsumsi Udara Terkompresi 1000L/min 2000L/min 2200L/min 2500L/min 3000L/min 3800L/min 4000L/min 7000L/min
Tekanan Udara Bersih Tekanan udara kompres sing resik luwih saka 0.4Mpa, reresik yaiku 0.22um
Konsumsi Udara Bersih 500L / min 800L / min 600L / min 900L / min 1000L / min 1000L / min 1200L / min 2000L / min
Tekanan Water Cooling > 0,5kgf/cm2 (50kpa)
Konsumsi banyu adhem 100L/H 300L/H 100L/H 350L/H 500L/H 250L/H 400L/H 800L/H
Konsumsi Nitrogen Miturut syarat khusus pelanggan, kita bisa nggunakake nitrogen kanggo nglindhungi mesin, tekanan 0.6Mpa.Konsumsi kurang saka 45L / min
Running Swara <75dB
Syarat kamar Suhu lingkungan kudu ≤26 ℃, asor: 45% -65%, Max.Kelembapan kudu kurang saka 85%
Ukuran Sakabèhé 3.26x2.0x2.1m 4.72x2.6x2.1m 8x2.97x2.1m 5.52x2.7x2.1m 6,92x2,6x2,1m 11.8x2.97x2.1m 8.97x2.7x2.25m 8.97x4.65x2.25m
Bobot 3T 4T 6T 5T 6T 10T 8T 12 T

Pabrik turnkey solusi IVEN Non-PVC soft bag IV bisa nyedhiyakake macem-macem jinis desain tas:

01


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita