Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Pasar Tabung Koleksi Darah Vakum

Pasar tabung koleksi getih vakum samesthine bakal tekan $ 4,507.70 yuta ing taun 2028 saka $ 2,598.78 yuta ing taun 2021;dikira tuwuh ing CAGR udakara 8.2% wiwit taun 2021 nganti 2028.

Tabung koleksi getih vakum yaiku tabung uji kaca utawa plastik steril kanthi stopper sing nggawe vakum ing njero tabung supaya volume cairan sing wis disetel bisa digambarake.Tabung kasebut nyegah karusakan jarum kanthi nyegah jarum saka kontak manungsa lan kanthi mangkono, adulteration.Jarum pindho nuding dipasang ing adaptor tubular plastik ing tabung pengumpul getih vakum.Jarum jarum dobel kasedhiya ing pirang-pirang ukuran ukuran.Dawane jarum beda-beda gumantung saka 1 nganti 1 1/2 inci.Unsur tambahan bisa uga ana ing tabung koleksi getih vakum, sing digunakake kanggo ngreksa getih kanggo perawatan ing laboratorium medis.Anak perusahaan pemerintah lan layanan kesehatan sing saya tambah bisa nyebabake tuwuhing pasar ing taun-taun sing bakal teka.Kajaba iku, kesadaran sing mundhak babagan mupangat sterilisasi ing antarane ekonomi maju lan berkembang samesthine bakal menehi kesempatan wutah sing signifikan ing pasar sajrone ramalan.

Wawasan Strategis

Cakupan Laporan

Rincian

Nilai Ukuran Pasar ing

$ 2.598,78 yuta ing 2021

Nilai Ukuran Pasar dening

US $ 4.507,70 yuta ing 2028

tingkat wutah

CAGR 8.2% saka 2021 nganti 2028

Periode Prakiraan

2021-2028

Taun dhasar

2021

Jumlah Kaca

183

No. Tabel

109

Nomer Bagan & Angka

78

data sajarah kasedhiya

ya wis

Segmen ditutupi

Produk, Materi, Aplikasi, lan Pangguna Akhir, lan Geografi

Ruang lingkup regional

Amerika Utara;Eropah;Asia Pasifik;Amerika Latin;MEA

Lingkup negara

AS, Inggris, Kanada, Jerman, Prancis, Italia, Australia, Rusia, China, Jepang, Korea Selatan, Arab Saudi, Brazil, Argentina

liputan laporan

Prakiraan pendapatan, peringkat perusahaan, lanskap kompetitif, faktor pertumbuhan, lan tren

Salinan Sampel Gratis kasedhiya

Entuk Sampel PDF Gratis

Pasar tabung koleksi getih vakum, miturut wilayah, dipérang dadi Amérika Lor, Eropa, Asia Pasifik (APAC), Timur Tengah lan Afrika (MEA), lan Amerika Kidul lan Tengah (SAM).Amerika Utara ndominasi pasar global amarga faktor kayata program pemerintah lan inisiatif kanggo sumbangan getih, kesadaran masyarakat sing luwih apik, lan kedadeyan penyakit kronis, mundhak ing kegiatan riset lan pangembangan dening para pemain utama, lan kemajuan ing getih vakum. tabung koleksi.

Wilayah sing nguntungake kanggo Pasar Tabung Koleksi Darah Vakum

uu33

Wawasan Pasar
Tambah Jumlah Bedah

Kanthi prevalensi penyakit jantung, ati, ginjel, paru-paru, lan penyakit kronis liyane, operasi sing ditindakake saben taun uga saya tambah cukup.Miturut lembar fakta Penyakit Ginjal Kronis Nasional, ing 2017, kira-kira 30 yuta wong duwe penyakit ginjel kronis ing AS.Kajaba iku, miturut Institut Nasional Diabetes lan Pencernaan lan Penyakit Ginjel, kira-kira 661,000 wong Amerika nandhang gagal ginjel, saka 468,000 pasien sing ngalami prosedur dialisis, lan 193,000 wis ngalami transplantasi ginjel.Kajaba iku, miturut laporan taunan kaping pitu saka American Joint Replacement Registry (AJRR) babagan Arthroplasti Lutut lan Hip, kira-kira 2 yuta prosedur pinggul lan lutut ditindakake, sing makili 1,347 institusi kanthi data saka rumah sakit, pusat operasi ambulatory (ASCs), lan klompok praktik pribadi saka kabeh 50 negara ing AS lan Distrik Columbia ing 2019–2020.Angioplasti lan atherectomy minangka salah sawijining operasi sing paling umum ditindakake ing AS.Contone, miturut analisis prosedur kardiologi intervensi paling anyar, luwih saka 965,000 angioplasti ditindakake saben taun ing AS.Angioplasti, uga diakoni minangka intervensi koroner perkutan (PCI), yaiku operasi sing nglibatake nglebokake stent menyang arteri sing diblokir utawa sempit.

Alesan utama liyane kanggo mundhake kasus operasi yaiku tambah akeh kasus kacilakan lan trauma.Tambah ing jumlah kacilakan dalan, kebakaran, lan ciloko olahraga wis nyebabake tambah akeh trauma lan ciloko.Miturut Global Status Report on Road Safety - laporan sing diterbitake dening Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ing taun 2018 - kacilakan dalan minangka salah sawijining panyebab utama kematian ing saindenging jagad.Kira-kira 1,3 milyar wong mati amarga kacilakan dalan saben taun.Analisis tren saiki prédhiksi manawa ing taun 2030, kacilakan dalan bakal dadi penyebab kematian nomer lima ing saindenging jagad.

Jumlah kacilakan lan kasus ciloko sing saya tambah bakal nyebabake panjaluk transfusi getih ing taun-taun sing bakal teka.Korban kacilakan utawa pasien trauma asring ngalami mundhut getih.Dadi, transfusi getih, utamane sel getih abang, dibutuhake kanggo mulihake volume getih sing ilang.Mula, panjaluk transfusi getih ing pasien trauma, ditambah karo kedadeyan cedera, bakal ngrangsang tuwuhing pasar piranti koleksi getih.Kanthi kedadeyan sing nguwatirake babagan operasi lan prosedur transfusi getih, kebutuhan kanggo piranti koleksi getih saya mundhak, sing nambah panjaluk tabung koleksi getih vakum kanthi jero, menehi dorongan sing signifikan menyang pasar tabung koleksi getih vakum Amerika Utara.

Wawasan Berbasis Produk

Pasar tabung koleksi getih vakum global, adhedhasar produk, dipérang dadi tabung heparin, tabung EDTA, tabung glukosa, tabung pamisah serum, lan tabung ERS.Ing taun 2021, segmen tabung pamisah serum nyekel pangsa pasar paling gedhe.Kajaba iku, pasar kanggo segmen tabung EDTA samesthine bakal tuwuh kanthi tingkat paling cepet ing taun-taun sing bakal teka.

Pasar Tabung Koleksi Darah Vakum, miturut Produk - 2021 lan 2028

wuh44

Wawasan Berbasis Material

Pasar tabung koleksi getih vakum global, adhedhasar materi, dipérang dadi PET, polipropilena, lan kaca tempered.Ing taun 2021, segmen PET nyekel pangsa pasar paling gedhe.Kajaba iku, pasar kanggo segmen sing padha samesthine bakal tuwuh kanthi tingkat paling cepet ing taun-taun sing bakal teka.

Shanghai IVEN Pharmatech Engineering Co., Ltd didegake ing taun 2005, duwe papat pabrik profesional kanggo mesin farmasi, mesin tabung koleksi getih, peralatan perawatan banyu lan pengepakan otomatis & sistem logistik cerdas.Kita ngekspor atusan peralatan menyang luwih saka 40 negara, uga nyedhiyakake luwih saka sepuluh proyek turnkey pharmaceutical lan sawetara proyek turnkey medis.Kanthi efforts gedhe kabeh wektu, kita gained kita pelanggan 'komentar dhuwur lan diadegaké reputasi apik ing pasar International mboko sithik.

Ana macem-macem tabung koleksi getih ing perusahaanku,PET, PRP,Micro Medical EDTA Vacuum Blood Collection Tube lan liya-liyane. Wis diekspor menyang atusan negara.Ora ketompo tabung koleksi getih vakum dhewe utawa jalur produksi tabung Koleksi Darah Vakum, sampeyan nemokake apa sing dikarepake ing Shanghai IVEN.Dadi yen sampeyan kasengsem ing sembarang produk ing Shanghai IVEN, hubungi kita liwat email utawa ngunjungi situs web kita.

Alamat situs web:http://www.iven-pharma.com/
E-mail address: Charlene@pharmatechcn.com

tabung koleksi getih vakum


Wektu kirim: Nov-30-2021

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita